De leukste toilettassen om mee te nemen op reis

Geüpdatet op 5 augustus 2024 door Lisa Aelvoet
De leukste toilettassen om mee te nemen op reis L/UNIFORM

Op reis gaan mag dan ons favoriete tijdverdrijf zijn, het inpakken van onze koffer brengt steevast de nodige chaos met zich mee. Gelukkig bieden overzichtelijke toilettassen soelaas. Wij gingen voor je op zoek naar de handigste exemplaren voor alle budgetten.

Soms lijkt het inpakken van onze koffer evenveel voeten in de aarde te hebben als het boeken van de reis zelf. En we weten allemaal dat het niet evident is om een (groeps)vakantie uit die groepschat te krijgen. Eenmaal het hotel of de Airbnb geboekt zijn, kunnen de restaurants gereserveerd worden en de activiteiten vastgelegd. Een paar dagen voor de reis begint tot slot de inpakkoorts die met de steeds strenger wordende regels voor handbagage elke zomer opnieuw toeneemt.

Een van de meest uitdagende onderdelen van het pakproces moet wel de toilettas zijn. Zo moet je vaak rekening houden met een limiet wat het formaat betreft of proberen plaats te besparen zodat dat vierde onmisbare paar schoenen zéker nog meekan. Beslissen welke beautyproducten je - al dan niet in reisformaat - meeneemt, kan een hele klus zijn. Een checklist kan je vooruit helpen maar het komt allemaal neer op de juiste toilettas. En daar staan wij, als zelfbenoemde beauty-experts, je graag in bij.

Shop onze selectie toilettassen voor op reis

De perfecte toilettas moet functioneel zijn maar ziet er liefst ook nog eens leuk uit. Afhankelijk van je behoefte kan de tas compact of ruim zijn. Wil je er beautyproducten in reisformaat in opbergen alsmede enkele essentials zoals een pincet en wimperkruller? Of wil je er je volledige arsenaal K-beautyproducten inclusief make-upborstels en je heatless curlers in kwijt? Naargelang je wensen, kies je het best voor een kleine maar fijne toilettas of een groter model met verschillende compartimenten. Shop onze selectie hieronder:

1
Arket
Toilettas
SHOP HIER

Deze minimalistische toilettas van ARKET is vervaardigd uit waterdicht gerecycleerd polyamide. Het strakke ontwerp past moeiteloos in elke reiskoffer en biedt voldoende ruimte voor een beperkt aantal beauty essentials. Met twee vakken en een stevige ritssluiting zorgt deze toilettas ervoor dat je spullen netjes geordend blijven.

2
AMI
Lederen toilettas Paris Paris
SHOP HIER

Dit schattige lederen toilettasje van het Franse AMI, past perfect in je handbagage. Haal je innerlijke Emily in Paris naar boven en pak al je en bewaar je beauty essentials in deze compacte clutch. De voering uit waterdichte nylon canvas zorgt ervoor dat je geen last krijgt van lekken. Binnenin bieden de drie binnenvakken net voldoende opbergruimte voor een korte trip.

3
Louis Vuitton
Toilettas Nice BB
SHOP HIER

Geïnspireerd door de iconische Nice vanity case, biedt deze tas een stijlvolle manier om je schoonheidsartikelen mee te nemen. Hij heeft een verborgen ritsvak onder de flap voor waardevolle items en een ruime binnenkant met meerdere zakken voor optimale organisatie. Gemaakt van Monogram canvas met gouden messing accenten, straalt hij luxe en Franse chic uit.

4
Rains
Hilo waterdichte toilettas
SHOP HIER

Deze waterdichte toilettas is speciaal ontworpen voor het opbergen van je dagelijkse was- en verzorgingsspullen tijdens het reizen.Het minimalistische grote hoofdvak wordt geaccentueerd door aan de zijkant gemonteerde gespen. Deze kunnen worden versteld om de tas samen te drukken en de inhoud op zijn plaats te houden. Zo kan jij je bagageruimte optimaal benutten. Gemaakt van Rains’ kenmerkende waterdichte PU-stof, garandeert de tas duurzaamheid en een zacht gevoel.

5
L/UNIFORM
The Vanity Case
SHOP HIER

Deze beautycase van het Franse L/UNIFORM beschikt over een lederen handvat en verstelbare schouderriem. Vanbinnen is hij volledig gevoerd met waterdicht linnen. Een elastische band houdt al je flessen en flacons op hun plaats. Dankzij het binnenspiegeltje kan je je overal in alle rust opmaken, van je trein- of vliegtuigstoel tot aan de rand van het zwembad.

6
Beiss
Hangende toilettas
SHOP HIER
Deze hangende toilettas van BÉIS is ideaal voor vakantiegangers die hun schoonheidsproducten georganiseerd en overzichtelijk willen houden. De tas beschikt over een waterbestendige voering en meerdere vakken én kan opgehangen worden. Bovendien maakt het bijbehorende doorzichtige tasje beveiligingscontroles extra gemakkelijk.
7
H&M
Grote transparante toilettas
SHOP HIER

Deze grote toilettas van H&M is perfect voor op reis. Met twee lagen en transparante compartimenten biedt hij veel ruimte en overzichtelijkheid voor al je . Het hengsel bovenaan maakt het gemakkelijk om de tas mee te nemen. Gemaakt van stevig thermoplastisch polyurethaan, is hij duurzaam en bestand tegen het reizen.

8
Goyard
Toilettas Bowling 25
SHOP HIER

De Goyard Bowling 25 toilettas is een stijlvolle en praktische reisgenoot, vervaardigd uit iconisch Goyardine canvas en Cervon kalfsleer. De tas is uitgerust met een waterafstotende katoenen voering, waardoor hij makkelijk schoon te maken is. Dankzij de drukknopen aan de zijkanten kan het volume van de tas worden aangepast. Met twee binnenvakken voor extra organisatie en een licht ontwerp is deze tas ideaal voor zowel korte als lange reizen.

9
CAIA Cosmetics
Toilettas Perfect Travel
SHOP HIER

In deze grote, ruime toilettas van veganistisch leer kan je een ruim aantal beautyproducten opbergen en vervoeren. De tas heeft een harde buitenkant en een binnenvak voor kleine accessoires. Het handvat maakt hem gemakkelijk te dragen en het materiaal kan gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek.