Deze romantische witte zomerjurk zit in de reiskoffer van alle fashionista’s

Gepubliceerd op 8 juli 2024 door Lore Ginneberge
Deze romantische witte zomerjurk zit in de reiskoffer van alle fashionista’s @emilycocklin

Deze zomer is er één item dat je overal ziet opduiken: de romantische witte lange zomerjurk van House of CB. Deze jurk, samen met enkele varianten van hetzelfde Londense merk, wordt op sociale media gevierd als dé ultieme vakantiejurk. Van Instagram feeds tot TikTok trends, fashionista's wereldwijd kunnen er geen genoeg van krijgen.

Wat maakt deze jurk zo bijzonder? De 'Marilyn' jurk straalt de glamour van vintage Hollywood uit met een strak lijfje en diep uitgesneden halternek die prachtig in een strik om de hals wordt geknoopt. De verleidelijke open rug en de zachte tulle lagen van de midirok zorgen voor een dromerige, luchtige uitstraling die perfect is voor zomerse avonturen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door emily cocklin (@emilycocklin)

Gemaakt van een katoenrijke stof, biedt de jurk zowel comfort als ademend vermogen, ideaal voor die warme zomerdagen. De getailleerde pasvorm flatteert elk figuur, en met de praktische zakken is het niet alleen stijlvol maar ook functioneel.

Deze veelzijdige jurk is een absolute must-have voor alle zomerse gelegenheden. Denk aan romantische diners, wandelingen over de markt in Zud-Frankrijk, elegante tuinfeestjes, en natuurlijk die perfecte vakantie-uitjes. Het is geen wonder dat deze jurk viraal gaat; ze combineert moeiteloos stijl, comfort en functionaliteit - zélfs in combinatie met je favoriete sneakers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellen V Lora (@ellenvlora)

Iedereen lijkt het erover eens: witte jurken met een vintage twist zijn dé zomertrend van 2024, en deze jurk tilt het naar een hoger niveau. Met elegante details en praktische zakken biedt het de perfecte balans tussen stijl en gebruiksgemak. Voeg een raffia handtas toe, een sjaaltje en je bent klaar voor een zorgeloze Dolce Vita vakantie.

@aishatami the ultimate confidence boost @houseofcb ⭐️ #summeroutfit #outfitinspo #outfitideas #summer #houseofcbdress ♬ if i was a girl a book - 💿 sabi 💿

Shop onze selectie witte zomerjurken

Geïnspireerd door de populariteit van de 'Marilyn' jurk? Deze prachtige witte zomerjurken passen bij elke zomergarderobe. Hier zijn enkele alternatieven die net zo stijlvol en flatterend zijn:

1
House of CB
Marilyn halterjurk
SHOP HIER
2
Topshop
ivoorwitte jurk met V-hals
SHOP HIER
3
C&A
Korte zomerjurk
SHOP HIER
4
Abercrombie & Fitch
Jurk in linnenmix met pofmouwen
SHOP HIER
5
Les Jumelles
Ecru maxi-jurk
SHOP HIER
lange off-shoulder jurk
6
YAS
lange off-shoulder jurk
SHOP HIER

Voeg een vleugje vintage Hollywood-glamour toe aan je zomergarderobe met een van deze prachtige witte zomerjurken. Perfect voor elke zomerse gelegenheid en een must-have voor geweldige vakantiefoto's.