Deze festival gadgets staan hoog op onze wishlist

Geüpdatet op 4 juli 2024 door Sam Vandenbosch
Deze festival gadgets staan hoog op onze wishlist KOMONO x Paradise City

Let’s get this party started! Weer of geen weer, deze festival gadgets met dat beetje 'extra' kunnen wij niet laten liggen.

Het festivalseizoen is officieel afgetrapt en daar worden we spontaan gelukkig van. Of al die zomerse festival looks vergezeld zullen worden door regenlaarzen en een weerbestendige poncho ligt in de handen van ‘Buienradar’, maar we delen alvast de nodige inspiratie voor elk scenario. Hebben, hebben, hebben: van de coolste zonnebrillen over speciale limited edition items tot de leukste camera's.

Festival gadgets met dat beetje 'extra'

Pulse
1
Ray-Ban
Pulse
SHOP HIER

Geniet van leuke snoepkleurtjes met de Ray-Ban Pulse zonnebril. Het vintage-geïnspireerde ontwerp voegt een vleugje nostalgie en retro toe aan je festival avontuur, zodat je er stijlvol uitziet terwijl je de nacht tegemoet danst.

Festival embroidery
2
Uniqlo x Kaart Blanche
Festival embroidery
SHOP HIER

UNIQLO en Kaart Blanche slaan de handen in elkaar voor een unieke embroidery service waarbij je bij aanschaf van jouw favoriete LifeWear items deze kan personaliseren. Kies uit 9 unieke, door het Belgische duo ontworpen, borduurmotieven bij de RE.UNIQLO Studio in Antwerpen, perfect voor de zomer en het festivalseizoen. Ga jij voor Iced Latte Season of Cowboy Boots?

Triangle bikini top met kralen
3
Love Stories x Arizona
Triangle bikini top met kralen
SHOP HIER

Een match made in heaven deze collab van Love Stories x Arizona – twee door vrouwen opgerichte bedrijven met een voorliefde voor speelse ontwerpen, levendige kleuren en empowerment. Deze bikini brengt je de ultieme hoogzomerlook, perfect om over je denim shortje te dragen op een warme festivalmiddag.

4
KOMONO x Paradise City
Zonnebril met hartjes-effect
SHOP HIER

KOMONO en Paradise City Festival hebben samen een limited edition PARADISE montuur gecreëerd. De zonnebril transformeert gewone lichtstralen in een betoverende weergave van kleine hartjes wanneer de avond valt. Terwijl de lichten dansen en pulseren, verandert deze bril het spektakel in een explosie van regenbooghartjes die een vleugje magie toevoegen aan elk dansvloermoment. Er zijn slechts 100 paar verkrijgbaar – opvallen in de menigte is dus gegarandeerd.

Licht regenjasje
5
Uniqlo
Licht regenjasje
SHOP HIER

Een lightweight regenjasje voor als het Belgisch weertje toch weer typisch… Belgisch is.

Signet Ring Modula Cuore
6
Alexandre Hekkers
Signet Ring Modula Cuore
SHOP HIER

Alexandre Hekkers, het veelbelovende Belgische juwelenlabel, lanceert zijn nieuwste collectie genaamd Fancy Cuts. Geïnspireerd door de jaren 80 Miami Vice stijl, bestaat de collectie uit 24 juwelen met een focus op de combinatie van 18ct goud en zilver en kleurrijke fancy cut edelstenen die de creativiteit van de juwelenontwerper weerspiegelen. Zeg nu zelf, de perfecte eyecatcher voor het festivalseizoen, toch?

Palma Wrinkle Green
7
NÚNOO bags
Palma Wrinkle Green
SHOP HIER

NÚNOO’s tassen zijn een must-have voor iedereen die up-to-date wil blijven met de laatste tassentrends. Door dit felgroene mini-tasje toe te voegen aan je festival fit, creëer je een frisse look die gegarandeerd de aandacht trekt.

Sjaaltje paisley
8
Levi's
Sjaaltje paisley
SHOP HIER

Yee-ha! Festivals en western-core gaan hand in hand.

Fanny pack
9
Eastpak
Fanny pack
SHOP HIER

Als er één item onmisbaar is op de festivalweide, dan is het wel een fanny pack om al je essentials in weg te bergen.

10
Caudalie
Zonnebescherming stick
SHOP HIER

Eén van die essentials is ongetwijfeld de Caudalie sunprotector stick. Je brengt ‘m gemakkelijk aan, zonder plakkerig gevoel achteraf.

11
Pull & Bear
Ovale zonnebril
SHOP HIER

Of een ovale zonnebril, die haast iedereen staat.

Lip glaze
12
Max Factor
Lip glaze
SHOP HIER

Een lifesaver. Deze hebben wij overal en altijd bij.

Visor pet
13
Études
Visor pet
SHOP HIER

Breng tennis-core naar de festivalweide met dit schattige petje van Études.

14
Fujifilm
INSTAX Pal
SHOP HIER

FUJIFILM’s allereerste digitale camera in handpalmformaat biedt in combinatie met de INSTAX Link serie smartphone printers een nieuwe, bijzonder leuke manier om foto’s te maken. Om al jouw mooiste festival-herinneringen uniek mee vast te leggen.

Bowling handtas
15
Adidas
Bowling handtas
SHOP HIER

Voor zij die dat buideltasje nu wel gezien hebben en hun festival look naar een hoger niveau willen tillen.

Samba
16
Adidas
Samba
SHOP HIER

De it-schoen van het afgelopen seizoen kan deze zomer uiteraard niet ontbreken.

Coconut cruise T-shirt
17
Carne Bollente
Coconut cruise T-shirt
SHOP HIER

Ken je de T-shirts van Carne Bollente al? Stuk voor stuk een knipoog naar een broeierige – sexy! – zomer. En dat mag al eens op een festival.

Zeitgeist T-shirt
18
Weekday
Zeitgeist T-shirt
SHOP HIER

Of ga je liever voor de Zeitgeist quotes van Weekday? Ijsbrekers gegarandeerd.

Sportieve short
19
Adidas
Sportieve short
SHOP HIER

Billie Eilish achterna, met deze oversized sportshort. Leuk met een crop top, los vallend hemd en opvallende zonnebril.

20
Pull & Bear
Boho riem
SHOP HIER

Bohemian is back! Onze Pinterest-borden staan vol met festival fits à la Sienna Miller of Kate Moss. Deze riem sluit perfect bij dat plaatje aan.

21
Pull & Bear
Pack van strass gezichtsstickers
SHOP HIER

Voor glitters naast je ogen (of voor de twijfelaars: om een neus-diamantje alvast eens onschuldig uit te testen).

22
Pull & Bear
Haarclip met hibiscusbloem
SHOP HIER

De hibiscus-bloem was vorig jaar al hot and happening. Wij spelden ‘m ook graag dit jaar in ons haar. Of op onze tas, riem, partytent,… De mogelijkheden van dit schattige accessoire zijn eindeloos.

Powerbank
23
Hema
Powerbank
SHOP HIER

Je gsm opladen kan een hele queeste zijn op de camping. Met deze leuke powerbank is een lege batterij geen probleem meer.

Schoudertasje
24
Eastpak x Telfar Clemens
Schoudertasje
SHOP HIER

De Telfar Shopper S biedt een compacte mini-tas voor het dragen van je essentiële spulletjes. De opvallende stijl is zowel populair als feest- en afterparty-tas en kan je dragen als crossbody of over je schouder, door zijn verstelbare riem.

Unisex zonnebril
25
Prada
Unisex zonnebril
SHOP HIER

Voor zij die al eens gaan raven, is dit 90’s montuur wellicht geen onbekende. The hottest of them all, deze Prada zonnebril.

Pet met luipaardprint
26
Pull & Bear
Pet met luipaardprint
SHOP HIER

On-trend, op en naast de festivalweide.

27
Fujifilm
INSTAX mini 99
SHOP HIER

Deze hoogwaardige, analoge instant camera combineert een stijlvol, matzwart uiterlijk met verschillende functies zoals o.a. kleureffectknoppen, een Vignette Switch en helderheid- en focus modi om zo de meest bijzondere INSTAX mini prints te maken.