Rihanna wordt het gezicht van een van de best verkochte parfums ter wereld

Gepubliceerd op 18 juni 2024 door Lore Ginneberge
Rihanna wordt het gezicht van een van de best verkochte parfums ter wereld Pierre Mouton - DIOR

Dior heeft groot nieuws: Rihanna wordt het nieuwe gezicht van het iconische J’adore parfum. Parfums Christian Dior viert de samenwerking met deze wereldster, die perfect de essentie van J’adore belichaamt met haar unieke stijl en uitstraling.

Een sprankelende samenwerking

Al meer dan twintig jaar betovert J’adore vrouwen wereldwijd met kracht, durf en vrijheid. Dit parfum is een symbool van verleiding en zelfexpressie. Onlangs deelde Dior Beauty een teaser op Instagram en het internet ontplofte: een nieuwe queen voor J’adore. En wie kon dat beter zijn dan Rihanna? Deze wereldster, rolmodel en mode-icoon brengt haar charme en creativiteit naar J’adore.

"Het is een eer om het nieuwe gezicht van J’adore te zijn. Deze geur, die ik altijd al ken en waar ik van houd, betekent zoveel voor vrouwen. Ik ben super enthousiast om mijn wereld, verhaal en creativiteit met J’adore te delen," zegt Rihanna.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Voor deze campagne werkt Rihanna opnieuw samen met topfotograaf Steven Klein, met wie ze al eerder schitterde. Samen lanceren ze op 1 september een spannende, nieuwe campagne. Dit legendarische duo belooft een frisse en gedurfde kijk op J’adore, geheel in lijn met de spirit van Dior. Stay tuned!