Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 19 tot 25 augustus 2024

Gepubliceerd op 18 augustus 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 19 tot 25 augustus 2024

Een Volle Supermaan, een zeldzame planetaire verbinding én de start van een nieuw seizoen... Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 19 tot 25 augustus 2024.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

 

Ram: 19 maart tot 20 april

Ram, de volle supermaan in Waterman op maandag verlicht je pad en biedt een kans om je horizon te verbreden. Verwacht echter dat het Jupiter-Saturnus vierkant dezelfde dag wrijving kan veroorzaken, wat je ambities en beslissingen beïnvloedt. Vrijdag brengt de zon naar Maagd, wat je aandacht richt op praktische zaken en organisatie.

Liefde: Dit is de week om je hart te laten spreken. Of je nu in een relatie bent of niet, deel wat op je hart ligt, maar wees voorzichtig met verwarrende gevoelens die je relatie kunnen beïnvloeden. Als je vrijgezel bent, overweeg dan om dating-apps eens een kans te geven, maar wees niet naïef.

Professioneel: Je rechtvaardigheidsgevoel op het werk wordt deze week sterk getriggerd, vooral door het Jupiter-Saturnus vierkant. Probeer uit te zoomen op de situatie en benader problemen vanuit een breder perspectief. Het Maagdseizoen brengt de kans om orde te scheppen in chaos.

Financieel: Pas op voor onverantwoord spenderen deze week. Je bankkaart kan wel wat rust gebruiken, dus focus op duurzame keuzes in plaats van impulsieve uitgaven.

 

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Stier, de volle maan in Waterman nodigt je uit om je ambities te heroverwegen. Het Jupiter-Saturnus vierkant op maandag kan je laten twijfelen aan de richting die je kiest, maar blijf gefocust. Vrijdag, met de start van het Maagdseizoen, brengt een praktische benadering van je doelen en relaties.

Liefde: In je relatie kunnen deze week verschillende verwachtingen naar voren komen. Wees geduldig en probeer elkaar te begrijpen. Voor de singles, een zomerliefde kan onverwachts opduiken, maar zorg ervoor dat je niet te veel piekert over waar het heen gaat.

Professioneel: Deze week kun je tegen muren aanlopen in je carrière. Het Jupiter-Saturnus vierkant kan verwarring zaaien over welk pad je moet kiezen. Dit is een goed moment om een mental health wandeling te maken en helderheid te vinden in de natuur.

Financieel: Let op je spaarrekening en vermijd het maken van grote uitgaven. Het Maagdseizoen moedigt je aan om financiële stabiliteit te zoeken en je uitgavenpatroon te herzien.

 

 

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Tweelingen, de volle maan in Waterman op maandag verlicht je geest en geeft je de drang om nieuwe ideeën en projecten te verkennen. Het Jupiter-Saturnus vierkant op dezelfde dag kan echter een gevoel van onzekerheid teweegbrengen. Vrijdag, met de start van het Maagdseizoen, is ideaal om je ideeën om te zetten in realistische plannen.

Liefde: Misverstanden kunnen deze week ontstaan door verschillende verwachtingen in je relatie. Voor singles, wees niet beschaamd om op dating-apps te swipen, maar houd je ogen open voor wat echt belangrijk is en zich IRL afspeelt.

Professioneel: Het is tijd om te laten zien hoe flexibel je bent. Test nieuwe dingen uit op het werk en wees niet bang om fouten te maken. Het Maagdseizoen moedigt je aan om nauwkeurigheid en efficiëntie voorop te stellen.

Financieel: Geef je bankkaart een shopping pauze deze week. Richt je op het maken van duurzame keuzes die je lange termijn financiële gezondheid ten goede komen.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Kreeft, de volle maan in Waterman nodigt je uit om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het Jupiter-Saturnus vierkant op maandag kan echter verwarring brengen, vooral als het gaat om je doelen en de balans tussen werk en privéleven.

Liefde: Je kunt je deze week gevangen voelen door tegenstrijdige emoties. Neem wat tijd voor jezelf, zet je favoriete serie op, en overweeg hoe je het beste kunt omgaan met deze gevoelens. In een relatie? Probeer open te communiceren zonder oordeel.

Professioneel: Het Jupiter-Saturnus vierkant kan je doen twijfelen aan je carrièrekeuzes. Neem de tijd om uit te zoomen op de situatie en bekijk het grotere plaatje. Maagdseizoen is een goede tijd om je focus terug te vinden en een duidelijke richting te kiezen.

Financieel: Vermijd onverantwoord spenderen en richt je op het opbouwen van financiële stabiliteit. Gebruik het Maagdseizoen om je financiën te organiseren en lange termijn plannen te maken.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Leeuw, de volle supermaan in Waterman zet je in het middelpunt van de aandacht en daagt je uit om je ambities te vergroten. Het Jupiter-Saturnus vierkant op maandag kan echter wat verwarring zaaien, vooral op het gebied van je relaties en je plaats in de wereld. Met de start van het Maagdseizoen op vrijdag, verschuift je focus naar praktische zaken.

Liefde: Gebruik je natuurlijke zelfvertrouwen om open te zijn in je relaties. Deel je gevoelens en behoeften, maar pas op voor verwarrende signalen van je partner. Vrijgezel? Laat je niet meeslepen door oppervlakkige connecties; richt je op wat echt belangrijk is.

Professioneel: Op het werk kun je deze week een spilfiguur worden. Het is een goed moment om je leiderschap te tonen, maar zorg ervoor dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Organiseer je taken efficiënt en maak gebruik van het Maagdseizoen om details te finetunen.

Financieel: Het kan verleidelijk zijn om te overdrijven in je uitgaven, vooral wanneer je jezelf in de bloemetjes zet. Maak duurzame keuzes en zorg ervoor dat je niet meer uitgeeft dan nodig is.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Maagd, de volle maan in Waterman nodigt je uit om na te denken over je persoonlijke doelen en ambities. Het Jupiter-Saturnus vierkant op maandag kan wat onzekerheid brengen, maar de start van je eigen seizoen op vrijdag brengt een gevoel van controle en focus terug.

Liefde: Het is tijd om je relatie met praktische gebaren te versterken. Laat je partner weten hoe belangrijk ze voor je zijn door kleine, betekenisvolle attenties. Voel je je overweldigd door relatiezorgen? Overweeg om het van je af te schrijven.

Professioneel: De start van het Maagdseizoen brengt een stroom van energie om je werkleven te organiseren. Dit is de perfecte tijd om taken af te ronden en je doelen duidelijk in beeld te brengen. Hoe ga je om met stress op het werk? Probeer pilates of yoga om je focus te behouden.

Financieel: Gun je bankkaart rust deze week en focus op het maken van verstandige financiële beslissingen. Je zult merken dat het vermijden van impulsieve aankopen je op de lange termijn ten goede komt.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Weegschaal, de volle maan in Waterman op maandag daagt je uit om nieuwe wegen in te slaan en je horizon te verbreden. Het Jupiter-Saturnus vierkant op dezelfde dag kan echter zorgen voor verwarring over je prioriteiten. De start van het Maagdseizoen op vrijdag helpt je om weer orde op zaken te stellen.

Liefde: Verschillende verwachtingen in je relatie kunnen deze week aan het licht komen. Dit is het moment om open en eerlijk te zijn over wat je wilt. In een langdurige relatie? Overweeg een avondje me-time met een gezichtsmasker en thee om na te denken over je behoeften.

Professioneel: Op het werk kun je merken dat je balans zoekt tussen je eigen idealen en de realiteit. Het is een goed moment om na te denken over welk pad je wilt volgen en wat je echt wilt bereiken. Het Maagdseizoen moedigt je aan om praktisch te blijven.

Financieel: Pas op voor impulsaankopen en richt je op het maken van verstandige financiële beslissingen. Een spaarrekening opbouwen zal je op de lange termijn een gevoel van veiligheid geven.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Schorpioen, de volle maan in Waterman brengt een moment van reflectie en introspectie. Het Jupiter-Saturnus vierkant op maandag kan je echter doen twijfelen aan je huidige koers, vooral als het gaat om je relaties en persoonlijke doelen. Vrijdag, met de start van het Maagdseizoen, biedt de kans om weer structuur aan te brengen.

Liefde: Verwarrende gevoelens kunnen deze week bovenkomen, vooral als je twijfelt aan je relatie. Neem de tijd om een luisterend oor te bieden aan je partner en wees open over wat je echt voelt. Singles, het kan nuttig zijn om een stap terug te nemen en na te denken over wat je werkelijk zoekt.

Professioneel: Er kunnen deze week drama's op het werk ontstaan. Het is belangrijk om kalm te blijven en je energie te richten op probleemoplossend denken. Het Maagdseizoen biedt je de kans om taken te structureren en efficiëntie te verbeteren.

Financieel: Wees niet naïef met je uitgaven deze week. Richt je op het opbouwen van een financiële buffer en vermijd onnodige risico's.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Boogschutter, de volle maan in Waterman verlicht je pad en moedigt je aan om nieuwe avonturen aan te gaan. Het Jupiter-Saturnus vierkant op maandag kan echter voor wat onzekerheid zorgen, vooral als het gaat om je toekomstplannen. De start van het Maagdseizoen op vrijdag helpt je om je energie te richten op praktische doelen.

Liefde: Misschien ben je het beu van vluchtige flirts en ben je op zoek naar iets meer diepgaand. Neem deze week de tijd om te reflecteren op wat je echt wilt in de liefde. In een relatie? Vergeet niet om voldoende nachtrust te nemen en vermijd onnodige conflicten.

Professioneel: Het kan zijn dat je je deze week afvraagt of je op het juiste carrièrepad zit. Neem een stap terug en overweeg je opties zorgvuldig. Het Maagdseizoen moedigt je aan om je werk opnieuw te structureren en je doelen duidelijk te stellen.

Financieel: Pas op voor onverantwoord spenderen en richt je op het maken van duurzame keuzes. Een gezonde spaarrekening zal je de vrijheid geven om je dromen na te jagen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbok, de volle maan in Waterman op maandag brengt een moment van reflectie over je doelen en ambities. Het Jupiter-Saturnus vierkant kan echter wat spanning veroorzaken, vooral als je merkt dat je niet vooruitkomt zoals je had gehoopt. Vrijdag, met de start van het Maagdseizoen, biedt een kans om weer focus te vinden.

Liefde: Deze week kan je je afvragen of je relatie echt is wat je wilt. Gebruik deze tijd om te praten over je twijfels en kijk samen naar de toekomst. Single? Wees eerlijk tegen jezelf over wat je echt zoekt in een partner.

Professioneel: Op het werk is dit een goed moment om stil te staan bij wat je hebt bereikt en na te denken over je volgende stap. Het Maagdseizoen moedigt je aan om je taken te herstructureren en je doelen duidelijk te definiëren.

Financieel: Zorg ervoor dat je geen onverstandige financiële risico's neemt. Richt je op het opbouwen van een stabiele financiële basis en vermijd impulsaankopen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Waterman, de volle supermaan in je teken brengt een moment van zelfreflectie en vernieuwing. Het Jupiter-Saturnus vierkant op maandag kan echter voor wat innerlijke conflicten zorgen. De start van het Maagdseizoen op vrijdag helpt je om je energie te richten op praktische zaken.

Liefde: Misschien voel je je overweldigd door verschillende verwachtingen in je relatie. Dit is het moment om open en eerlijk te communiceren over wat je echt wilt. Single? Gebruik deze week om te werken aan je zelfvertrouwen en te genieten van je vrijheid.

Professioneel: Op het werk kun je je afvragen of je op de juiste weg bent. Neem de tijd om je doelen te herzien en te bekijken hoe je ze kunt bereiken. Het Maagdseizoen moedigt je aan om je taken te organiseren en efficiënt te werken.

Financieel: Let op je uitgaven deze week en vermijd grote investeringen. Zorg ervoor dat je financiële keuzes maakt die je stabiliteit op de lange termijn bevorderen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Vissen, de volle maan in Waterman op maandag nodigt je uit om naar binnen te keren en je diepste verlangens te verkennen. Het Jupiter-Saturnus vierkant kan echter zorgen voor verwarring en onzekerheid, vooral als het gaat om je toekomstplannen. Vrijdag, met de start van het Maagdseizoen, brengt een gevoel van richting en orde terug.

Liefde: Deze week kan je merken dat je behoefte hebt aan meer duidelijkheid in je relatie. Neem de tijd om open te communiceren en wees niet bang om je kwetsbaar op te stellen. Single? Overweeg om je focus te verleggen van romantiek naar zelfzorg.

Professioneel: Het kan zijn dat je op het werk tegen obstakels aanloopt. Gebruik de energie van het Maagdseizoen om je taken opnieuw te organiseren en te focussen op wat echt belangrijk is. Wees niet bang om een luisterend oor te bieden aan collega's die hulp nodig hebben.

Financieel: Pas op voor onverantwoorde uitgaven en richt je op het versterken van je financiële situatie. Verzin creatieve manieren om te besparen vanaf september.