Deze zomerse handtas wordt momenteel het vaakst gezocht op Vinted

Geüpdatet op 17 juni 2024 door Matthieu Bobard Deliere en Lore Ginneberge
Deze zomerse handtas wordt momenteel het vaakst gezocht op VintedLaunchmetrics

De zomervakantie komt eraan en onze wishlist neemt enkel in lengte toe. Op Vinted zoekt iedereen naar deze een iconische tas.

De populairste handtas van het moment

Weet je nog niet wat je in je reiskoffer moet stoppen voor de zomervakantie? Geen zorgen, wij hebben de perfecte inspiratie voor jou. Of je nu valt voor de opvallende luipaardprint die onze zomerlooks domineert of de sleehaksandalen – deze zomer zit boordevol trendy items die helemaal terug van weggeweest zijn en die je dus perfect tweedehands kunt scoren.

Marni handtas riet raffia mandje tassen zomer
Launchmetrics

Het is niet alleen vriendelijker voor je portemonnee, maar ook nog eens duurzamer! Ideaal voor als je verantwoord wilt shoppen zonder in te leveren op stijl. En om onze zomerse outfits helemaal af te maken, kiezen we natuurlijk voor een schattige zomerse tas. De hit van het moment? Raffia tassen en rieten mandjes, dat onthullen de cijfers van Vinted in Frankrijk. De zoekvolumes zijn de laatste maanden extreem gestegen, zelfs meer dan vorig jaar in dezelfde periode.

rieten tassen raffia handtas zomer vinted
Launchmetrics

De massale zoektocht naar schattige rieten tassen hoeft niet te verbazen, want al seizoenenlang zetten grote modehuizen als Loewe en Celine in op luxueuze versies van traditionele raffia tassen. Ideaal voor aan het strand, een picknick in het park of een namiddag shoppen op vakantie.

De rieten tas blijft een musthave voor de zomer

De rieten tas is en blijft een grote hit deze zomer, dat staat vast. Je hoeft maar te kijken naar iconische beelden van Jane Birkin en Jeanne Damas, die nooit op vakantie gaan zonder, en je weet dat het een musthave is voor die je-ne-sais-quoi stijl. We houden ervan in zijn authentieke vorm, gedragen om de elleboog met een paar citroenen erin voor die dolce vita-uitstraling, of moderner zoals bij Marni, Sézane en Ba&sh, om al onze zomerse spulletjes in mee te nemen.

Via ELLE France