Win tickets voor de avant-première van ‘To the moon’: de komedie van de zomer

Geüpdatet op 21 juni 2024 door ELLE Partner

Probeer tickets te winnen voor een onvergetelijk avontuur met 'To the Moon', de nieuwe komedie met Scarlett Johansson, Channing Tatum en Woody Harrelson. De film speelt zich af in het Florida van de jaren 60 en dompelt je onder in een tijdperk van glamour, grootse ruimteambities en gedurfde marketingstrategieën.

EEN FASCINERENDE VROUW: KELLY JONES

Scarlett Johansson is Kelly Jones, een invloedrijke en gehaaide marketingvrouw die naam heeft gemaakt in een echte mannenwereld. Naar het voorbeeld van de "Mad Men" van die tijd zorgt ze, in haar chique, onberispelijk gekozen outfits, voor een vleugje moderniteit en glamour.

EEN ODE AAN DE MODE VAN DE JAREN 60

De kleding in 'To the Moon' neemt ons mee op een reis terug in de tijd en gunt ons een blik op de verfijnde mode van de jaren 1960. Het is een ware ode aan vintage-elegantie. Elke outfit waarin Johansson rondparadeert, is zorgvuldig gekozen om de periode en tijdgeest weer te geven. Tegelijk is er steeds een moderne toets aan toegevoegd waar modeliefhebbers van zullen smullen.

EEN INDRUKWEKKENDE CAST

De cast, met ook Ray Romano en Anna Garcia, is ronduit indrukwekkend en we twijfelen er niet aan dat 'To the Moon' een onvergetelijke ervaring wordt. Romano scherpt de film aan met een vleugje eigenzinnige humor, terwijl de frisse wervelwind Garcia het plaatje compleet maakt.

HOE KUN JE DEELNEMEN?

Heb je zin om deze komedie in avant-première te zien? Neem dan deel aan onze wedstrijd en misschien win je wel 3 x 2 tickets voor de exclusieve vertoning op 3 juli in de El Dorado in UGC De Brouckère voor de slotceremonie van het Brussels International Film Festival. Om mee te doen, hoef je alleen onderstaande vraag te beantwoorden.


Mis deze unieke kans niet om 'To the Moon' nog vóór alle anderen te bekijken en een duik te nemen in een tijd van dromen en glamour. Veel succes!

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.

LEES OOK:
To the Moon: de komedie van de zomer
Wedstrijd: win een bezoek aan Domaine du Chant d'Éole, het grootste familiedomein van België
Expo: lust en verleiding in Kasteel d'Ursel