De keuken van je leven met Vanden Borre Kitchen

Geüpdatet op 18 september 2024 door ELLE Partner
De keuken van je leven met Vanden Borre Kitchen ©Vanden Borre Kitchen

De keuken vormt het middelpunt van ons huis. Ze moet niet alleen bij onze persoonlijkheid en stijl passen, maar ook van goede kwaliteit zijn, want we willen er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten! Bij Vanden Borre Kitchen maken ze er een erezaak van alleen het allerbeste aan te bieden. Daarom brengen ze degelijke, gepersonaliseerde keukens die in de eerste plaats ontworpen zijn om lang mee te gaan. 

Het perfecte compromis tussen design, kwaliteit en degelijkheid

Vanden Borre Kitchen garandeert ons een hypergepersonaliseerde en duurzame keuken die speciaal ontworpen is om elke vierkante centimeter van ons interieur optimaal te benutten. Maar wat misschien nog het allerbelangrijkste is, is dat we met een keuken van Vanden Borre Kitchen jarenlang goed zitten! Van het meubilair en de accessoires tot de kleuren, het ontwerp en de afmetingen (tot op de millimeter nauwkeurig): bij Vanden Borre Kitchen zijn de opties haast eindeloos en kunnen klanten een unieke keuken samenstellen die helemaal bij hun levensstijl aansluit. Bovendien gebeurt dit alles in alle rust en vertrouwen.

Het maakt niet uit of we gaan voor een hal-, U- of L-vormige keuken, het wordt er sowieso eentje die zowel ergonomisch als functioneel is en aan al onze wensen en voorkeuren kan worden aangepast. Bij Vanden Borre Kitchen kiezen we namelijk uit meer dan 10.000 fronten en een ruim kleurenpalet. Het resultaat is een heerlijke keuken die volledig op maat is gemaakt. Deuren tot 2,60 m hoog, uit één stuk en/of tot op de grond, vingerafdrukbestendige of echt houten fronten, grote meubels en laden die tot 70 kg kunnen dragen en uitschuifbare tafels voor grote gezinnen ... Het zijn slechts enkele van de vele opties die van onze keuken een oase van kwaliteit, originaliteit en betrouwbaarheid maken.

Bepaalde fronten zijn gemaakt van gerecycleerde en recycleerbare materialen (zoals het keukenmodel Luxa) en zijn PEFC-gecertificeerd (wat garandeert dat het meubilair afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen). Verder zet Vanden Borre Kitchen zich in voor meer duurzaamheid door via de service Vanden Borre Life huishoudtoestellen te herstellen (in plaats van weg te gooien).

Deskundige begeleiding en advies 

Voor Vanden Borre Kitchen is niets belangrijker dan een geslaagd keukenproject. Het spreekt dan ook voor zich dat ze er alles aan doen om hun klanten een service van topkwaliteit te bieden en bij te staan met een onberispelijke vakkennis. Hierbij luisteren ze naar de klanten, respecteren ze hun mening en delen ze hun ervaring. Elke keuken is dus het resultaat van gerichte gesprekken om de wensen en verwachtingen van de klanten te begrijpen. Daarna kunnen ze die ideeën afstemmen op de technische knowhow van de Kitchen Experts. Die stellen de plannen op voor een mooie en functionele keuken. Hierbij ligt de nadruk op oplossingen op maat en oog voor detail. Om ervoor te zorgen dat het project zo goed mogelijk inspeelt op onze behoeften, ruimte en knelpunten, komt een Kitchen Expert vóór (of net na) een nieuwe bestelling persoonlijk bij ons langs om de ruimte nauwgezet op te meten. Het resultaat is een keuken die tot op de millimeter precies is ontworpen en die perfect binnen ons interieur past.

Betaalbaar en 100% transparant

Bij Vanden Borre Kitchen komt transparantie op de eerste plaats. Niet alleen worden alle projecten ontworpen en geplaatst door specialisten, het gebeurt ook tegen een eerlijke prijs. Die is all-in en aangepast aan de behoeften van de klant: opmetingen, aanpassingen aan het project, levering, plaatsing en niet te vergeten bijstand binnen 72 uur voor de huishoudtoestellen (alleen geldig met de Service Plus Garantie).

Zo zijn we verzekerd van de laagste all-in prijsgarantie!

Daarnaast genieten alle klanten met de Service Plus Garantie van een premiumservice met zes dagen per week bijstand, een garantieverlening tot vijf jaar op elektrotoestellen en tien jaar garantie op keukenmeubilair (zie voorwaarden op de website). Alles is van bij het begin duidelijk: geen verrassingen, geen onverwachte extra's of verborgen kosten! 

Wie kiest voor een keuken van Vanden Borre Kitchen, kiest voor een keuken van topkwaliteit waar je nog lang genot van hebt. 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Vanden Borre Kitchen.
vandenborrekitchen.be

LEES OOK:
Binnenkijken: je kan nu wonen in het gebouw waar 'The Devil Wears Prada' is gefilmd
Een paradijs aan het Gardameer: Quellenhof Luxury Resort Lazise
De nieuwe Porsche Macan: 100% elektrisch, 100% onweerstaanbaar!