ELLE x Cameleon: een exclusief shoppingweekend

Geüpdatet op 6 september 2024 door ELLE Partner
ELLE x Cameleon: een exclusief shoppingweekend

Bereid je voor op een uitzonderlijk shoppingweekend! ELLE België en Cameleon, de must-visit outlet mall in Woluwe en Genval, bundelen hun krachten om je een unieke ervaring te bieden op 7 en 8 september 2024. Profiteer van een exclusieve extra korting van 20% op de reeds verlaagde prijzen van Cameleon. Schrijf je in voor het shoppingweekend en geniet van deze speciale aanbieding.

Schrijf je nu in!

Cameleon is meer dan alleen een outletwinkel. Het is een shopping-walhalla met meer dan 100 merken aan kleding, schoenen, lederwaren voor mannen, vrouwen en kinderen en woonartikelen. Je vindt er een perfecte mix van outletartikelen met kortingen tot 60% en nieuwe collecties met kortingen tot 15%. Bovendien is Cameleon open op zon- en feestdagen, dus je kunt winkelen wanneer je maar wilt. Met gratis parkeren is winkelen nog nooit zo leuk geweest.

EEN WEEKEND VOL ACTIVITEITEN DIE JE NIET MAG MISSEN

We zien jullie graag op 7 en 8 september in de Cameleon outlet in Woluwe voor het Shopping Weekend van het jaar! Laat je op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur verwennen met make-up, massagesessies en nog veel meer.

Profiteer van 20% extra korting op de catalogusprijs in de Cameleon winkels in Woluwe en Genval. Op vertoon van je code geniet je bovendien van een gratis glaasje cava, een klein extraatje dat je shoppingdag een feestelijk tintje geeft. Ook voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten gepland, zoals grime en een goochelaar. De perfecte gelegenheid dus om een gezellige dag met het gezin door te brengen, terwijl je geniet van de vele aanbiedingen bij Cameleon.

Schrijf je nu in!

Misschien zelfs een droomavond bij Mix Brussels

Om dit weekend nog specialer te maken, kun je meedoen aan onze exclusieve wedstrijd die tijdens het shopping weekend wordt georganiseerd. Doe mee en win een nacht voor twee in Mix Brussels, inclusief toegang tot de spa, sportfaciliteiten en ontbijt. Mix Brussels is een plek van ontspanning en luxe, perfect om je batterijen op te laden na een dag winkelen. Bekijk de foto's van deze betoverende plek om je een voorproefje te geven van wat je te wachten staat.

Een niet te missen Instagramwedstrijd

En dat is nog niet alles! Volg onze ELLE x Cameleon Instagramwedstrijd en maak kans op een waardebon van €500 te besteden bij Cameleon. Het is een fantastische kans om je garderobe bij te werken of je geliefden te verwennen. 

Via een gedeelde post voor @cameleon.outlets , @elle_belgique en @elle_belgië kun je alle details van de wedstrijd te weten komen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Kom shoppen bij Cameleon Woluwe of Genval op 7 en 8 september. Profiteer van kortingen, activiteiten en misschien zelfs een droomavond in Mix Brussels. Mis dit evenement niet!

Schrijf je nu in!

De 20% korting is geldig in Woluwe en Genval, maar de speciale activiteiten zijn alleen beschikbaar in Woluwe. Let op: artikelen met een sticker, cadeaubonnen, Re-love, Rengo Street, de bar en het restaurant maken geen deel uit van de aanbieding. Om van de korting te genieten, moet je je registreren via de aangegeven link.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Cameleon.


Less look:

Happy's Kitchen Club: een nieuw concept met 2 belevingen

48u Napels: jouw ultieme cityguide boordevol hotspots

Doom spending: hoe stress ons aanzet tot eindeloos uitgeven