Stijlvol back to school met GYMP

Geüpdatet op 29 augustus 2024 door ELLE Partner
Stijlvol back to school met GYMP

De appel valt nooit ver van de boom, want jouw kleintje loopt er binnenkort even hip bij als zijn of haar mama. Hoe dan? Met GYMP, de afkorting voor Gorgeous Young Misters & Princesses, hét toonaangevende Belgische kinderkledingmerk voor baby’s en kinderen van 0 tot 8 jaar. 

Met liefde en zorg vanop Belgische bodem

In een wereld vol massaproductie en fast fashion, biedt GYMP iets unieks: een klantgerichte benadering. Daarnaast staat het bedrijf garant voor authentiek en kwalitatief vakmanschap, en dat 100% vanop Belgische bodem. Het volledige ontwerpproces hebben ze immers in eigen handen, in het West-Vlaamse Desselgem, vanwaaruit ze ontwerpen, zorgvuldig de fijnste materialen en stoffen selecteren, patronen en prototypes creëeren, de collecties distribueren en marketingcampagnes opzetten. In een industrie waar veel merken dit al snel zullen uitbesteden, bekleedt GYMP daarmee een unieke positie. Zo weet je immers zeker dat jij je kindje kleedt met enkel het àllerbeste.

Stoer en schattig in de mix

Je vindt er de perfecte outfit voor elke mijlpaal van je kroost, van zijn eerste babystapjes tot haar grote communie. Voor elke gelegenheid biedt het merk immers een optie, en wat blijkt? Die is dan nog eens ontzettend betaalbaar ook. Bij GYMP zijn ze er zich van bewust dat kinderkleding meer is dan alléén maar schattige outfits. Het gaat hen erom kwaliteit te bieden aan je oogappel, samen met een sterke dosis aan comfort én stijl. Elke collectie bestaat uit hoogwaardige kledingstukken, met maten variërend van 50 tot en met 128. Daarmee kleedt het merk pasgeborenen tot kinderen van 8 jaar. Daarnaast bieden ze ook nog een speciale lijn voor communiekleding, die zelfs tot maat 164 doorgaat.

Mama’s omschrijven de GYMP-stijl vaak als hun favoriete kinderkledingmerk omdat het stoer én schattig tegelijk is. Met een sterke vinger aan de pols als het aankomt op modetrends, maar wel steeds trouw aan het GYMP-DNA. Die weet steeds unieke prints en leuke motieven met comfortabele stoffen te combineren. Met grote aandacht voor extra zachte materialen voor de huid van je kleintjes, maar ook stoffen die duurzaam genoeg zijn om de wilde avonturen van elke dag te trotseren. Want één ding is zeker: kinderen moeten boven alles vrij kunnen spelen en bewegen. De elastische taillebanden en slimme knopen helpen daarbij en zorgen er daarom voor dat elk kleintje zich comfortabel voelt – maar er terwijl ook nog eens geweldig uitziet.

Winter wonderland

De nieuwste wintercollectie van GYMP zit boordevol zachte jurkjes, warme truitjes, knusse jassen, schattige accessoires en nog veel meer. Zo zal je kindje snel weer stralen op die eerste schooldag, want dat blijft toch altijd een erg grote dag voor de mama’s die hun kroost fier afzetten aan de schoolpoort. Benieuwd? Wij selecteerden alvast enkele van onze favoriete back to school looks, boordevol velours items, on-trend strikjes en bloemen, grappige tekeningen en natuurlijk trendkleur olijfgroen.

Jas Stan

Koop hier

Short Doro

Koop hier

T-shirt lange mouw Aerodoux

Koop hier

Overgooier Hisa

Koop hier

Debardeur Gillo

Koop hier

Cardigan Ottawa

Koop hier

Hemd Aerodoux

Koop hier

Kniekousen Kite

Koop hier

Salopette Pablo

Koop hier

Jurk Aerobic

Koop hier

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met GYMP.

LEES OOK:

Happy's Kitchen Club: een nieuw concept met 2 belevingen

Hoe vlaamse ouders het kinderopvangsysteem op zijn kop zetten

Het dorp Kinder Joy of Moving maakt zijn grote terugkeer in België