Hoe was het? Een onvergetelijk avondje Summer Roller Skating in Docks Bruxsel

Geüpdatet op 5 juli 2024 door ELLE Partner Foto’s: Mélissa Rosca
Hoe was het? Een onvergetelijk avondje Summer Roller Skating in Docks Bruxsel

Op vrijdag 28 juni werd Docks Bruxsel omgetoverd tot een waar skateparadijs. Het werd een onvergetelijke avond die de hele hoofdstad in beweging zette. Tijdens dit unieke event konden de deelnemers hun rolschaatsen aantrekken en chillen in een ontspannen en uitgelaten sfeer.

Smaken en emoties

Een aanlokkelijke cocktailbar bracht de gasten meteen in feeststemming. Met creaties als de Gin Tonic van Gin Mare en de Masskara Mule met Don Papa Rum wisten de mixologen ieders smaakpapillen te prikkelen. Wie naar een energieboost hunkerde, kon terecht bij de Redbull-bar, ideaal om de batterijen op te laden en dan weer enthousiast in het feestgedruis op te gaan.

Ook aan eetkraampjes was er geen gebrek. Liefhebbers van de Aziatische keuken haalden hun hartje op bij YouWok, terwijl 'Australian' ijsjes voor een welkome frisse touch zorgden. De Zespri-kiwi's voorzagen de gasten van een dosis vitamines en gaven de avond een fruitig tintje. En voor de zoetekauwen waren de onweerstaanbare churros een echte must.

Voor elk wat wils

De grote publiekstrekker was uiteraard de rolschaatsbaan, waar schaatsers van alle niveaus zich van hun beste kant lieten zien: van onzekere beginners tot ervaren skaters die allerlei acrobatische figuren draaiden. De muziek zorgde voor een opwindende en feestelijke sfeer en al gauw bewoog iedereen mee op de maat van de hits.

Voor wie liever met beide voeten op de grond bleef, was er de minigolfbaan van Koezio. En dankzij de Sharingbox kon iedereen de avond met vrolijke en spontane foto's vereeuwigen. Perfect dus voor een hart vol onvergetelijke herinneringen.

Een verrassing van formaat 

Het hoogtepunt van de avond was echter zonder enige twijfel de tombola. Die was georganiseerd dankzij de vrijgevigheid van Stellantis & You en van het Manoir de Lébioles. Bij aankomst kregen alle deelnemers een lot waarmee ze kans maakten op een droomvakantie in het Manoir de Lébioles. De winnares vertrekt binnenkort in een door Stellantis & You uitgeleende JEEP® op een luxueuze vakantie die al net zo gedenkwaardig belooft te worden als deze avond.

Het Roller Summer Skating event in Docks Bruxsel was een onvervalst succes en vormde een perfecte mix van sport, verwennerij en plezier.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.

Lees ook:

Sport, chic en fun: de ELLE Golf Cup 2024 vond plaats op vrijdag 7 juni!

ELLE Tennis Cup by ISDIN: hét sportevenement van de zomer dat je niet mag missen!

Caro Daur verklapt hoe je dankzij sport zelfvertrouwen en balans kan vinden