Win tickets voor “It Ends with Us”, de film gebaseerd op Colleen Hoovers bestseller

Geüpdatet op 18 juli 2024 door ELLE Partner
Win tickets voor “It Ends with Us”, de film gebaseerd op Colleen Hoovers bestseller ©Sony Pictures Releasing

7 augustus wordt een mijlpaal voor zowel fans van Colleen Hoover als filmliefhebbers. De langverwachte verfilming van de bestseller "It Ends with Us" komt eindelijk uit op het witte doek. De roman, gepubliceerd in 2023, werd al snel een van de best verkochte boeken van het jaar en wist miljoenen lezers over de hele wereld te boeien met zijn aangrijpende verhaal en complexe personages.

Een diep en ontroerend verhaal

"It Ends with Us" is geen simpel liefdesverhaal. Het is een verhaal dat de kern raakt van huiselijk geweld en psychologische controle, gevoelige en krachtige thema's die veel lezers aanspreken. Het boek volgt het verhaal van Lily Blossom, een jonge vrouw met een bescheiden achtergrond die besluit een nieuw leven te beginnen in Boston. Sterk en vastberaden vervult Lily haar droom om een bloemenwinkel te openen. Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze Ryle Kincaid ontmoet, een charismatische neurochirurg. Hun aanvankelijk hartstochtelijke relatie wordt al snel donker wanneer Ryle gewelddadig wordt, wat pijnlijke herinneringen oproept aan Lily's gewelddadige jeugd met haar vader.

De verschijning van Atlas Corrigan, Lily's eerste liefde, maakt de situatie nog ingewikkelder. Atlas, gespeeld door Brandon Sklenar, is een belangrijk personage dat een nieuwe dimensie toevoegt aan het verhaal (meer zullen we niet verklappen!).

Hoewel het onderwerp diepgaand is, ontbreekt het dit komedie-drama ook niet aan luchtigheid en humor, dankzij de vertolking van de verschillende personages (waaronder de lieftallige Jenny Slate).

Een ijzersterke cast

De keuze van de acteurs voor deze verfilming wekte veel verwachtingen en speculaties. Actrice Blake Lively, bekend van haar rol in de serie "Gossip Girl", speelt Lily Blossom Bloom. Met haar vermogen om diepe emoties over te brengen en haar magnetische aanwezigheid op het scherm lijkt Lively perfect geschikt voor deze complexe rol. Naast haar speelt Justin Baldoni, bekend van zijn rol als Raphael in "Jane The Virgin", Ryle Kincaid. Baldoni brengt de intensiteit en nuance die nodig zijn om dit verontruste en verontrustende personage neer te zetten.

De eerste beelden

 De onlangs verschenen trailer heeft sociale media al in vuur en vlam gezet en een golf van enthousiasme veroorzaakt onder fans. De eerste beelden tonen een Lily die vastbesloten is haar leven weer op te bouwen, tussen hoop en pijn, en de voelbare spanning van haar relatie met Ryle. De scènes met Atlas beloven ook ontroerende momenten en een terugkeer naar Lily's roots, die zich moet verzoenen met haar verleden om haar toekomst op te bouwen.

Een krachtige boodschap

Naast het romantische aspect verkent deze film de gecompliceerde dynamiek van gewelddadige relaties en benadrukt de kracht die nodig is om eruit te komen. Colleen Hoover, vaak omschreven als de koningin van de nieuwe romantiek, is erin geslaagd een verhaal te creëren dat diep bij haar lezers aanslaat.

"It Ends with Us" is meer dan alleen een romance. Het is een verhaal van moed, strijd en wedergeboorte. Met een indrukwekkende cast en een nauwgezette regie zal deze film harten raken en aandacht vragen voor belangrijke kwesties.

Bezoek ons op 7 augustus om deze aangrijpende en levendige verfilming op het witte doek te zien.

Win exclusieve tickets

Naar aanleiding van de release van 'It Ends with Us' biedt ELLE België u de kans om 3x2 tickets te winnen voor de speciale vertoning van de film op 31 juli om 19u in Kinepolis Brussel.

Mis deze ongelooflijke kans niet om de film als eerste te ontdekken en een onvergetelijke avond te beleven. Deelnemen doe je eenvoudig door de volgende vraag te beantwoorden.


Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.

LEES OOK:
To the Moon: de komedie van de zomer
Hoe was het? Een onvergetelijk avondje Summer Roller Skating in Docks Bruxsel
Deze 10 boeken zijn ideaal leesvoer voor op vakantie