Deze 3 sterrenbeelden mogen een grote verandering in de liefde verwachten deze zomer

Gepubliceerd op 1 augustus 2024 door Cyrine Ben Romdhane en Lore Ginneberge
Deze 3 sterrenbeelden mogen een grote verandering in de liefde verwachten deze zomer Unsplash

Liefde vinden of verliezen, alles is mogelijk deze zomer. De sterren hebben een duidelijk plan voor 3 sterrenbeelden die een grote verandering in hun liefdesleven kunnen verwachten.

Bliksem en donder in de sterren

Deze zomer doen de planeten precies wat ze willen. Voor de liefhebbers van astrologie betekent dat veel. Mercurius, Saturnus en Neptunus staan retrograde terwijl Venus en de Zon stralen in Leeuw. Aan de ene kant is er de behoefte om verlangens te volgen en wensen te vervullen. Aan de andere kant ligt de nadruk op het nemen van beslissingen. Doorbreek de routine, herzie gewoontes, durf de regels te overtreden en obstakels te overwinnen. Het meest creatieve seizoen van het jaar is ook bedoeld om harten te bevrijden. Tussen liefde vinden en verliezen, kunnen drie sterrenbeelden een grote verandering ervaren.

De zomer brengt geluk voor vrijgezellen onder deze sterrenbeelden

Grote winnaar van de 'kosmische liefdesloterij' is Stier, voor wie de aantrekkingskracht van het nieuwe onweerstaanbaar is. Hun sociale leven belooft bijzonder actief te worden en hun libido volgt dit ritme. De planeten geven een vleugje moed en vrijheid, wat als vanzelf uitnodigt tot flirten. Sensualiteit en passie troef, alles is mogelijk als ze openstaan voor verrassingen. Vrijgezellen van dit teken maken kans op geweldige amoureuze mogelijkheden. De dates volgen elkaar op en dat doet wonderen voor hun zelfvertrouwen.

Het benutten van de positieve kosmische vibe is ook het motto van Waterman. Dit Luchtteken moet zich deze zomer durven onderscheiden. Neptunus (planeet van dromen) en Jupiter (planeet van geluk) moedigen hen aan om hun kleurrijke persoonlijkheid volledig te omarmen en die als kracht te gebruiken. Je charisma straalt dankzij de invloed van Venus (liefdesplaneet) in een bevriend sterrenbeeld. Je goed humeur werkt aanstekelijk. Beter nog: in je naaste kring zou wel eens de ware gevonden kunnen worden... Verwacht een vriendschap die uitmondt in een romance en een heerlijke liefdesrelatie. Soms liggen de beste dingen gewoon voor je neus.

Dit sterrenbeeld kan een nieuwe start maken in de liefde

Terwijl de liefde sommigen omarmt, ziet de zomer er voor anderen wat ingewikkelder uit. Weegschaal, die een hekel heeft aan conflicten, kan rekenen op confrontaties en breuken. Voordat er paniek ontstaat, is het belangrijk om te benadrukken dat dit niet per se nadelig hoeft te zijn. Integendeel, deze zomer is een kans om zichzelf opnieuw te ontdekken. Tijd nemen voor zichzelf en het recht om wat egoïstischer te zijn dan normaal. Een manier om weer in het middelpunt te staan en een pauze in te lassen om opnieuw in contact te komen met wat echt drijft. Mercurius retrograde moedigt aan om relaties te heroverwegen: krijg je net zoveel liefde als je geeft? Voel je je voldoende omringd of heb je het gevoel dat er geen seconde voor jezelf over is?

Al deze vragen helpen om een duidelijke koers te bepalen en grenzen te stellen. Weten wat je wel en niet wil, schoon schip maken en hardop durven zeggen wat je hart je influistert... Resultaat: afscheid nemen van alles wat je tegenhoudt en op zoek gaan naar nieuwe horizonten wanneer de relatie niet meer werkt. Dus ja, de sterren voorspellen een breuk, maar achter deze scheiding wachten nieuwe kansen...

Via ELLE France