Vlieg nu met €200 korting dankzij Cathay Pacific!

Gepubliceerd op 14 augustus 2024 door ELLE Partner
Vlieg nu met €200 korting dankzij Cathay Pacific! © Shutterstock

Is jouw zomervakantie al voorbij en verlang je alweer naar jouw volgende reis? Dan komen we net op tijd met deze superdeal. Voor jouw volgende vakantie met vrienden of familie, jouw huwelijksreis of gewoon een vlucht naar het onbekende moet je bij Cathay Pacific zijn. 

Waarom kiezen voor Cathay Pacific?

Met Cathay Pacific vlieg je altijd comfortabel, veilig en snel. Deze luchtvaartmaatschappij behoort niet voor niets tot de top 5 van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. In 2024 was Cathay Pacific ook de winnaar van de ‘World’s Best Economy Class’ op de Skytrax World Airlines Awards. Ervaar het vooral zelf en boek snel je tickets naar jouw droombestemming.

Welke bestemmingen liggen op jou te wachten? Met Cathay Pacific vlieg je naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals Japan, Indonesië, Thailand, Vietnam, Nieuw-Zeeland en Australië. 

Als kers op de taart beschikt Cathay Pacific over een Airbus A350 met ruime cabines, een slim ontwerp en de beste dienstverlening. We spreken over een van de modernste langeafstandsvloten in de lucht.

SHOP HIER

Bespaar €200 op jouw volgende vlucht

Hoe geweldig is het dat je nu de allerbeste deal ooit kan scoren bovenop al dat moois? Tot en met 31 augustus 2024 boeken klanten van Cathay Pacific hun vlucht met €200 korting. Voor wie? Voor klanten die een reis met twee of meer volwassenen boeken. Om te kunnen genieten van deze promotie moet je dus lid zijn van Cathay en met twee of meer passagiers naar dezelfde bestemming reizen.

Hoe ziet het aanbod er verder uit? 

  • Deze promotie geldt voor 40 boekingen. Wees er dus snel bij, want eerst is eerst! Bel snel jouw vriendinnen op en boek nu jullie welverdiende girls-trip.
  • Het gaat om reizen van Amsterdam naar een bestemming van Cathay Pacific (behalve Hongkong). Surf snel naar de website van Cathay om na te gaan om welke bestemmingen het juist gaat. Ideaal om jullie volgende ‘secret’ vakantie vast te leggen!
  • Je kan kiezen uit reizen tussen 1 september 2024 tot 31 mei 2025. 
  • Je krijgt €200 korting per boeking.
  • De korting is enkel geldig op retourvluchten. 
  • Je kan de korting gebruiken in business, premium economy en economy class.
  • Op deze promotie zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Interesse? Surf dan snel naar cathay.com en gebruik code AF200NL6F om te genieten van deze waanzinnige promotie!

Laat dit een teken zijn om van jullie volgende reis een onvergetelijke ervaring te maken waar jullie nog lang over zullen napraten. Niet vergeten: de kortingscode geldt slechts tot 31 augustus 2024.

Dit artikel werd geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post