Dit zijn dé Belgische juwelen voor wie houdt van slimme luxe en vakmanschap

Geüpdatet op 20 juni 2024 door ELLE Partner
Dit zijn dé Belgische juwelen voor wie houdt van slimme luxe en vakmanschap

Diamonds are a girl's best friend, en bij de Baunat Group weten ze precies hoe ze deze vriendschap naar een hoger niveau kunnen tillen. Met hun merken BAUNAT en VALQUÈRE combineren ze het beste van vakmanschap en technologie om de mooiste juwelen te creëren. BAUNAT en VALQUÈRE staan voor Smart Luxury, zo bieden ze prachtige diamanten juwelen, eerlijke prijzen dankzij aankoop aan de bron en een service om van te dromen.

BAUNAT: Natuurlijke schoonheid op zijn best

Bij BAUNAT draait alles om de pure pracht van natuurlijke diamanten juwelen. Hun juwelen zijn niet alleen ethisch verantwoord, maar ook waanzinnig mooi. Met behulp van de nieuwste technologieën, zoals 3D-printing, in combinatie met authentiek Belgisch vakmanschap, maken ze designs die de natuurlijke schoonheid van de diamant naar voren brengen. Hun slogan 'Unveiling Natural Beauty' zegt het al: elk juweel is een eerbetoon aan de natuur en zal jou laten stralen als nooit tevoren.

VALQUÈRE: Statement Made

VALQUÈRE is voor de vrouw die van gedurfde, unieke juwelen houdt. Elk stuk is met de hand gemaakt in Antwerpen, met oog voor detail en duurzaamheid. Denk aan grote, gekleurde diamanten juwelen die meteen de aandacht trekken. De diamanten van VALQUÈRE zijn volledig labgrown, waardoor je geniet van de luxe van een diamanten juweel zonder de noodzaak van een grote investering. De slogan 'Statement Made' past perfect: met een Valquère juweel maak je een fashion statement dat niemand ontgaat.

Handgemaakte perfectie en maatwerk

Zit je met een idee voor een juweel? Bij BAUNAT en VALQUÈRE wordt je droom werkelijkheid. Ongeveer een derde van hun juwelen zijn maatwerk, wat betekent dat jouw idee wordt omgezet in een uniek, op maat gemaakt ontwerp. Van een foto of schets naar een schitterend eindresultaat: alles is mogelijk.

Bij BAUNAT en VALQUÈRE kun je rekenen op 100% transparantie. Elke BAUNAT-diamant is volledig traceerbaar dankzij blockchain-technologie. Bovendien kun je de beoordelingen van andere tevreden klanten bekijken op een onafhankelijk platform. De Baunat Group heeft al meer dan tien jaar een 5-sterrenbeoordeling, en dat zegt genoeg!

Een wereldwijde aanwezigheid met lokale roots

Met elf locaties wereldwijd, waaronder twee in België (Antwerpen en Knokke), en een sterke online aanwezigheid, maakt Baunat Group het eenvoudig voor klanten om kennis te maken met hun juwelen. Of je nu kiest voor de natuurlijke schoonheid van BAUNAT of de gedurfde designs van VALQUÈRE, je krijgt altijd een juweel dat vakmanschap, duurzaamheid, innovatie en tijdloze elegantie combineert.

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Baunat Group.

Lees ook:

Tried & Tested: Waarom de iconische Ray-Ban (zonne)brillen onze go-to monturen zijn

Met deze hack transformeer jij in een echte thuisbarista

Dit zijn de mooiste minimalistische merken