Wat schuilt er achter dit iconische horloge? Ontdek CHANEL’s Première Sound

Gepubliceerd op 23 augustus 2024 door Lore Ginneberge
Wat schuilt er achter dit iconische horloge? Ontdek CHANEL’s Première Sound CHANEL

Chanel heeft al sinds 1987 een plek veroverd op de polsen van stijlvolle vrouwen met de iconische Première-collectie. Dit horloge, met zijn achthoekige kast geïnspireerd op de dop van de beroemde N°5-parfumfles, straalt tijdloze elegantie uit. Maar Chanel weet dat traditie ook ruimte moet laten voor innovatie. Met de Première Sound gaat het merk een stap verder: een verfijnd accessoire dat niet alleen een horloge is, maar ook een collier én, jawel, draadloze oortjes.

Mode en technologie in perfecte balans

Op het eerste gezicht lijkt de Première Sound een elegant collier, met de kenmerkende goud-met-zwarte band van het Franse huis. Maar er schuilt meer achter dit sterk staaltje technologie. Dit accessoire verbergt namelijk draadloze oortjes die eenvoudig te koppelen zijn aan je smartphone. Het resultaat? Een stijlvol en multifunctioneel juweel dat meebeweegt met jouw drukke leven.

Première Sound Chanel
CHANEL

Klassiek design, moderne functionaliteit

De Première Sound behoudt de luxe uitstraling die je van Chanel verwacht – met zijn zwarte gelakte wijzerplaat en subtiel vergulde stalen kast. Maar de verborgen oortjes zijn wat dit accessoire echt speciaal maakt. Ze zien er niet alleen verfijnd uit, maar bieden ook eersteklas geluidskwaliteit. Zo geniet je altijd en overal van je favoriete muziek of podcast, zonder dat je inlevert op stijl.

Première Sound Chanel horloge
CHANEL

Lily-Rose Depp: de perfecte Chanel-muze

Voor de campagne van de Première Sound koos Chanel voor Lily-Rose Depp, het toonbeeld van moeiteloze chic. Haar stijl is net als dit accessoire: verfijnd, maar nooit vergezocht. Of je nu naar een on-the-go bent of geniet van een moment voor jezelf, Lily-Rose laat zien dat je met de Première Sound geen compromissen hoeft te sluiten tussen fashion en functionaliteit.

Dit juweel is een weerspiegeling van vakmanschap en vooruitgang, het nodigt je uit om het tempo van de stad op te nemen en jezelf even af te sluiten van de buitenwereld, terwijl je verbonden blijft met wat echt belangrijk is. Chanel combineert met deze creatie traditie en technologie op een manier die perfect past bij de vrouw van nu.

Verkrijgbaar in Chanel-boetieks vanaf 2 september