Schrijf je in voor onze speciale ‘krullendag’

Geüpdatet op 12 september 2024 door ELLE Partner
Schrijf je in voor onze speciale ‘krullendag’ ©Les Secrets de Loly

Ontdek het event van ELLE x Les Secrets de Loly: Curly Not Sorry in het Groothertogdom Luxemburg. Een bijzondere dag die helemaal in gewijd is aan … krullen!

Dames, neem jullie agenda er alvast bij, want binnenkort kunnen jullie een onvergetelijk event bijwonen dat helemaal in het teken staat van getextureerd haar! Op 13 september vindt in La Boutique du Coiffeur in de Grand Rue 76 in het Groothertogdom Luxemburg namelijk het evenement van ELLE x Les Secrets de Loly plaats. Het is een absolute must voor alle curlies die hun krullenbos nog mooier willen maken en de geheimen van een gepersonaliseerde haarroutine willen kennen.

Kelly Massol en Les Secrets de Loly: een inspirerend succesverhaal

Om goed te begrijpen waar het bij dit event echt om gaat, hebben we het eerst even over het bijzondere verhaal van Kelly Massol, de oprichtster van Les Secrets de Loly. Haar avontuur begon in 2009, en wel in haar eigen keuken. Ze had er al lang over nagedacht en nam een besluit: ze zou natuurlijke en doeltreffende producten maken voor getextureerd haar. En daar is ze met glans in geslaagd, want Kelly heeft een label opgebouwd dat perfect inspeelt op de behoeften van vrouwen met textured hair. Daarbij draagt ze waarden als authenticiteit en respect voor de natuur hoog in het vaandel.

Curly Not Sorry: trotse krullen

Aan de basis van deze actie ligt "Curly Not Sorry" van Les Secrets de Loly. Met dit krachtige initiatief spoort Kelly alle vrouwen aan om volledig zichzelf te durven zijn, zonder zich te verontschuldigen voor hun getextureerde haar. Excuses en gêne zijn passé: voortaan dragen we onze krullen met trots en zelfvertrouwen. Alle producten van Les Secrets de Loly zijn speciaal ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van getextureerd haar prachtig te laten uitkomen. Bovendien vormen ze een eenvoudige maar efficiënte haarroutine.

©Les Secrets de Loly

Een exclusief programma en een onvergetelijke dag

Tijdens dit unieke event kun je kennismaken met het gepassioneerde team van Les Secrets de Loly en de specialisten van La Boutique du Coiffeur. Dit mag je verwachten:

  • Een gepersonaliseerde haardiagnose: laat het ervaren team van Les Secrets de Loly een volledige haardiagnose voor je opmaken. Daarna stellen ze, specifiek voor jouw haar, een verzorgingsroutine in vier stappen voor: wassen, ontwarren, hydrateren en voeden. Elke stap is cruciaal om je krullen mooi tot hun recht te laten komen en je haar te doen stralen.
  • Photowall ELLE x Les Secrets de Loly: vereeuwig dit magische moment bij onze exclusieve photowall. Deel je mooiste foto's daarna op de social media en toon de hele wereld dat je "Curly Not Sorry" bent.
  • Exclusieve goodiebags: ga na afloop terug naar huis met een goodiebag vol verrassingen van Les Secrets de Loly. Zo kun je de dag thuis verder laten duren en je krullen heerlijk in de watten leggen.

Waarom schrijf je je best nu al in?

Dit event is de gedroomde gelegenheid om de wereld van Les Secrets de Loly van binnenuit te leren kennen en onbetaalbare tips te krijgen over de verzorging van je getextureerde haar. Het maakt niet uit of je al fan bent van het label of het gewoon erg graag wilt ontdekken, deze kans mag je niet laten schieten. Aarzel dus niet maar schrijf je meteen in zodat je zeker een plaatsje bemachtigt voor dit geweldige event.

Hoe kun je inschrijven?

Wie erbij wil zijn, hoeft zich alleen maar in te schrijven. Het aantal plaatsen is echter beperkt, wacht dus niet te lang!

Kom op 13 september naar La Boutique du Coiffeur in het Groothertogdom Luxemburg (Grand Rue 76). We geven je krullen de aandacht die ze verdienen én je komt de geheimen van Les Secrets de Loly te weten. Allen samen, luid en duidelijk: Curly Not Sorry!

Schrijf je hier in

Tot dan, Loly’s!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Les Secrets de Loly.

LEES OOK:
Hoe hou je van je natuurlijk haar?
Hoe was het? Een onvergetelijk avondje Summer Roller Skating in Docks Bruxsel
Dit ingrediënt verwacht je niet meteen in skincare maar werkt écht