Rémy Martin cognacs nodigt u uit om de zomer in stijl te vieren!

Geüpdatet op 20 augustus 2024 door ELLE Partner
Rémy Martin cognacs nodigt u uit om de zomer in stijl te vieren! © Rémy Martin

Sinds 1724 bepaalt Rémy Martin de geschiedenis van cognac over de hele wereld. In het hart van een iconische streek houden de Meester-Distillateurs hun unieke knowhow over het maken van uitzonderlijk goede cognac in stand. Rémy Martin is een waar symbool van Franse elegantie en absolute verfijning en vormt de perfecte aanvulling voor de mooiste tafels voor elke gelegenheid. Ontdek in deze zomerperiode de heerlijke combinatie van Rémy Martin cognac met fruitsmaken, voor momenten van puur genot en verfrissing!

Laat u deze zomer verleiden door de prestigieuze Rémy Martin cognacs. In deze unieke melanges, die ontstonden uit een eeuwenoude traditie, ontdekt u fruitige en kruidige toetsen. Ideaal om van te genieten op een mooie, zwoele zomeravond op het terras. De cognacs worden meestal aan het einde van een goede maaltijd gedronken, maar zijn ook perfect voor in heerlijke verfijnde en verfrissende cocktails. Gebruik ze voor een chic aperitief in een Sidecar cocktail: een mix van cognac, Cointreau en citroensap. Perfect voor een zonnige dag!

Deze mythische cocktail werd door Rémy Martin nieuw leven ingeblazen en laat u nu kennismaken met al zijn verfijning. Een perfect huwelijk tussen de cognac 1738 Accord Royal, Cointreau sinaasappellikeur en vers citrussap. Houtachtige sinaasappel- en vanilletoetsen worden met elkaar vermengd om tot een perfecte harmonie te komen. Er staat u een onvergetelijke smaakbeleving te wachten.

Meng 3 cl Rémy Martin 1738 Accord Royal met 2 cl Cointreau en 1 cl citroensap. Shake krachtig met ijs om alle aroma’s vrij te laten komen en een gladde textuur te verkrijgen. Serveer naar smaak met sinaasappel- of citroenzeste.

Rémy Martin 1738 Accord Royal

KOOP HIER NU

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Rémy Martin.
instagram.com/remymartin/

DIT ZIJN ALLE BESTE IJSSALONS IN BELGIË OPGEDEELD PER REGIO