Maandhoroscoop: jouw voorspellingen voor juli 2024

Geüpdatet op 24 juni 2024 door Lore Ginneberge
Maandhoroscoop: jouw voorspellingen voor juli 2024

Dankzij de energie van Kreeft wordt alles gewikkeld in een laagje romantiek, zachtheid en zorg. Maar aan het einde van de maand wacht Leeuw met haar divastreken... Ontdek jouw maandhoroscoop voor juli 2024.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

Belangrijke gebeurtenissen in Juli 2024

2 juli - Neptunus Retrograde in Vissen

Deze retrogradeperiode nodigt uit tot introspectie en emotionele diepgang. Het is een tijd om je dromen te heroverwegen en je spirituele kant te verkennen. Veranker jezelf in het heden terwijl je je gevoeligheid en emoties onderzoekt.

2 juli - Mercurius komt in Leeuw

Mercurius in Leeuw brengt zelfverzekerdheid en expressiviteit in je denken en communicatie. De focus ligt op grootse doelen en zelfexpressie. Verwacht dramatische en overtuigende gesprekken waarbij je je ideeën krachtig presenteert.

5 juli - Nieuwe maan in Kreeft

Deze nieuwe maan biedt een kans voor een nieuw begin op het gebied van thuis en familie. Het is een ideaal moment om intenties te planten die gericht zijn op emotionele basis en huiselijke harmonie. Zet je dromen om in concrete plannen voor je persoonlijke leven.

11 juli - Venus komt in Leeuw

Venus in Leeuw brengt passie, drama en grootse romantische gebaren in relaties. Verwacht een verlangen naar aandacht en bewondering, en wees bereid om je liefde op extravagante manieren te tonen. Let op voor overdrijvingen en houd het echt.

20 juli - Mars komt in Tweelingen

Mars in Tweelingen maakt je veelzijdiger en flexibeler, maar kan ook leiden tot verstrooidheid. Je interesses worden diverser, wat kan zorgen voor nieuwe energie en dynamiek, maar let op dat je niet te veel zijsporen volgt.

21 juli - Volle Maan in Steenbok

Deze volle maan, ook bekend als de Bok Volle Maan, helpt je om duidelijkheid te krijgen en beslissingen te nemen. Het is een wake-up call die je aanspoort om voor jezelf te kiezen en nieuwe hoofdstukken te beginnen. Verwacht een mix van droomachtige en revolutionaire energie.

23 juli - Zon verhuist van Kreeft naar Leeuw

De overgang van de zon naar Leeuw brengt een tijd van extraversie, speelsheid en zelfexpressie. Dit is het moment om te schitteren, je individualiteit te vieren en groots te denken. Geniet van de levendige en kleurrijke energie van het Leeuwseizoen.

25 juli - Mercurius komt in Maagd

Mercurius voelt zich thuis in Maagd en bevordert aandacht voor detail en praktische communicatie. Dit is een goede tijd om plannen uit te werken en nauwkeurig te communiceren. Pas op dat je niet te kritisch of droog overkomt in je expressie.

 

Ram: 19 maart tot 20 april

Juli is een maand vol zelfexpressie en avontuur voor Ram. Mercurius in Leeuw vanaf 2 juli moedigt je aan om grootse plannen te maken en je ideeën vol vertrouwen te delen. De tweede volle maan in Steenbok op 21 juli helpt je obstakels te overwinnen en nieuwe hoofdstukken te beginnen.

Liefde: Singles kunnen zichzelf terugvinden in een onverwachte zomerliefde tijdens een roadtrip met vrienden. Voor koppels is het een perfecte tijd om hun relatie te verdiepen door samen nieuwe avonturen te beleven, zoals kamperen of een concertbezoek. De vurige energie van Venus in Leeuw vanaf 11 juli brengt passie en hartstocht, wat leidt tot onvergetelijke nachten. Denk eraan om je partner te verrassen met spontane romantische gebaren. Stel jezelf de vraag: Wat is het wildste dat we samen kunnen doen deze zomer?

Professioneel: Je creativiteit en charisma trekken de aandacht op de werkvloer. Gebruik de energie van Mercurius in Leeuw om je ideeën te presenteren en je overtuigingskracht te tonen. Wees niet bang om je visie te delen, zelfs als deze ambitieus is.

Financieel: Met het vakantiegeld op de bank is het verleidelijk om te spenderen, maar wees verstandig. Overweeg om een deel van je extra inkomsten te investeren in iets dat je langetermijnplannen ondersteunt. Balans is de sleutel.

Geluksdag: 21 juli

 

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Deze maand draait om introspectie en zorg voor je emotionele basis, mede dankzij de nieuwe maan in Kreeft op 5 juli. Neptunus in retrograde vanaf 2 juli nodigt je uit om dieper in je gevoelens te duiken.

Liefde: Singles kunnen iemand ontmoeten tijdens een rustige avondwandeling of een zomers diner in een gezellige bistro. Voor koppels kan een verblijf in een landelijke bed & breakfast de perfecte ontsnapping zijn om de band te versterken. Met Venus in Leeuw vanaf 11 juli, voel je je aangetrokken tot dramatische en grootse gebaren van liefde. Denk er eens aan om je partner te verwennen met een zelfgemaakt diner onder de sterrenhemel. Hoe kun je de zomerse warmte in je relatie brengen?

Professioneel: De invloed van Mars in Tweelingen vanaf 20 juli maakt je veelzijdiger en flexibeler op het werk. Dit is een goede tijd om nieuwe vaardigheden te leren en verschillende projecten te verkennen. Wees bereid om buiten je comfortzone te treden.

Financieel: De energie van Mercurius in Leeuw moedigt je aan om groot te denken, maar blijf tegelijk realistisch. Het is een goed moment om je financiële plannen te herzien en je budget bij te stellen. Spaar voor de toekomst, maar gun jezelf ook wat zomerse verwennerij.

Geluksdag: 5 juli

 

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Juli brengt een dynamische energie met Mercurius die op 2 juli je teken verlaat en Leeuw binnenkomt. Dit is een maand van avontuur, communicatie en nieuwe ontmoetingen.

Liefde: Singles kunnen onverwacht een romantische ontmoeting hebben tijdens een bijeenkomst of een werkevenement. Voor koppels draait het deze maand om plezier en speelsheid; plan een verrassingsdag vol spontane activiteiten. De invloed van Venus in Leeuw vanaf 11 juli maakt je nog charmanter en extraverter. Overweeg om samen een weekendje weg te boeken naar een stad die jullie nog nooit hebben bezocht. Wat is de meest creatieve date die je kunt bedenken?

Professioneel: Je communicatieve vaardigheden zijn top, wat je helpt om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en ideeën te presenteren. De energie van Mars in Tweelingen vanaf 20 juli maakt je nog flexibeler en aanpasbaar. Gebruik deze tijd om te netwerken en je professionele horizon te verbreden.

Financieel: Juli kan onverwachte financiële kansen bieden, vooral door investeringen in creatieve projecten. Houd je uitgaven in de gaten, maar wees niet bang om te investeren in iets wat je passies ondersteunt. Balans tussen plezier en verantwoordelijkheid is essentieel.

Geluksdag: 11 juli

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Met de zon in jouw teken tot 22 juli, is dit jouw maand om te schitteren. De nieuwe maan op 5 juli in jouw teken biedt kansen voor een nieuw begin in je persoonlijke en emotionele leven.

Liefde: Singles kunnen iemand ontmoeten die hun behoefte aan veiligheid en geborgenheid begrijpt, misschien tijdens een gezellige barbecue of strandfeest. Koppels voelen zich dichter bij elkaar door gezamenlijke activiteiten thuis of een romantisch avondje uit. Venus in Leeuw voegt passie toe aan je relaties, waardoor je je geliefde op een grootse manier kunt verwennen. Hoe kun je je partner laten zien hoeveel je om hen geeft? Plan iets speciaals en betekenisvols.

Professioneel: Deze maand draait om het vinden van balans tussen werk en privé. De invloed van de volle maan in Steenbok op 21 juli helpt je om je professionele doelen te evalueren en strategische beslissingen te nemen. Neem de tijd om te rusten en te herladen.

Financieel: Met Mercurius in Leeuw vanaf 2 juli kun je je financiële plannen herzien en nieuwe manieren vinden om je inkomsten te verhogen. Investeer in je thuisomgeving of een project dat je gemoedsrust geeft. Stabiliteit en comfort zijn belangrijk.

Geluksdag: 6 juli

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Met de zon die op 23 juli je teken binnengaat, is het tijd om te stralen en jezelf te laten zien. Mercurius in je teken vanaf 2 juli versterkt je zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden.

Liefde: Singles hebben een magische aantrekkingskracht deze maand, waardoor elke sociale bijeenkomst een kans wordt op een nieuwe, stomende romance. Voor koppels is het een tijd van hernieuwde passie; plan een grootse date zoals een wellnessweekend of een luxueus diner. De vurige energie van Venus in je teken vanaf 11 juli zorgt voor intense en dramatische liefdeservaringen. Hoe kun je je partner laten zien hoeveel je om hen geeft met een onverwacht groots gebaar?

Professioneel: Gebruik de invloed van Mercurius in je teken om je ideeën te presenteren en jezelf te promoten. Dit is een goede tijd om leiderschapsrollen op je te nemen en je creativiteit te tonen. Laat je zelfvertrouwen spreken.

Financieel: Deze maand kun je profiteren van financiële kansen door slim te investeren en je inkomstenbronnen te diversifiëren. Blijf waakzaam voor extravagante uitgaven, maar gun jezelf ook een beetje luxe. Balans is de sleutel.

Geluksdag: 28 juli

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Juli is een maand van reflectie en planning voor jou, met Mercurius die op 25 juli je teken binnengaat. Dit is een tijd om details en lange termijn plannen te herzien.

Liefde: Is je liefdesleven in balans, Maagd? Singles die genieten van hun onafhankelijkheid kunnen een onverwachte connectie maken door een gezamenlijke hobby of een creatief project. Voor koppels draait het deze maand om het aanpakken van kleine problemen die al een tijdje borrelen. De dramatische invloed van Venus in Leeuw vanaf 11 juli kan wat spanning brengen, maar ook de kans om eerlijk en open te communiceren. Plan een rustige avond thuis met een zelfgemaakt diner om je band te versterken.

Professioneel: De invloed van de tweede volle maan in Steenbok op 21 juli helpt je om projecten af te ronden en je professionele doelen te herzien. Dit is een goede tijd om je vaardigheden te verfijnen en je werkmethoden te verbeteren. Gebruik je oog voor detail om succes te behalen.

Financieel: Met Mercurius in je teken vanaf 25 juli kun je je financiële situatie grondig analyseren en plannen maken voor de toekomst. Focus op sparen en investeringen die stabiliteit bieden. Voorzichtigheid en planning brengen succes.

Geluksdag: 25 juli

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Juli nodigt Weegschaal uit om sociale contacten en relaties te verkennen, met de nieuwe maan in Kreeft op 5 juli die nieuwe vriendschappen en connecties bevordert. De invloed van Venus in Leeuw vanaf 11 juli brengt romantiek en speelsheid.

Liefde: Singles die zich openstellen voor nieuwe ervaringen kunnen een boeiende ontmoeting hebben tijdens een zomerse culturele activiteit. Voor koppels is dit een tijd van balans vinden tussen individuele vrijheid en gezamenlijke tijd. Met Venus in Leeuw voel je je aangetrokken tot grootse romantische gebaren. Denk aan een verrassingsbezoek aan een romantische locatie of een spontaan weekendje weg.

Professioneel: Gebruik de invloed van Mercurius in Leeuw om je netwerk uit te breiden en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Dit is een goede tijd om je ideeën te presenteren en je communicatieve vaardigheden te benutten. Wees open voor nieuwe kansen en uitdagingen.

Financieel: De energie van de volle maan in Steenbok op 21 juli helpt je om je financiële doelen te herzien en strategische beslissingen te nemen. Focus op balans tussen uitgaven en sparen. Investeer in iets wat je langetermijnplannen ondersteunt.

Geluksdag: 29 juli

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Juli biedt Schorpioen de kans om dieper te graven en verborgen aspecten van zichzelf te ontdekken, met Neptunus in retrograde vanaf 2 juli die introspectie aanmoedigt. De nieuwe maan in Kreeft op 5 juli biedt een emotionele reset.

Liefde: Singles kunnen iemand ontmoeten die hen op een diep emotioneel niveau raakt, misschien tijdens een nachtelijke strandwandeling of een spirituele retraite. Voor koppels is het een tijd van intense gesprekken en emotionele eerlijkheid. Venus in Leeuw brengt passie en drama, wat kan leiden tot zowel vurige ruzies als gepassioneerde verzoeningen. Versterk je relatie door tijd te nemen voor diepgaande, intieme activiteiten samen. Hoe kun je je partner laten zien dat je hun diepste gevoelens begrijpt?

Professioneel: De invloed van de volle maan in Steenbok op 21 juli helpt je om je professionele doelen te evalueren en strategische beslissingen te nemen. Dit is een goede tijd om oude projecten af te ronden en nieuwe plannen te maken. Gebruik je intuïtie om de juiste keuzes te maken.

Financieel: Focus op financiële stabiliteit door slimme investeringen en spaarstrategieën. Met Mercurius in Leeuw kun je nieuwe manieren vinden om je inkomsten te verhogen. Balans en voorzichtigheid zijn belangrijk.

Geluksdag: 14 juli

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Juli is een maand van avontuur en expansie voor Boogschutter, met de zon die op 23  Leeuw binnengaat en je enthousiasme versterkt. De energie van Mars in Tweelingen vanaf 20 juli maakt je veelzijdiger en flexibeler.

Liefde: Een opwindende zomerliefde kan openbloeien tijdens een avontuurlijke reis of een zomers festival, maar wees voorzichtig met te snel gaan. Voor koppels is dit de perfecte tijd om samen nieuwe ervaringen op te doen en het vuur van de relatie aan te wakkeren. Venus in Leeuw brengt grootsheid en passie, dus plan iets avontuurlijks en gedenkwaardigs. Hoe kun je je partner verrassen met een spontaan avontuur? Denk aan een last-minute roadtrip of een spannende activiteit die jullie nog nooit hebben geprobeerd.

Professioneel: De nieuwe maan in Kreeft op 5 juli biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en expansie op je werk. Gebruik de energie van Mercurius in Leeuw om je ideeën te presenteren en je netwerk uit te breiden. Wees proactief en ambitieus.

Financieel: Financiële vooruitgang is mogelijk door het benutten van nieuwe kansen en samenwerkingen. Blijf alert op nieuwe mogelijkheden en investeer verstandig. Plan vooruit om stabiliteit te waarborgen.

Geluksdag: 19 juli

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Juli biedt een mix van introspectie en actie voor Steenbok, met de zon die op 23 juli Leeuw binnengaat. De tweede volle maan in je eigen teken op 21 juli helpt je om doelen te bereiken en nieuwe hoofdstukken te beginnen.

Liefde: Deze maand kom je mogelijk iemand tegen via werk of een gemeenschappelijk project, maar wees voorzichtig met het openstellen van je hart. Koppels kunnen hun band versterken door samen te werken aan lange termijn doelen, zoals het plannen van een toekomstig huis of een gezinsuitbreiding. Venus in Leeuw vanaf 11 juli brengt een vleugje drama, maar ook de kans om je liefde te tonen door grootse gebaren. Plan een verrassingsavond vol romantiek en luxe. Hoe kun je je liefde laten zien door je toewijding en planning?

Professioneel: De invloed van de volle maan in je teken helpt je om projecten af te ronden en je professionele doelen te herzien. Dit is een goede tijd om je vaardigheden te verfijnen en je werkmethoden te verbeteren. Gebruik je oog voor detail om succes te behalen.

Financieel: Focus op het versterken van je financiële basis door slimme investeringen en spaarstrategieën. Overweeg professionele adviezen voor langetermijnplanning. Stabiliteit en voorzichtigheid brengen succes.

Geluksdag: 22 juli

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Juli brengt nieuwe inzichten en groei voor Waterman, vooral met Neptunus in retrograde vanaf 2 juli. De energie van de nieuwe maan in Kreeft op 5 juli bevordert introspectie en emotionele groei.

Liefde: Happy singles kunnen deze maand onverwacht een waardevolle vriendschap sluiten tijdens een evenement. Voor koppels is het een tijd van emotionele verdieping en wederzijds begrip. Venus in Leeuw maakt je speelser en charmanter, perfect voor verrassingsdates en spontane avonturen. Hoe kun je je partner laten zien hoeveel je om hen geeft? Plan een avond vol verrassingen en geniet van elkaars gezelschap zonder telefoons of andere schermen.

Professioneel: Gebruik de energie van Mercurius in Leeuw om je ideeën te presenteren en je netwerk uit te breiden. Dit is een goede tijd om samenwerkingen aan te gaan en je communicatieve vaardigheden te benutten. Wees open voor nieuwe kansen en uitdagingen.

Financieel: De energie van de volle maan in Steenbok op 21 juli helpt je om je financiële doelen te herzien en strategische beslissingen te nemen. Focus op balans tussen uitgaven en sparen. Investeer in iets wat je langetermijnplannen ondersteunt.

Geluksdag: 8 juli

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Juli biedt een mix van introspectie en actie voor Vissen, met Neptunus in retrograde vanaf 2 juli die aanmoedigt om in jezelf te keren en rust te nemen. De nieuwe maan in Kreeft op 5 juli biedt een emotionele reset.

Liefde: Singles die zich richten op persoonlijke groei kunnen een inspirerende connectie maken tijdens een workshop of reis. Koppels ervaren een diepere emotionele band door samen tijd door te brengen en te reflecteren op hun relatie. Venus in Leeuw voegt een dramatische flair toe aan je romantiek, wat leidt tot intense en onvergetelijke momenten. Versterk je relatie door tijd te nemen voor spirituele of creatieve activiteiten samen.

Professioneel: Gebruik de invloed van de volle maan in Steenbok op 21 juli om nieuwe projecten te starten en je ideeën te presenteren. Focus op samenwerking en innovatie. Gebruik je intuïtie om de juiste keuzes te maken.

Financieel: Focus op financiële stabiliteit door slimme investeringen en spaarstrategieën. Met Mercurius in Leeuw kun je nieuwe manieren vinden om je inkomsten te verhogen. Balans en voorzichtigheid zijn belangrijk.

Geluksdag: 7 juli