ASPRIA ARTS-LOI: DE BRUSSELSE HOTSPOT VOOR FITNESS EN WELZIJN

Geüpdatet op 25 juli 2024 door ELLE Partner
ASPRIA ARTS-LOI: DE BRUSSELSE HOTSPOT VOOR FITNESS EN WELZIJN

Welkom bij Aspria Arts-Loi, een trendy club waar liefde voor sport en welzijn samenkomen in een stijlvol, urban jasje. Laten we een kijkje nemen achter de schermen van deze hotspot waar je lichaam én geest in de watten worden gelegd.


Midden in de bruisende hoofdstad blijft Aspria Arts-Loi innoveren om het welzijn van haar leden te verbeteren. Met continue investeringen in ultramoderne faciliteiten en een opgefriste fitnessruimte is deze club jouw perfecte partner om je fitnessdoelen te behalen. Onder het holistische motto "Live Life Well" spoort Aspria je aan om zowel fysiek als mentaal een harmonieuze levensstijl na te streven.

PREMIUM VOORZIENINGEN VOOR EEN UNIEKE ERVARING

Aspria staat bekend om haar immersieve studio's voor groepslessen, luxueuze wellnessruimtes en een van de grootste overdekte zwembaden in Brussel. Maar dat is nog niet alles! De club blijft indruk maken met haar top-notch voorzieningen.

De club heeft onlangs een aantal nieuwe functies ingevoerd die je fitnessroutine volledig zullen transformeren. Wat er zoal op het programma staat? Een splinternieuwe, ultramoderne fitnesszaal uitgerust met de nieuwste Technogym-innovaties, verdeeld in vier zones: vrije gewichten, weerstand, cardio en herstel.

  • Lifting Zone: Voor zij die verslaafd zijn aan vrije gewichten met de Technogym Pure Strength Plate-apparatuur, perfect voor een intensieve work-out.
  • Strength Zone: Uitgerust met een waaier aan toestellen om het lichaam op een zachte manier te trainen en elke spiergroep aan te pakken.
  • Cardio Zone: Voor een interactieve en stimulerende work-out met Technogym Excite Live Captio, ideaal om calorieën te verbranden terwijl je plezier beleeft.
  • Recovery Zone: Na de inspanning, tijd voor ontspanning! Verwen jezelf met Hyperice-massages voor een optimaal, verkwikkend herstel.

FOCUS OP HERSTEL EN MOTIVATIE

De herstelruimte is van vitaal belang om je batterijen weer op te laden en dat begrijpt Florent Rivault, Senior Wellbeing Manager bij Aspria Arts-Loi, maar al te goed. Hij legt uit: “Herstel is veel meer dan simpelweg uitrusten na een trainingssessie. Het is een volledig proces van fysiek, mentaal en emotioneel herstel". Het is een belangrijk ritueel om je lichaam te begrijpen en gezonde gewoonten voor de lange termijn te ontwikkelen.

Iedereen weet dat je work-outs niet eentonig mogen worden als je je motivatie op peil wil houden. Daarom staat in de filosofie van Aspria Arts-Loi afwisseling centraal. Of je nu fan bent van groepslessen, functionele indoor- of outdoortrainingen of duik in het zwembad, er is voor elk wat wils. En als je twijfels hebt of een dipje in je motivatie ervaart, staan de deskundige coaches altijd klaar om je een duwtje in de rug te geven en je te begeleiden.

Ook zin om lid te worden van Aspria Arts-Loi? Neem snel contact op met de sportclub op 02/508 08 12 of via aspria.com voor meer informatie.

©Aspria

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Aspria

Lees ook:

Deze oplossingen tegen cellulitis werken écht

Toe aan een verwenvakantie? Dit is de allerbeste route door het Duitse Zwarte Woud

Deze lipppenbalsems met SPF beschermen én zien er prachtig uit