Ikos Andalusia: Een oase van luxe aan de Costa del Sol

Geüpdatet op 18 juni 2024 door ELLE Partner
Ikos Andalusia: Een oase van luxe aan de Costa del Sol © Ikos

Wat is er beter dan ontwaken aan de Spaanse Costa del Sol? Verblijven in een van de gloednieuwe Deluxe Villa’s of Suites bij Ikos Andalusia! Het meest luxueuze resort van Ikos ligt verscholen in het zonovergoten Andalusië en biedt een ongeëvenaarde combinatie van comfort, gastvrijheid en ontspanning.

Met zijn oorsprong in Griekenland, ademt Ikos Resorts ‘Philoxenia’, oftewel de eeuwenoude Griekse traditie van gastvrijheid. Gasten kunnen hier genieten van een zorgeloze all-inclusive vakantie waar elke wens wordt vervuld, van het moment dat ze aankomen tot het moment dat ze vertrekken.

Unieke Deluxe Villa’s


De nieuwe Deluxe Villa’s van Ikos Andalusia zijn werkelijke pareltjes op het Iberisch schiereiland. De villa's met 4 slaapkamers, tevens de grootste in het Ikos-portfolio, bieden een weelderig toevluchtsoord voor gezinnen tot wel negen personen. Stel je voor: samen met je favoriete personen verblijven in een villa met een prachtig mediterraans interieur, een privézwembad en een ruime tuin met een gezellige barbecueruimte. Klinkt dat niet als een droom? De villa's zijn daarenboven ontworpen om jou en je familie of vrienden een oase van rust en privacy te bieden, terwijl je toch toegang krijgt tot alle luxefaciliteiten van het resort.

Elegante Deluxe Suites

Naast de indrukwekkende villa’s, introduceert Ikos Andalusia ook nieuwe Deluxe Suites met één, twee of drie slaapkamers. Deze stijlvolle suites zijn ontworpen voor maximaal zeven personen en bieden een perfecte combinatie van comfort en luxe. Met privézwembaden en uitgestrekte tuinen met eetgelegenheden, vormen deze suites de ideale keuze voor kleinere gezinnen, groepen of koppels.


Deluxe met een grote D

Of je nu in een van de villa’s of suites verblijft: in het exclusief Deluxe Collection Suite-gedeelte wachten extra luxueuze voorzieningen op jou en je gezin, zoals een welkomstfles Taittinger champagne, een toegewijd Deluxe Concierge Team, in-suite check-in, in- en uitpakservice, een exclusief strandgedeelte, privédiners aan zee, en een verhoogd in-room dining menu. Bovendien biedt de Deluxe Collection unieke voordelen zoals gratis spabehandelingen, een filmcollectie en een welkomstkit voor kinderen, evenals een gratis Tesla Model Y voor een dag.

Een onvergetelijke ervaring

Bij Ikos Andalusia draait alles om de complete beleving. Zo worden gasten uitgenodigd om deel te nemen aan een culinaire ontdekkingsreis in negen voortreffelijke restaurants, met menus samengesteld door gerenommeerde Michelin-chefs. Van verfijnde mediterrane gerechten tot innovatieve fusioncreaties, elke maaltijd is er een feest voor de zintuigen. Verder biedt het resort unieke ervaringen zoals de Golden Mile Experience, een adembenemende kustroute langs de Costa del Sol naar Estepona, waar gasten de lokale kunst, cultuur en architectuur kunnen verkennen. Golfliefhebbers kunnen dan weer genieten van een gratis greenfee op de Los Naranjos golfbaan. Deze uiteenlopende ervaringen maken een verblijf in Ikos Andalusia niet alleen onvergetelijk, maar ook veelzijdig en avontuurlijk. Tenslotte kan je voor ontspannende behandelingen bij de Ikos Spa door Anne Semonin Paris terecht en als gast gebruik maken van uitgebreide sportfaciliteiten. Of je nu ontspant bij het zwembad, culinaire ontdekkingen doet, of de lokale cultuur verkent, Ikos Andalusia biedt voor elk wat wils. Laat je verrassen door de ongeëvenaarde luxe en maak van je vakantie een onvergetelijke ervaring.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Ikos.

LEES OOK :

Chanel N°5 L'EAU: de heruitvinding van een klassieker voor de zomer

Hoe vlaamse ouders het kinderopvangsysteem op zijn kop zetten

Agenda: Summer Roller Skating - het event van deze zomer