Margot Robbie is zwanger van haar eerste kindje met Tom Ackerley

Gepubliceerd op 8 juli 2024 door Aimee Lutkin en Lore Ginneberge
Margot Robbie is zwanger van haar eerste kindje met Tom Ackerley

Foto's en bronnen bevestigen dat de Australische Barbie-actrice Margot Robbie zwanger is!

Margot Robbie verwacht haar eerste kind met echtgenoot Tom Ackerley. Bronnen bevestigden de zwangerschap aan People nadat er foto's van het paar opdoken waarin ze genoten van het Comomeer en Robbie's babybuik te zien was. De Barbie-ster droeg een wit cropped T-shirt dat haar buik showde en een zwarte blazer. Ackerley hielp haar aan boord van de boot.

Het paar trouwde in 2016 nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van Suite Française in 2013. Robbie speelde in de film en Ackerley werkte als assistent-regisseur. Ze richtten samen met Sophia Kerr en Josey McNamara het productiebedrijf LuckyChap op als vrienden, voordat ze uiteindelijk een romantische relatie kregen. LuckyChap produceerde een aantal van Robbie's meest succesvolle films, waaronder I, Tonya, Birds of Prey en Barbie.

“We waren zo lang vrienden,” zei Robbie in een interview met Vogue in 2016. “Ik was altijd verliefd op hem, maar ik dacht, 'Oh, hij zal nooit van mij houden. Maak het niet raar, Margot. Wees niet stom en vertel hem niet dat je hem leuk vindt.’ En toen gebeurde het, en ik dacht, 'Natuurlijk zijn we samen. Dit is zo logisch, op een manier waarop niets ooit logisch is geweest.’”

Eind juni deelde Ackerley tijdens een interview met The Times of London hoe zijn persoonlijke en zakelijke leven met Robbie praktisch één en hetzelfde zijn.

“Het is naadloos,” zei Ackerley. “We hebben geen aan/uit-schakelaar. Het is allemaal één geheel geworden.”

Tijdens de Critics Choice Awards in januari vertelde Robbie aan E! News, “Ik heb zoveel geluk,” eraan toevoegend dat het “het beste” is om een echtgenoot te hebben die geen acteur is.

“Hij houdt ervan om achter de camera te staan,” zei ze. “Hij raakt niet onder de indruk van dit alles, hij is gewoon de beste ... Ik hou van het woord 'normie'.”

Via ELLE US