Het perfecte zomerevent in Knokke-Heist om het lange weekend te vieren

Gepubliceerd op 24 juli 2024 door Lore Ginneberge Foto’s: Simon Leloup
Het perfecte zomerevent in Knokke-Heist om het lange weekend te vieren © Simon Leloup

De zomer roept, en wat is er beter dan een lang weekend vol muziek, zon en zee? Van 16 tot 17 augustus transformeert het strand van Knokke-Heist in een zomerse hotspot voor Hangar on the Beach.

Dit tweedaagse zomerevent brengt niet alleen muziek van top-DJ’s, maar ook het perfecte excuus voor een lang weekendje weg. Zo kan je volop genieten van alles wat Knokke-Heist te bieden heeft (deze zomerse pop-up shops bijvoorbeeld). Dit is waarom je Hangar on the Beach niet mag missen:

Dans op het strand

Het feest begint op vrijdag 16 augustus met optredens van de iconische DJ’s Gerd Janson en HUNEE. Stel je voor: je voeten in het zand, de zon die langzaam ondergaat en de beste house- en discobeats die door de lucht galmen. Gerd Janson staat bekend om zijn energieke sets die klassiekers herinterpreteren en nieuwe favorieten introduceren. HUNEE’s eclectische stijl en interactie met het publiek maken elke set uniek.

Op zaterdag 17 augustus neemt de melodische techno-ster Colyn het over. Zijn emotionele, nostalgische geluiden creëren een betoverende sfeer terwijl de zon ondergaat. Perfect om samen met vrienden te genieten van een magische avond aan zee.

Meer dan muziek

De tweede editie van Hangar Beach belooft opnieuw een ervaring te worden die je volledig onderdompelt in een prachtige setting, omgeven door duinen en zee. Met meer dan 8.000 mensen die samen dansen, wordt dit weekend één grote viering van de zomer. Bovendien wordt er gezorgd voor een gevarieerde line-up met supportacts als POPPY en Toolate Groove b2b She The DJ op vrijdag, en Hangar Soundsystem en Tess op zaterdag.

Een lang weekend om niet te missen

Hangar Beach is de perfecte gelegenheid om te genieten van de zomer, of je nu een doorgewinterde festivalganger bent of op zoek bent naar een leuke uitstap met vriendinnen. De combinatie van topmuziek, een idyllische locatie en de vele mogelijkheden in Knokke-Heist maken het een must-visit voor iedereen die van zomerfestivals houdt.

Hangar Beach vindt plaats op het evenementenstrand van KH Summercamp in Knokke-Heist. De shows starten beide dagen om 14u en eindigen om middernacht. Alle info en tickets vind je op thehangar.be