De schattige nageltrend voor zomer 2024 komt van Hailey Bieber (wie anders?)

Gepubliceerd op 3 juli 2024 door Lore Ginneberge
De schattige nageltrend voor zomer 2024 komt van Hailey Bieber (wie anders?) @haileybieber

Hailey Bieber zet deze zomer de nagelwereld opnieuw op zijn kop met een manicure die ons direct naar de markt brengt. Het model en oprichter van Rhode, die bekend staat om haar creatieve nagelontwerpen, heeft samen met haar favoriete nagelartiest Zola Ganzorigt een fruitige trend gecreëerd waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Hailey is een ware trendsetter als het gaat om nagelkunst. Ze heeft al eerder nagelinspiratie gehaald uit dagelijkse lekkernijen. Herinner je je nog haar trip naar New York City waarbij ze haar nagels afstemde op een Dunkin' latte? Of haar kersenbloesem nagels tijdens een vakantie in Japan? Of de manicure met minimalistische initialen tijdens het Rhode-bedrijfsfeest; het lijkt wel alsof Hailey's nagels altijd iets te vertellen hebben.

Fruit en groenten zijn de nieuwste nageltrend

Zola Ganzorigt, het genie achter de iconische glazed donut nagels die nog steeds razend populair zijn, introduceert ons nu tot een nieuw, nog zonniger ontwerp: de farmers market manicure. Deze subtiele maar speelse nageltrend is perfect voor op vakantie. Stel je een lichtroze basis voor die zo transparant is dat het lijkt alsof je nagels naakt zijn, met daarop schattige miniatuurschilderijen van zomerse vruchten en groenten. Van aardbeien op de duim tot erwtenpeulen op de middelvinger en de kleinste, schattigste kersen, maïs en wortels die je ooit hebt gezien – het is een feest voor de ogen. Het beste wat de zomer te bieden heeft dus, maar dan aan je vingers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Kylie Jenners summer garden nagels

Maar Hailey is niet de enige die onze nagelinspiratie voedt. Kylie Jenner, een andere nagelkoningin, geeft een eigen draai aan de trend met haar summer garden nails, opnieuw dankzij de vakkundige handen van Zola Ganzorigt. Zola deelde recentelijk foto's en video's van Kylie's nagels met een botergele French tip – dé kleur van het seizoen. Maar de echte blikvangers zijn de miniatuur tuinbeestjes zoals kevers, een vlinder en zelfs een worm (ja, echt!). Het bewijs dat Kylie zichzelf niet al te serieus neemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

De fruit- en groentenagels van Hailey en de tuinbeestjes van Kylie zijn als zomerse zusters: beiden speels, kleurrijk en schattig. Ze laten zien dat nagelkunst niet alleen mooi kan zijn, maar ook een glimlach op je gezicht kan toveren. Of je nu houdt van een uitstapje naar de boerenmarkt of de charme van een zomertuin (inclusief insecten), met deze trends zet je je nagels in bloei.

Dus, als je nog op zoek bent naar de ultieme zomermanicure, laat je dan inspireren door Hailey Bieber's nieuwste creatie en Kylie's tuinbeestjes. Wie had gedacht dat de boerenmarkt en de zomertuin zo chic en grappig konden zijn? Ga voor die speelse en kleurrijke touch en maak van je nagels een mini-kunstwerk dat iedereen laat glimlachen.