Net-van-de-kapper gevoel met Moroccanoil Treatment Purple

Gepubliceerd op 18 juli 2024 door ELLE Partner
Net-van-de-kapper gevoel met Moroccanoil Treatment Purple© Moroccanoil

Spannend nieuws voor alle blondines en zij die grijze lokken rocken: Moroccanoil introduceert nu zijn Treatment Purple, speciaal ontwikkeld om ongewenste kopertinten te verbannen en je haar de liefde te geven die het verdient.

Reizende ster in haarverzorging

Quiz question: wat hebben Taylor Swift, Angelina Jolie, Scarlett Johansson en Madonna gemeen, behalve hun sterrenstatus? Wel, ze zijn stuk voor stuk verzot op Moroccanoil. Als pionier van high-standard haarolie groeide het merk in korte tijd uit tot een hit onder fashion en beauty insiders. Bovendien is het een vaste partner op de modeweken, bij topshows van onder andere Missoni en Lemaire. Moroccanoil gaat dan ook prat op innovatieve producten zodat elk haartype resulteert in een glanzende haardos. Daarnaast heeft het merk ook een body line uitgebracht, die even lekker ruikt als zijn haarverzorging.

Revolutionaire formule

Hun nummer één verkochte haarolie in de Verenigde Staten is nu beschikbaar in een geavanceerde formule voor blond en grijs haar, die kopertinten elimineert en tegelijkertijd de lokken voedt en beschermt. Dat maakt van het product een all-in-one wondermiddel waarmee je er elke dag fantastisch uitziet. “We begrijpen hoe essentieel een goeie haarverzorging is tussen salonbezoeken door”, vertelt Carmen Tal, medeoprichter van Moroccanoil. “Ons nieuwste product verrijkt onze Purple-lijn, specifiek ontworpen om je haarkleur niet alleen te beschermen en te verfraaien, maar ook de levensduur ervan te verlengen.”

Het geheim? Het nieuwe product tackelt ongewenste warme geel-oranje tonen met zijn vernuftige paarse pigmenten, zodat de koelere nuances net mooi tot hun recht komen. De Purple Collection is de hoeksteen van de Color Care-categorie, specifiek ontwikkeld om blond, gebleekt of grijs haar te laten stralen en te beschermen tegen ongewenste kopertinten. Ook de professionele, sulfaatvrije shampoo in het gamma reinigt het haar op milde wijze en gaat kopertinten tegen. De voedende paarse conditioner ontwart en verzacht, terwijl het tint en glans versterkt.

Arganolie en andere wonderingrediënten

De nieuwe formule bestaat uit arganolie, lijnzaadextract en violetpigmenten. Arganolie is rijk aan een cosmetische schat van essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamine E om huid, haar en nagels te voeden en laten stralen. Lijnzaadextract vormt een opmerkelijke bron van alfa-linoleenzuur, dat het haar er gezonder laat uitzien. Violetpigmenten zijn tot slot kleurstoffen die diepte en dimensie versterken en een natuurlijke glans toevoegen. 

Kapper-gevoel vanuit de eigen badkamer

Het beste? Bij een consumentenonderzoek merkte 95% van de gebruikers direct een verfrissende verandering op in hun haarkleur, en bevestigden ze dat het een must-have is om blonde tinten te behouden tussen salonbezoeken door. Ook voor styling hoef je je geen zorgen te maken, want de formule behoudt alle geliefde verzorgingsvoordelen van de originele behandeling. Het product wordt direct opgenomen, verbetert de handelbaarheid en zorgt voor zijdezachte lokken. Breng dus 2 tot 3 keer per week een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar, en stijl je lokken vervolgens zoals gewoonlijk.



De nieuwe Moroccanoil Treatment Purple is verkrijgbaar voor € 38,50 (50 ml), samen met het volledige assortiment Moroccanoil-producten, op www.beautyplaza.com, in luxesalons en spa's. 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Moroccanoil.

LEES OOK:

Ontdek The Leinster Hotel: een staaltje luxury lifestyle in Dublin

Win een Apivita pakket ter ere van Wereldbijendag

Pulitzer Amsterdam: hier tel je geen schaapjes maar bloemen