Sport, chic en fun: de ELLE Golf Cup 2024 vond plaats op vrijdag 7 juni!

Geüpdatet op 18 juni 2024 door ELLE Partner
Sport, chic en fun: de ELLE Golf Cup 2024 vond plaats op vrijdag 7 juni! © Maurine Wilmus

Onder een stralende zon en een helderblauwe hemel genoten de deelnemende golfers van een onvergetelijke dag op het prachtige terrein van de Royal Zoute Golf Club. De perfecte weersomstandigheden zorgden voor een warme en uitnodigende sfeer, ideaal voor een dag vol sport en plezier.

 

De dag begon met een verwelkoming waarbij de deelnemers werden voorzien van prachtige golfpetjes van Audemars Piguet, onze trotse main partner voor dit jaar. De golfers genoten van de uitdaging op de baan en sloten de dag af met een feestelijke prijsuitreiking. Iedereen ging naar huis met een mooi gevulde goodiebag.

  • De hoofdprijs werd geschonken door Audemars Piguet. Dankzij hun gingen vier gelukkige winnaars naar huis met een prachtige golftas.
  • Baobab verraste de tweede prijswinnaars met een luxe kaars, deze kregen daarbovenop nog een zeeppakket van Marie-Stella-Maris.
  • De derde prijs bestond uit een uitgebreid verzorgingspakket van La Roche-Posay.

Daarnaast vond er een spannende tombola plaats met prijzen zoals handtassen van Clio Goldbrenner, magnumflessen van Chant d'Eole, geurkaarsen van Baobab, 2 duotickets voor de Grand Show: Folie Royale in Casino Knokke, en een onvergetelijke golfvakantie bij Quinta Do Lago. Voor de ELLE Golf Cup bood Quinta do Lago een verblijf van 3 nachten voor 2 personen in The Magnolia Hotel, met 2 green fees en 1 diner in een van de uitstekende restaurants van het domein.

Quinta do Lago biedt 300 dagen zon per jaar, een natuurreservaat, prachtige zandstranden, 14 verfijnde restaurants, drie wereldberoemde golfbanen en een ultramodern sportcentrum, wat het tot een van de meest prestigieuze golf- en lifestyle resorts van Europa maakt. Stel je het Beverly Hills van Portugal voor met een exclusief residentieel aanbod voor een tweede verblijf.

Een speciale dank gaat uit naar alle sponsors die deze dag mogelijk hebben gemaakt: Audemars Piguet, La Roche-Posay, Quinta Do Lago, Baobab, Grand Show, Clio Goldbrenner en Chant d'Eole.

Wil je meegenieten van de unieke sfeer van deze magische dag? Bekijk hier alle foto’s van Maurine Wilmus!