Ashley Park’s zomer sneakerfavoriet

Geüpdatet op 3 juli 2024 door ELLE Partner

© Skechers

Als Emily in Paris-ster Ashley Park 'Mindy Chen’ jouw sneakers draagt, dan weet je dat je een hit te pakken hebt.

Ashley presenteerde haar nieuwe favoriete schoen, de Uno – Stand On Air van Skechers, aan haar 3 miljoen volgers op Instagram. De LA-outfit die ze in de post droeg bestaat uit een butterfly croptop met een silky cargobroek. Maar het zijn vooral de kleur schoenen van Ashley die de aandacht van haar volgers trok: roze. We love!

Ever lasting love

Dat haar favoriet model du moment van Skechers is, is natuurlijk geen verrassing. Ze is sinds vorig jaar het gezicht van het merk vanwege haar eeuwige liefde voor Skechers. Vroeger als klein meisje liep ze al rond op Skechers, en dat is vandaag de dag niet anders. Maar net als Ashley, zijn de collecties van het merk ondertussen ook volwassen geworden en gaan ze helemaal mee met de laatste trends. Zoals de Uno dus, in lijn met de trending rainbow sneakers. Je kunt ze zelfs in 11 kleurencombinaties verkrijgen!

Koel in de zomer

Een perfecte toevoeging aan je zomergarderobe, als je het ons vraagt. Want niet alleen willen we on trend sneakers, maar ze moeten ook comfortabel zitten. In de zomer wandelen we nu eenmaal veel meer. Daar hoef je bij Skechers zeker niet op in te boeten. Sterker nog, comfort is wel een beetje hun key focus. De veterschoen heeft een zogeheten “Air-Cooled Memory Foam®”-binnenzool en een “Skech-Air® zichtbare luchtgedempte”-tussenzool om je voeten fris en comfy te houden.

Net als Ashley Park pretty in pink? Of heb je een ander exemplaar voor ogen?

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Skechers.

LEES OOK :

Hotspots: deze zomerbars in Vlaanderen en Brussel moeten op je bucketlist

De ultieme checklist voor een vlekkeloze reis

De nieuwe Porsche Macan: 100% elektrisch, 100% onweerstaanbaar!