Happy’s Kitchen Club: een nieuw concept met 2 belevingen

Gepubliceerd op 25 juli 2024 door ELLE Partner
Happy’s Kitchen Club: een nieuw concept met 2 belevingen

Wil je Happy's, een iconisch restaurant dat is overgenomen door de Restauration Nouvelle-groep, (her)ontdekken? Proef de inventieve Franse keuken, bereid met lokale producten van topkwaliteit, en geniet van een lichte, gezellige lunch of een loungesfeer ‘s avonds. 

Na Louvain-La-Neuve, Waterloo en Heysel is de Restauration Nouvelle groep verheugd een nieuw lid aan haar groep toe te voegen: Happy's Kitchen Club, gelegen in Waver. Deze zaak, bekend in de regio, heropende zijn deuren op 17 juni na een sluiting van een jaar en behield zijn emblematische naam.

Een reis naar Art Deco

De inrichting van het restaurant, ontworpen door Marianne en Pamela Michiels, de moeder en zus van de manager, combineert inspiratie uit de jaren 1930 en 1940. Er is een elegante mix van gouden kleuren, verfijnd hout, kamerbrede tapijten en geraffineerde verlichting, die de glamour van de New Yorkse sfeer uit die tijd oproept, helemaal in Gatsby the Magnificent-stijl.

Boven creëert de heldere inrichting met witte en ecru tinten de perfecte sfeer voor de lunch. s Avonds verwelkomt de benedenverdieping je in een ingetogen loungesfeer, met een vierkante bar die perfect is om een drankje te delen met vrienden. Het restaurant onderscheidt zich door de samenwerking met Belgische bedrijven voor de levering van meubilair en verlichting.

Een nieuw menu op maat

Het restaurant wil een menu aanbieden dat traditie en moderniteit combineert. Hoewel de gerechten een traditionele basis hebben, zijn sommige elementen aangepast om een moderne touch toe te voegen, met een bijzondere focus op voorgerechten en gedeelde gerechten, een trend van de laatste jaren.

Kwaliteit staat voorop: probeer bijvoorbeeld de Amerikaanse frietjes, naar zeggen de beste in de regio. Een van de specialiteiten zijn gerechten met been, zoals varkens- of kalfskoteletjes, die in het midden van de tafel worden geserveerd, perfect voor een gezellige maaltijd met familie of vrienden.

 

Happy's Kitchen Club table

Praktische info

Openingsuren : Open van maandag tot vrijdag van 12 tot 22 uur (23 uur op donderdag en vrijdag) en zaterdag van 18 tot 23 uur.

Adres : Chaussée des Collines 106, 1300 Waver

Hoofdgerecht? Kalfskotelet op Milanese wijze

Kom meer te weten over Happy's en Restauration Nouvelle : @happys__restaurant & @restaurationnouvelle

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Happy's Kitchen Club en Restauration Nouvelle

Lees ook:

De Provence: waar de beste roséwijnen zich thuis voelen

Rémy Martin viert 300 jaar uitmuntendheid!

Alsjeblieft, de recepten van de 5 meest virale salades op TikTok