Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 12 tot 18 augustus 2024

Geüpdatet op 5 augustus 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 12 tot 18 augustus 2024

Een toxische sfeer op het werk of geluk in nieuwe relaties... Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 12 tot 18 augustus 2024.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

 

Ram: 19 maart tot 20 april

Ram, de conjunctie tussen Mars en Jupiter in Tweelingen op woensdag geeft je een krachtige boost van energie en zelfvertrouwen. Vrijdag brengt mogelijk frustratie door het Mars-Saturnus aspect, dus bereid je voor op wat tegenstand.

Liefde: Heb je het gevoel dat je relatie in een sleur zit? Plan een opwindend weekend en breng de passie terug. Voor degenen die niet bezet zijn: gebruik je extra aantrekkingskracht om een verleidelijke nieuwe vlam aan te trekken. Durf je gevoelens te tonen!

Professioneel: Woensdag is ideaal om initiatief te nemen en indruk te maken op je leidinggevenden. Let op de uitdagingen die vrijdag met zich meebrengt; focus op aanpakken en doorzetten om je huidige positie te versterken.

Financieel: Let op onverwachte uitgaven en vermijd impulsaankopen. Focus vooral dit weekend op verstandige investeringen die je financiële stabiliteit bevorderen.

 

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De retrograde van Mercurius in Maagd nodigt je uit om aandacht te besteden aan details en misverstanden te voorkomen. Vrijdag kan frustratie brengen door het Mars-Saturnus aspect, maar blijf kalm en gefocust op het werk.

Liefde: Twijfel je aan je relatie? Dit is de tijd om je gevoelens te delen en samen oplossingen te vinden. Voor degenen zonder partner, richt je op het vinden van diepere connecties in plaats van vluchtige pleziertjes na te jagen. Wat kan je doen om meer voldoening te vinden in je liefdesleven?

Professioneel: Vrijdag kan uitdagingen brengen in je carrière. Focus op het behouden van je huidige positie en wees geduldig met eventuele obstakels. Gebruik woensdag om kleine verbeteringen aan te brengen die later vruchten zullen afwerpen.

Financieel: Vermijd grote uitgaven en richt je op nuttige en duurzame investeringen. Denk aan de financiële voordelen die je krijgt als je verstandig omgaat met je geld.

 

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Tweelingen, de conjunctie tussen Mars en Jupiter in je teken op woensdag geeft je een enorme energieboost. Gebruik deze tijd om nieuwe projecten te starten, maar wees voorbereid op de uitdagingen die vrijdag met zich meebrengt door het Mars-Saturnus aspect.

Liefde: Misschien ben je het zat om altijd de brave hendrik te zijn. Durf deze week wat vaker nee te zeggen en zoek naar je diepere verlangens. In een relatie? Organiseer samen een zwoele date om de band nieuw leven in te blazen. Hoe kun je meer jezelf durven zijn in de liefde?

Professioneel: Woensdag is ideaal om je creatieve ideeën te presenteren en samen te werken met anderen. Gebruik je communicatieve vaardigheden om indruk te maken en nieuwe partnerschappen aan te gaan.

Financieel: Houd je uitgaven goed in de gaten en vermijd impulsieve aankopen. Denk aan een financieel droomscenario door praktische beslissingen te nemen.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Kreeft, deze week draait om communicatie en het vermijden van misverstanden met Mercurius retrograde in Maagd. Vrijdag kan frustratie brengen door het Mars-Saturnus aspect, dus focus op het behouden van wat je hebt.

Liefde: Misschien ervaar je twijfels over je relatie. Dit is het moment om eerlijk te zijn en je zorgen te bespreken. Voor degenen zonder partner, wees geduldig en richt je op zelfliefde. Wat kun je doen om meer voldoening te vinden in je relatie?

Professioneel: Vrijdag kan uitdagingen brengen op het werk. Blijf gefocust op je taken en probeer je niet te laten ontmoedigen door obstakels. Gebruik woensdag om aan kleine, maar betekenisvolle verbeteringen te werken.

Financieel: Wees voorzichtig met uitgaven en vermijd grote investeringen. Richt je op financiële stabiliteit door praktische keuzes te maken.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Leeuw, de zon in je teken geeft je deze week een boost van zelfvertrouwen. De conjunctie tussen Mars en Jupiter op woensdag brengt kansen om te schitteren, maar pas op voor de uitdagingen van vrijdag door het Mars-Saturnus aspect.

Liefde: Voel je je aangetrokken tot iemand? Dit is het moment om je gevoelens te uiten en te genieten van een stomend weekend. In een relatie? Voeg wat drama en speelsheid toe om de vonk levend te houden. Hoe kun je meer passie en overdrijven in je liefdesleven brengen?

Professioneel: Woensdag is perfect om nieuwe projecten te starten en indruk te maken op je superieuren. Wees voorbereid op tegenstand op vrijdag en focus op het consolideren van je successen.

Financieel: Vermijd grote uitgaven en richt je op praktische investeringen. Zorg ervoor dat je je financiën onder controle hebt om te genieten van je succes.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Maagd, met Mercurius retrograde in je teken is het belangrijk om aandacht te besteden aan details en misverstanden te voorkomen. Vrijdag kan frustratie brengen door het Mars-Saturnus aspect, maar gebruik deze tijd om je basis te versterken.

Liefde: Voel je je overweldigd door zorgen? Dit is het moment om open en eerlijk te communiceren met je partner. Voor singles, zoek naar iemand die je begrijpt en steunt. Wat kun je doen om meer voldoening te vinden in je liefdesleven?

Professioneel: Vrijdag kan uitdagingen brengen in je carrière. Probeer defensief te werk te gaan en focus op het versterken van je huidige positie. Gebruik de energie van woensdag om aan kleine, maar belangrijke verbeteringen te werken.

Financieel: Vermijd impulsaankopen en richt je op nuttige en duurzame investeringen die je op lange termijn ten goede komen.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Weegschaal, de focus ligt deze week op communicatie en samenwerking met Mercurius retrograde in Maagd. Woensdag is een dag vol energie en kansen dankzij de Mars-Jupiter conjunctie.

Liefde: Onbeantwoorde liefde kan deze week een uitdaging zijn. Wees eerlijk over je gevoelens, maar respecteer de ruimte van de ander. In een relatie? Probeer samen een nieuwe hobby of project te starten om de band te versterken. Hoe kun je meer harmonie in je relatie brengen?

Professioneel: Woensdag biedt je de kans om nieuwe projecten te starten en samen te werken met anderen. Gebruik je diplomatieke vaardigheden om conflicten op te lossen en sterke relaties op te bouwen.

Financieel: Houd je financiën goed in de gaten en vermijd impulsieve uitgaven. Venus in Maagd helpt je om praktische en doordachte financiële beslissingen te nemen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Schorpioen, deze week richt je je op persoonlijke groei en transformatie met Mercurius retrograde in Maagd. Woensdag brengt optimisme en kansen voor groei dankzij de Mars-Jupiter conjunctie.

Liefde: Heb je het gevoel dat je relatie af en toe een tikje toxisch is? Gebruik de Mercurius retrograde om open en eerlijk te communiceren en je zorgen te uiten. Voor singles, wees voorzichtig met wie je je inlaat. Wat kun je doen om je relatie gezonder te maken?

Professioneel: Woensdag is gunstig voor zakelijke deals en samenwerking. Gebruik je vastberadenheid om je doelen te bereiken en conflicten op te lossen.

Financieel: Let op onverwachte uitgaven en wees voorzichtig met grote investeringen. Venus in Maagd helpt je om praktische financiële beslissingen te nemen en je budget te stabiliseren.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Boogschutter, de zon in Leeuw geeft je deze week een extra boost van energie en avontuurlijkheid. Woensdag brengt kansen om te schitteren met de Mars-Jupiter conjunctie, maar pas op voor frustraties op vrijdag door het Mars-Saturnus aspect.

Liefde: Ben je het beu van korte flings? Zoek deze week naar een diepere connectie en wees eerlijk over je verlangens. In een relatie? Probeer samen een nieuw avontuur aan te gaan en de relatie nieuw leven in te blazen. Hoe kun je meer stabiliteit in je liefdesleven brengen?

Professioneel: Woensdag is een uitstekende dag om nieuwe projecten te starten en je ambities na te jagen. Vertrouw op je optimisme en energie om je doelen te bereiken.

Financieel: Pas op voor impulsaankopen en richt je op praktische investeringen. Venus in Maagd helpt je om verstandige financiële beslissingen te nemen en je budget te stabiliseren.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbok, deze week is het tijd voor introspectie en persoonlijke groei met Mercurius retrograde in Maagd. Woensdag brengt optimisme en kansen voor groei dankzij de Mars-Jupiter conjunctie.

Liefde: Misschien is het tijd om stil te staan bij wat je hebt bereikt in je relatie. Gebruik de Mercurius retrograde om je gevoelens te bespreken en te evalueren. Voor singles, neem de tijd om na te denken over wat je echt wilt. Wat kan je doen om de relatie met jezelf te versterken?

Professioneel: Woensdag is gunstig voor zakelijke deals en creatieve samenwerkingen. Gebruik je vastberadenheid om je doelen te bereiken en conflicten op te lossen.

Financieel: Let op onverwachte uitgaven en wees voorzichtig met grote investeringen. Venus in Maagd helpt je om praktische financiële beslissingen te nemen en je budget te stabiliseren.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Waterman, met de zon in Leeuw ligt de nadruk op relaties en samenwerkingen. Woensdag brengt geluk en kansen voor groei dankzij de Mars-Jupiter conjunctie.

Liefde: Misschien voel je je overweldigd door de behoefte aan diepe liefde. Werk aan open communicatie en eerlijkheid in je relaties. In een relatie? Gebruik de Mercurius-Venus conjunctie op woensdag om je partner te verrassen met een attent gebaar. Hoe kun je meer diepgang in je relatie brengen?

Professioneel: Woensdag is een uitstekende dag om nieuwe projecten te starten en je ambities na te jagen. Vertrouw op je optimisme en energie om je doelen te bereiken.

Financieel: Pas op voor impulsaankopen en richt je op praktische investeringen. Venus in Maagd helpt je om verstandige financiële beslissingen te nemen en je budget te stabiliseren.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Vissen, deze week voel je de drang om je creativiteit te uiten en je artistieke kant te verkennen met de invloed van Neptunus retrograde in je teken. Woensdag brengt geluk en kansen voor groei dankzij de Mars-Jupiter conjunctie.

Liefde: Misschien voel je je gevangen in je relatie en is het evenwicht soms zoek. Gebruik de Mercurius-Venus conjunctie op woensdag om open en eerlijk te communiceren. Singles, neem de tijd om je eigen waarde te erkennen voordat je een nieuwe relatie aangaat. Welke stappen kun je nemen om je liefdesleven gezonder te maken?

Professioneel: Woensdag biedt je de kans om nieuwe projecten te starten en samen te werken met anderen. Gebruik je diplomatieke vaardigheden om conflicten op te lossen en sterke relaties op te bouwen.

Financieel: Houd je financiën goed in de gaten en vermijd impulsieve uitgaven. Venus in Maagd helpt je om praktische en doordachte financiële beslissingen te nemen.