Zien: de nieuwe MINI pop-upwinkel in Knokke

Geüpdatet op 29 juli 2024 door Mandy Kourkouliotis Foto’s: Dennis Noten Photography
Zien: de nieuwe MINI pop-upwinkel in Knokke

In Knokke deze zomer? MINI Belux nodigt alle liefhebbers en nieuwsgierigen van het merk uit om "The Summer Of MINI" te ontdekken, een unieke pop-upwinkel in de geliefde kustgemeente. Dé perfecte gelegenheid om een uniek moment te beleven in een idyllische omgeving!

Tot en met zondag 18 augustus bent je welkom in Knokke, in het hart van de beroemde Lippenslaan. Wat er op het programma staat? Ontdek er de gloednieuwe MINI pop-upwinkel, een tijdelijke locatie die een unieke sfeer en spannende ontdekkingen belooft!

mini pop up store knokke
© Dennis Noten Photography

EEN UNIEKE ZOMERERVARING

Of het nu doorwinterde MINI-liefhebbers zijn of gewoon curieuzeneuzen die de nieuwe modellen van het merk willen ontdekken, deze pop-upwinkel heeft voor ieder wat wils! Gelegen op Lippenslaan 219, kun je in deze gastvrije ruimte al je vragen stellen aan de MINI Product Specialists, die aanwezig zijn om je te begeleiden en te helpen de ideale MINI voor je zomerse avonturen te vinden. Hier kun je ook genieten van heerlijke verfrissingen gepaard met feestelijke beats. Een blitse toevoeging aan je dag als je in Knokke vertoeft!

Zien: de nieuwe MINI pop-upwinkel in Knokke - 2
© Dennis Noten Photography

Ook tof: MINI biedt elk weekend, op zaterdag en zondag, een gratis shuttledienst aan, waarmee bezoekers zich gemakkelijk van de ene plaats naar de andere in Knokke kunnen verplaatsen. "Bezoekers kunnen zo de nieuwe MINI Cooper, MINI Aceman en MINI Countryman modellen die toegevoegd aan het vernieuwde gamma van 2024 zijn, in alle rust ontdekken", aldus Gabriel Goffoy, algemeen directeur van MINI Belux.

PRAKTISCHE INFO

De MINI pop-upwinkel is open van 20 juli tot 18 augustus, van woensdag tot en met zondag, van 11:00 tot 18:00 uur (gesloten op maandag en dinsdag). De MINI shuttledienst rijdt elke zaterdag en zondag tussen 13:00 en 17:00 uur, met haltes op drie verschillende locaties.

En nu is het aan jou! Ben jij klaar voor de ultieme zomerervaring met MINI?

Meer info via mini.be