Geen zin in een korte bob? 5 kapsels die bewijzen dat halflang haar ultrachic is

Geüpdatet op 5 augustus 2024 door Lore Ginneberge
Geen zin in een korte bob? 5 kapsels die bewijzen dat halflang haar ultrachic is

Of je nu je haar laat groeien of gewoon een nieuwe look wilt proberen, halflang haar biedt de perfecte balans tussen veelzijdigheid en stijl. Hier zijn vijf kapsels die laten zien hoe chic haar op schouderlengte kan zijn.

Een middellang kapsel biedt een wereld aan mogelijkheden en bewijst dat je niet altijd voor een korte coupe hoeft te gaan om er elegant en verzorgd uit te zien. Probeer een van deze chique haarstijlen - het ultieme bewijs dat schouderlange lokken het meest ondergewaardeerde kapsel is.

1. De moderne lob

De lange bob, beter bekend als de lob, is een favoriet onder de celebs en fashionista’s. Het is elegant, onderhoudsvriendelijk en kan zowel steil als met golven gedragen worden. De lob geeft je een chique uitstraling zonder al te veel moeite. Perfect voor halflang haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

2. De shag cut

De shag is terug van weggeweest en populairder dan ooit. Dit kapsel met veel laagjes en textuur is perfect voor wie op zoek is naar een nonchalante, maar toch stijlvolle look.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adir Abergel (@hairbyadir)

Het geeft dik haar volume en een speelse vibe. Ideaal voor haar op schouderlengte en zelfs voor krullend haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Buster Knight🧿 (@busterknight)

3. Strak halflang kapsel

Voor een meer gepolijste en strakke look is de gladde halflange snit ideaal. Dit kapsel accentueert je gezichtsvorm en kan gemakkelijk gestyled worden voor zowel formele als informele gelegenheden. Voeg een middenscheiding toe voor extra elegantie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JENNA NICOLE (@jennanicoleofficial)

4. Franse froefroe

De Franse froefroe, ofwel de Franse pony, is een elegante toevoeging aan halflang haar. Deze zachte, luchtige pony geeft je een nonchalante, Parijse uitstraling en kan zowel met steil als golvend haar gedragen worden. Het is de perfecte manier om een vleugje Franse chic aan je look toe te voegen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kara Yoshimoto Bua (@karayoshimotobua)

5. Face framing layers

Face framing layers zijn perfect om je gezicht subtiel te accentueren. Deze lagen, die korter rond het gezicht en langer naar achteren toe zijn, geven je haar meer dimensie en beweging.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anh Co Tran (@anhcotran)

Verschillende lengtes in combinatie met een volumineuze brushing is perfect voor wie een zachte en toch opvallende look wil zonder al te veel moeite. Ideaal voor dik haar met laagjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATT REZ (@colorbymattrez)