Deze lipppenbalsems met SPF beschermen én zien er prachtig uit

Geüpdatet op 11 juli 2024 door Lore Ginneberge
Deze lipppenbalsems met SPF beschermen én zien er prachtig uit Launchmetrics Spotlight

De zon kan heerlijk zijn, maar je lippen hebben extra bescherming nodig tegen de schadelijke stralen. Een lippenbalsem met SPF is een musthave in je zomerse beautyroutine.

Waarom kiezen voor een lippenbalsem met SPF?

Je lippen zijn een van de meest gevoelige delen van je gezicht en zijn vatbaar voor schade door de zon. Het gebruik van een lippenbalsem met SPF helpt om zonnebrand te voorkomen en vermindert het risico op huidkanker op je lippen. Bovendien houden deze producten je lippen gehydrateerd en zacht, wat ze ook nog eens mooi maakt.

Vergeet niet om je lippenbalsem regelmatig aan te brengen, vooral na het eten, drinken of zwemmen. Met deze lippenbalsems ben je klaar om de zon te trotseren zonder zorgen.

1. Coola Liplux SPF 30

Coola staat bekend om zijn natuurlijke zonnebrandproducten en hun Liplux SPF 30 is daarop geen uitzondering. Deze lippenbalsem biedt een brede bescherming tegen UVA en UVB-stralen, terwijl hij je lippen hydrateert met ingrediënten zoals cupuaçu boter en mongongo olie. Bovendien komt hij in verschillende tinten voor een subtiele kleur op je lippen.

Coola Liplux SPF 30
Coola Liplux SPF 30

Shop hier

2.  Rituals Fortune Balms SPF 30

Een product dat verzorging en bescherming in één biedt, dat klinkt als de perfecte vakantie musthave. De Fortune Balms zijn verrijkt met een exclusieve blend van voedende oliën, sheaboter, eucalyptus en vitamine E. Ze hydrateren, beschermen tegen veroudering, vervuiling en UVA- en UVB-stralen, en zorgen ervoor dat je lippen zacht en soepel blijven.

lippenbalsems Rituals Fortune Balms SPF 30
Rituals Fortune Balms SPF 30

Shop hier

3. Louis Widmer All Day Lippenbalsem SPF 30

Louis Widmer biedt een intensieve en langdurige bescherming met een lichte, niet-vette textuur die makkelijk uitsmeert en onmiddellijk in de huid dringt.  Verrijkt met vitamine E, panthenol en L-arginine, hydrateert en verzorgt deze waterbestendige formule zelfs de meest gevoelige huid.

3. Louis Widmer All Day Lippenbalsem SPF 30
Louis Widmer All Day Lippenbalsem SPF 30

Shop hier

4. Cent Pur Cent Lip Balm SPF 50

Het Belgische merk Cent Pur Cent biedt een High Protection Lipbalm met SPF 50, die eruitziet als een echte lipstick maar met de voordelen van een hoogwaardige bescherming. Verrijkt met hyaluronzuur, cameliaboter en vitamine E, biedt deze lippenbalsem niet alleen bescherming maar ook een elegante kleur met een glowy finish.

 

cent pur cent lippenbalsem SPF
Cent Pur Cent Lip Balm SPF 50 in Biensur

Shop hier

5. Ultra Violette Sheen Screen SPF 50 Lip Balm

Ultra Violette's Sheen Screen SPF 50 is perfect voor wie op zoek is naar een hoge bescherming en een glamoureuze finish. Deze lippenbalsem biedt niet alleen een uitstekende SPF 50 bescherming, maar geeft je lippen ook een prachtige glans. Verrijkt met lanoline en sheaboter, zorgt deze balsem voor diepe hydratatie en comfort, zelfs bij langdurig zonnebaden. Beschikbaar in verschillende tinten, van doorzichtig tot subtiele kleurtjes zoals bruin en roze.

Ultra Violette lippenbalsem Skins Cosmetics
Ultra Violette Sheen Screen SPF 50 Lip Balm

Shop hier

6. KIKO Milano Sun Protection Lip Balm SPF 50

De Kiko lippenbalsem met SPF is verrijkt met hyaluronzuur en vitamine E, die je lippen intens hydrateren en beschermen tegen UVA- en UVB-stralen. De formule is doorschijnend en glijdt gemakkelijk over de lippen, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De exotische geur van monoï voegt een zomers tintje toe. Perfect voor gebruik in de stad of op het strand, en waterbestendig voor langdurige bescherming.

KIKO Milano Sun Protection Lip Balm SPF 50
KIKO Milano Sun Protection Lip Balm SPF 50

Shop hier

7. Malin + Goetz Lip Balm SPF 30

De Malin + Goetz Lip Balm SPF 30 zorgt voor een kalmerend en verfrissend effect op je lippen. Deze waterbestendige balsem maakt gebruik van 100% mineraal titaniumdioxide voor breedspectrum UVA- en UVB-bescherming en is verrijkt met vitamine E en ursolic acid voor antioxidatieve bescherming. De natuurlijke spearmint zorgt voor een koele sensatie, terwijl de transparante finish en lichtgewicht formule perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Malin + Goetz Lip Balm SPF 30
Malin + Goetz Lip Balm SPF 30

Shop hier