Ooit al gedroomd van dineren hoog in de lucht, met een adembenemend uitzicht en gastronomische gerechten bereid door een getalenteerde chef-kok? ELLE en S.Pellegrino bieden je deze unieke kans met de Dinner in the Sky wedstrijd.
Een uitzonderlijk diner mer Isabelle Arpin
Op maandag 17 juni krijg je de kans om een topmenu te ervaren, bereid door de getalenteerde chef-kok van de Auberge du Château de Leignon. Dit buitengewone diner vindt plaats op 50 meter boven de grond, terwijl je geniet van een aantal uitzonderlijke gerechten.
Om deel te nemen beantwoord je een paar vragen hieronder en duim je dat je een van de gelukkige winnaars bent.
S.Pellegrino : ondersteunt jong talent
Of het nu via de internationale S.Pellegrino Young Chef Academy wedstrijd in Milaan of de Michelin Best Young Chef Award is, S.Pellegrino moedigt opkomend culinair talent aan om zich te ontplooien. Als onderdeel van dit initiatief organiseert het merk masterclasses voor 9 veelbelovende jonge chef-koks. Deze sessies, die plaatsvinden op maandag 3, 10 en 17 juni, bieden deze jonge talenten een unieke kans om een lunch te bereiden met sterrenchefs tijdens Dinner in the Sky. Dit jaar zijn de chef-mentoren iconische figuren in de wereld van de gastronomie: David Martin (Restaurant La Paix**), Jo Grootaers (Restaurant Alter*), en Viki Geunes (Restaurant ‘t Zilte***). Na afloop van elk diner wordt een van de jonge chefs geselecteerd om deel te nemen aan een ander prestigieus evenement op 9 september in Alden Biesen, waar ze zelfstandig zullen koken. Blijf op de hoogte…
En veel succes allemaal!
Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met S.Pellegrino.
LEES OOK
Boyfriend Blush: de meest flatterende make-uptrend van de zomer
Deze huidverzorgingsproducten geven je huid die gewilde zomerse glow
6 stijlvolle outfit ideeën voor lenteweer