Een stijlvolle ontspanning in het hart van Spa

Geüpdatet op 3 juli 2024 door ELLE Partner
Een stijlvolle ontspanning in het hart van Spa © Manoir de Lébioles

Manoir de Lébioles is een pracht van een hotel, genesteld in de weelderige groene bossen van de Ardennen. Dit vredige en verfijnde toevluchtsoord wordt ook wel het "Kleine Versailles van de Ardennen" genoemd en is nu een van de tien beste vijfsterrenhotels in België. Het staat symbool voor rust en elegantie.

Gebouwd tussen 1905 en 1910, heeft het Manoir de tand des tijds doorstaan en zich met elke generatie vernieuwd. Vandaag, onder de leiding van een toegewijde familie, vertegenwoordigt het een perfecte symbiose van discrete luxe en de harmonie met de omringende natuur.

Kamers die dromen en verhalen vertellen

Het Manoir de Lébioles beschikt over 16 kamers, waaronder 12 suites, die elk een uniek verhaal vertellen en stijl en karakter combineren. Hier heerst sereniteit, zodat bezoekers volledig tot rust kunnen komen en genieten van de schoonheid van het landschap. Elke kamer nodigt uit om te ontsnappen. 

Milieuvriendelijke gastronomie

In het gastronomische restaurant werken chef-kok Loïc Jambon en sommelier Maxime Germain in perfecte harmonie en combineren creativiteit en professionaliteit. Hun ecologisch verantwoorde keuken viert de eenvoud en authenticiteit van lokale producten. Hun inzet voor een duurzame toekomst wordt weerspiegeld in elk gerecht en elke wijnselectie, en illustreert hun passie voor gastronomie met respect voor het milieu.

Een spa geïnspireerd op de vier natuurelementen 

De spa van Le Manoir is een welzijnsheiligdom, waar de moderne architectuur geïnspireerd is op de vier natuurelementen. De sauna, Vitalpool, hammam en jacuzzi bieden diverse ontspanningsmogelijkheden. Voor wie op zoek is naar diepgaande ontspanning kan rekenen op de uitgebreide kennis van de schoonheidsspecialisten die voortreffelijke behandelingen garanderen.

© Manoir de Lébioles

Een onvergetelijke ervaring

Het Manoir de Lébioles nodigt je uit om een tijdloos moment te beleven waar luxe, natuur en geschiedenis samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Verblijven in het Manoir de Lébioles is meer dan alleen ontspanning, het is een onderdompeling in verfijnde luxe die harmonieus samengaat met de natuurlijke schoonheid van de regio.

© Manoir de Lébioles

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Le Manoir de Lébioles.
manoirdelebioles.com

LEES OOK:
Klaar met luipaard? de zebraprint neemt het over deze zomer
Zo zorg je zelf voor een stralend witte glimlach
De ultieme checklist voor een vlekkeloze reis