Jennifer en Ben Affleck uit elkaar? Het koppel verkoopt Beverly Hills villa na geruchten

Gepubliceerd op 11 juni 2024 door Marie Testa en Lore Ginneberge
Jennifer en Ben Affleck uit elkaar? Het koppel verkoopt Beverly Hills villa na geruchten Getty Images

Terwijl de speculaties over een mogelijke breuk toenemen, zouden Jennifer Lopez en Ben Affleck hun huis in Beverly Hills te koop hebben gezet.

De geruchten zijn al weken niet van de lucht: staan Jennifer Lopez en Ben Affleck op het punt om hun relatie te beëindigen? Enkele dagen na de annulering van de tournee van de zangeres is er een nieuw element dat de geruchten aanwakkert. Volgens de onthullingen van de Amerikaanse tabloid TMZ op zondag 9 juni, zou het stel hun huis in Beverly Hills te koop hebben gezet, dat ze na hun huwelijk voor 60 miljoen dollar hadden gekocht. Ze zouden zelfs de hulp van een beroemde makelaar hebben ingeschakeld om hun woning, met een waarde van bijna 65 miljoen dollar, te verkopen. Dit doet de geruchten over een mogelijke scheiding opnieuw oplaaien.

Jennifer Lopez in een moeilijke periode

Op 6 mei verscheen Jennifer Lopez alleen op het Met Gala, terwijl Ben Affleck zonder zijn trouwring werd gespot en naar verluidt onlangs het huis zou hebben verlaten om in een huurwoning te gaan wonen. Is dit het einde voor het koppel? Enkele dagen geleden verraste de "Jenny from the Block-zangeres iedereen door haar tournee te annuleren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prime Video (@primevideo)

Op haar website deelde ze haar gevoelens met haar fans: "Ik heb ontzettend veel pijn in mijn hart en ik ben er kapot van dat ik jullie teleurstel. Weet dat ik dit niet zou doen als het niet absoluut noodzakelijk was." Ze gaf aan dat ze "tijd wilde doorbrengen met haar kinderen, familie en dierbare vrienden". Is dit een poging om haar relatie met de "Gone Girl"-acteur te redden?

Jennifer lopez en Ben affleck's relatietijdlijn

Jennifer Lopez en Ben Affleck begonnen hun relatie in 2002, verloofden zich kort daarna, maar gingen uit elkaar in 2004. In 2021 vonden ze elkaar weer en trouwden in 2022, wat fans over de hele wereld in vervoering bracht. Sindsdien zijn ze een van de meest besproken koppels in de showbizz.

Via ELLE France