Moeder en ondernemer? Welkom bij hub.brussels!

Geüpdatet op 1 juli 2024 door ELLE Partner
Moeder en ondernemer? Welkom bij hub.brussels!

De toegang tot het ondernemerschap voor iedereen vergemakkelijken is een van de vele opdrachten van hub.brussels. Daar heeft het Brusselse agentschap ondernemen, onlangs zijn lokalen aangepast zodat jij er terecht kan in het gezelschap van je kroost.

Een speelhoek met puzzels, boeken en speelmatten. Een borstvoedingsruimte, toiletten geschikt voor peuters, een luiertafel, een parkeerplaats voor gezinswagens, ruimte voor bakfietsen. Het lijken details, maar ze maken een écht verschil voor ouders.

Want het is niet altijd gemakkelijk om werk en gezin te combineren, laat staan wanneer je je eigen baas bent.

Een label in lijn met de waarden waar hub.brussels voor staat

Voor dit initiatief ontving het agentschap het label “Kids Friendly”. Deze regionale onderscheiding zet voorzieningen in de kijker die gezinnen met kinderen, in het bijzonder eenoudergezinnen, warm verwelkomen.

Femme qui joue avec des enfants chez hub.brussels

Het Kids Friendly-label mogen ontvangen is een duwtje in de rug om zo verder te doen. Het versterkt onze vastberadenheid om een impactvolle openbare dienst te zijn die een positieve bijdrage levert aan de maatschappij en die toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen.” zegt Isabelle Grippa, CEO van hub.brussels.

Dus, als je ervan droomt om je eigen bedrijf op te starten maar niet goed weet waar te beginnen, of als je al onderneemt en vragen hebt. Aarzel niet!  Kom gerust eens langs bij hub.brussels. De adviseurs van de informatiedienst hub.info zullen je met plezier ontvangen en al je vragen beantwoorden, zelfs zonder afspraak!

https://info.hub.brussels/
info@hub.brussels
tel : 1819
openingsuren: maandag tot woensdag, geen afspraak nodig, 14u tot 17u.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met hub.brussels.

LEES OOK
Interview: Nicola Coughlan klapt uit de biecht over het nieuwe seizoen van Bridgerton
6 stijlvolle outfit ideeën voor lenteweer
Deze huidverzorgingsproducten geven je huid die gewilde zomerse glow