Wedstrijd: test de verfrissende nieuwe smaken van Fever-Tree

Geüpdatet op 8 juli 2024 door ELLE Partner

Fever-Tree, het Britse merk dat bekend staat om zijn mixers van hoge kwaliteit, breidt zijn assortiment uit met twee nieuwe frisdranken: Sparkling Pink Grapefruit en Sparkling Ginger Beer. Het merk biedt ons sprankelende nieuwe smaken, terwijl het trouw blijft aan het gebruik van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Maak kans op een proefpakket!

SPARKLING PINK GRAPEFRUIT: FRIS EN SUBTIEL

Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit biedt een verfrissende ervaring dankzij een zorgvuldig geselecteerde mix van bronwater en sap van roze en rode pompelmoezen, met de hand geplukt uit verschillende regio's van de wereld. Elke slok is een perfecte mix van zoet en licht bitter, ideaal voor wie op zoek is naar een dorstlessende, subtiel bittere drank.

BRUISEND GEMBERBIER: VOL EN INTENS

Fever-Tree Sparkling Ginger Beer Fever-Tree is een unieke mix van drie gembersoorten. Verse groene gember uit de Ivoorkust voegt een vleugje vers citroengras toe, Cochin gember uit India zorgt voor een kruidige, balsamico warmte, en Nigeriaanse gember maakt het plaatje compleet met diepe, rijke aroma's, waardoor een intense smaakervaring vol karakter ontstaat, perfect voor wie graag nieuwe smaken verkent.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Door kunstmatige zoetstoffen systematisch te vermijden en te kiezen voor natuurlijke ingrediënten, garandeert Fever-Tree een authentieke en verfrissende smaakervaring. Met hun elegante, gestroomlijnde verpakking bevatten de blikjes "precies de juiste hoeveelheid" en zijn ze perfect voor al je momenten van ontspanning en plezier, met familie of vrienden.

WIN EEN PROEFPAKKET

Om de lancering van dit nieuwe assortiment te vieren, geeft Fever-Tree je de kans om een pakket met 12 blikjes van elke smaak te winnen. Beproef je geluk door de vraag hieronder te beantwoorden!


 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Fever-Tree.

Lees ook:
Dit zijn alle beste ijssalons in België opgedeeld per regio
Een stijlvolle ontspanning in het hart van Spa
Ashley Park's zomer sneakerfavoriet