Dit was de ELLE Tennis Cup by ISDIN

Geüpdatet op 14 augustus 2024 door ELLE Events Foto’s: Natasha Bearzatto
Dit was de ELLE Tennis Cup by ISDIN

De ELLE Tennis Cup by ISDIN was ook dit jaar een groot succes. Hier is een terugblik op deze fantastische dag in de Royal Zoute Tennis Club.

De ochtend begon meteen goed met een heerlijk ontbijt, vergezeld van een verfrissende Vita Coco. Terwijl ISDIN ervoor zorgde dat alle spelers goed beschermd waren tegen de zon, konden de spelers onbezorgd genieten van het mooie weer en de spannende wedstrijd.

Aan hydratatie en een goede portie vitaminen geen gebrek, met VITHIT drankjes die de hele dag door werden geserveerd. Naast de tennisbanen was er genoeg te beleven. De mooiste momenten werden vastgelegd door Sharing Box en bij Clio Goldbrenner maakten deelnemers kans op een stijlvolle tas.

 

Na een reeks spannende wedstrijden volgde de prijsuitreiking. De winnaars ontvingen een ISDIN-pakket, een Festina-horloge, een test-weekend met een BYD, een Stanley cup en een magnumfles Chant d’Eole. Ook de tweede en derde plaats werden beloond met prachtige prijzen, waaronder producten van Baobab en ICE Watch.

De tombola bood nog meer geweldige prijzen, zoals tassen van Clio Goldbrenner en luxe reissets van NORTVI, met als hoofdprijs een voucher voor vijf nachten in het luxe Sani Resort in Thessaloniki. Dit resort, met het Rafa Nadal Tennis Center, is een waar paradijs voor tennisspelers. Iedereen ging naar huis met een goodiebag gevuld met een Royal Bliss drankje, een KH Magazine, ELLE Magazine, extra zonnecrème en een pet van ISDIN.

https://youtu.be/34dC6BqKlY4?si=SnL_HjpRaWirgSrl

Geniet mee van de dag en bekijk alle foto's hier:

Dankzij onze geweldige partners was de ELLE Tennis Cup by ISDIN een onvergetelijke dag. We kijken nu al uit naar de volgende editie!