Getest door ELLE : de special screening van de film It Ends with Us

Gepubliceerd op 6 augustus 2024 door ELLE Partner
Getest door ELLE : de special screening van de film It Ends with Us

Vorige week hadden we het geluk om de special screening van de film It Ends with Us, gebaseerd op de bestseller van Colleen Hoover, te mogen bijwonen in Kinepolis Brussel. Het was een memorabele avond tussen collega's en vrienden vol glamour en emotie.

Toen we aankwamen, was de sfeer feestelijk. Gasten en lezers werden begroet met een glas champagne om de avond goed te beginnen. Er stond een make-upstand van Givenchy, zodat iedereen zich voor de voorstelling kon laten opmaken. Dit kleine moment van ontspanning onder de meisjes gaf een speciaal tintje aan het evenement.

Een geslaagde verfilming

Trouw aan de roman dompelt de film ons onder in de complexe wereld van Lily Bloom, gespeeld door de oogverblindende Blake Lively. Het verhaal, dat gevoelige onderwerpen als huiselijk geweld behandelt, wordt ondersteund door overtuigende acteerprestaties. De regie is tot in de puntjes verzorgd en wisselt aangrijpende momenten vakkundig af met luchtige.

Het duo Lively-Baldoni werkt uitstekend. Justin Baldoni, in de rol van Ryle Kincaid, brengt een rauwe intensiteit die contrasteert met Lily's lieflijkheid. De flashbacks met Atlas Corrigan, gespeeld door Brandon Sklenar, bieden tedere momenten die het verhaal in balans brengen.

Onze ervaring

Deze film is een echte emotionele rollercoaster. Je lacht, je huilt, je hoopt. Colleen Hoover raakte miljoenen lezers met haar roman, en deze verfilming stelt niet teleur. De thema's worden accuraat en diepgaand behandeld en bieden een noodzakelijke reflectie op misbruikrelaties en de moed om jezelf daarvan te bevrijden.

Het bijwonen van de special screening was een verrijkende en ontroerende ervaring. Tussen de glamour van de avond, het weerzien van vrienden en de ontdekking van een diep ontroerende film, was de avond een echt succes.

It Ends with Us is een must-see, of je nu fan bent van het boek of niet. Een prachtige les in leven en veerkracht om te ontdekken op het witte doek.

Bekijk de film vanaf 7 augustus en laat je meeslepen door dit aangrijpende verhaal.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.

Lees ook:

To the Moon: de komedie van de zomer

Hoe was het? Een onvergetelijk avondje Summer Roller Skating in Docks Bruxsel

Zo drinkt de ELLE redactie haar koffie het liefst