GREY GOOSE LANCEERT HUN MEEST EXCLUSIEVE VODKA OOIT

Geüpdatet op 30 augustus 2024 door ELLE Partner
GREY GOOSE LANCEERT HUN MEEST EXCLUSIEVE VODKA OOIT ROBIN. J. DULLERS

GREY GOOSE® Altius werd met groot enthousiasme gelanceerd op het coolste festival aan de Belgische kust. Deze nieuwe ultra-premium wodka van Grey Goose is nu al verkrijgbaar in een paar selecte clubs en zal binnenkort ook besteld kunnen worden.

Zelfs als je geen vodkaliefhebber bent, ken je waarschijnlijk Grey Goose. Niet alleen vanwege de iconische matglazen fles, maar ook vanwege de weelderige reputatie - een van luxe, beroemdheden en popcultuur - en het vermogen om steengoede feesten te geven. Al eerder creëerde het furore op Ibiza, en wist je dat Grey Goose Vodka een legendarisch feest organiseerde voor Oscar-genomineerden en andere grote namen uit de filmwereld de avond voor de ceremonie in Hollywood?

ROBIN J. DULLERS

 

Het drankje van de society

Dat Grey Goose een nieuwe, super premium vodka in België op de markt bracht, die vanaf nu de hoofdrol gaat spelen op de meest exclusieve feesten en evenementen wereldwijd, kon natuurlijk niet stilletjes voorbijgaan. Grey Goose Altius is het meest exclusieve product van het merk tot nu toe en is gericht op de crème de la crème van de society. Op het coolste festival van ons land, WECANDANCE, nodigde het merk daarom een aantal tastemakers uit om de buitengewoon zachte smaak ervan te ontdekken. Onder anderen Marie Wynants, Sara Vermassen en Jean Marc Mwema werden helemaal ondergedompeld in de vibe tijdens een lunch verzorgd door chef Senna Meloni en bartender Andreas Claushuis van Le Pristine en Blueness.

ROBIN. J. DULLERS
ROBIN. J. DULLERS

Belichaming van de Franse Alpen

Met zoveel high-end dranken in hun portfolio, vraag je je misschien af wat Grey Goose Altius nu precies hun meest exclusieve maakt. Grey Goose wordt immers altijd gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en heeft een 100% traceerbaar productieproces, van oogst tot kurk. Het wordt geproduceerd volgens een recept en proces dat sinds de oprichting onveranderd is gebleven, en bestaat uit slechts twee ingrediënten: Picardische tarwe van één enkele herkomst en bronwater uit hun natuurlijke kalksteenbron in Gensac-la-Pallue. Een enkel distillatieproces brengt de ware essentie van deze ingrediënten naar boven.. En daar zit het grote verschil: Grey Goose Altius is gemaakt met water uit een natuurlijke bron in de Franse Alpen, waarbij het filtratieproces door gletsjerijs dertig keer trager verloopt dan bij de originele Grey Goose. Dankzij de unieke methode en de natuurlijke invloeden van de hoge bergtemperaturen ontstaat een uitzonderlijk zachte vodka. Perfect om puur, ijskoud of on the rocks te genieten. In de mond is Grey Goose Altius het best te omschrijven als complex met delicate alpine mineraliteit en verfrissende zachte groene appeltonen.

ROBIN J. DULLERS

Terwijl het lanceringsfeest in België op WECANDANCE werd gevierd, wordt de nieuwe Grey Goose Altius ook verder op de kaart gezet op de meest luxueuze hotspots die er zijn, waaronder Mykonos, Saint Tropez, Porto Cervo, Londen, Parijs en de VS. En vanaf september is het dan zover: dan kunnen we in België de superieure vodka in geselecteerde clubs bestellen, in flessen van 700 ml of 1,75 liter.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Grey Goose. 

Lees ook:

Toe aan een verwenvakantie? Dit is de allerbeste route door het Duitse Zwarte Woud

Rémy Martin viert 300 jaar uitmuntendheid!

Het perfecte zomerevent in Knokke-Heist om het lange weekend te vieren