Een paradijs aan het Gardameer: Quellenhof Luxury Resort Lazise

Geüpdatet op 9 augustus 2024 door ELLE Partner
Een paradijs aan het Gardameer: Quellenhof Luxury Resort Lazise

Ervaar pure verwennerij aan het betoverende Gardameer in het Quellenhof Luxury Resort Lazise. Met elegante suites, een serene spa en culinaire hoogstandjes met adembenemend uitzicht biedt dit resort alles voor een onvergetelijke vakantie.

Prestigieus vijfsterrenresort met een uitstekende locatie 

Het prachtige Quellenhof Luxury Resort Lazise, gelegen aan het Gardameer, biedt een vijfsterrenervaring met een scala aan luxe faciliteiten en diensten om er een onvergetelijke beleving van te maken voor zowel tortelduifjes als gezinnen. Het resort beschikt over drie zwembaden, waaronder een sportbad, een natuurlijk zwembad in de vorm van een klein meer en een adults only infinity pool met uitzicht op het gardameer. Voor kinderen is er een speciaal kinderbad met glijbanen waar ze, geloof ons, de hele dag zoet zijn.

 
De 58 kamers in het resort zijn allemaal suites en voorzien van een tuin of terras, sommige met directe toegang tot het kleine natuurlijke meer.  Het luxe resort heeft ook een uitgebreide spa, de ONDA Spa, waar je kunt genieten van diverse behandelingen en activiteiten, zoals yoga in het water, sauna's en ontspanningsruimtes die voorzien zijn van aparte gebieden voor gezinnen. Ook voor de sportievelingen zijn er tennis & padel en voetbalvelden met een professioneel team.

Culinaire hoogstandjes met prachtig zicht op het gardameer en omgeving

Er zijn tal van culinaire hoogstandjes te vinden in het panoramische restaurant (met wijnkelder) op de bovenste verdieping, waar zowel ontbijt als ook dagelijks een zesgangendiner worden geserveerd. Er is ook een bistro voor een à la carte lunch en de Tiki Bar op het dak voor cocktails bij een adembenemende zonsondergang. Om maar te zwijgen over de heerlijke cocktails!

Betoverende omgeving

Lazise is een pittoresk stadje gelegen aan de oostelijke oever van het prachtige Gardameer, bekend om zijn middeleeuwse charme, historische bezienswaardigheden en prachtige uitzichten over het meer. Het stadje is omgeven door heuvels, wijngaarden en olijfboomgaarden, wat bijdraagt aan het schilderachtige landschap. De omliggende heuvels en het platteland zijn ideaal voor wandelen, fietsen en het verkennen van de natuur.
De regio is makkelijk te bereiken via de auto of per vlucht rechtstreeks naar Milaan Bergamo vanaf Brussels Charleroi Airport.
Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Quellenhof Luxury Resort Lazise
Lees ook: