Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 26 augustus tot 1 september 2024

Geüpdatet op 23 augustus 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 26 augustus tot 1 september 2024

De vakantie loopt ten einde en een nieuw schooljaar (en een daarmee samenvallende retrograde) lonkt... Ontdek jouw weekhoroscoop van 26 augustus.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

Ram: 19 maart tot 20 april

Ram, deze week brengt de zon in Maagd je focus op de kleine, maar essentiële details in je leven. Het is tijd om op te ruimen, zowel fysiek als mentaal. Woensdag eindigt Mercurius retrograde in Maagd, waardoor je de kans krijgt om communicatieproblemen op te lossen. Vanaf donderdag, met Venus in Weegschaal, wordt charme je geheime wapen.

Liefde: De energie van Venus in Weegschaal stimuleert je verlangen naar harmonie in relaties. Als je een intense confrontatie hebt ervaren, is dit het moment om het goed te maken, maar pas op dat je niet te oppervlakkig blijft. Vrijgezel? Deze week kan een spannende uitdaging op je pad komen. Durf je het onbekende te riskeren?

Professioneel: Je hebt een krachtige drang om dingen af te ronden en een nieuwe start te maken. Gebruik de energie van Mercurius om beslissende actie te ondernemen op je werk. Het is de ideale tijd om je takenlijst op te schonen en ruimte te maken voor frisse, productieve ideeën.

Financieel: De Uranus retrograde in Stier vanaf zondag roept op tot reflectie over je financiële keuzes. Denk na over lange termijn stabiliteit en vermijd impulsiviteit. Dit is het moment om te herbronnen en je financiën te resetten.

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Stier, de zon in Maagd brengt een hernieuwde focus op routine en praktische zaken. Het is tijd om je aandacht te richten op wat werkelijk belangrijk is. Met Mercurius die retrograde eindigt op woensdag, kun je eindelijk duidelijkheid krijgen in lastige situaties. Vanaf zondag, wanneer Uranus retrograde gaat in jouw teken, is het tijd om oude patronen te heroverwegen.

Liefde: Dit is een periode van zelfontdekking. Gebruik de energie van Venus in Weegschaal om jezelf te uiten met charme en elegantie, maar vermijd afhankelijkheid. In een relatie? Nu is het tijd om eventuele spanning los te laten en je partner de stabiliteit te bieden die ze nodig hebben.

Professioneel: Het Maagdseizoen vraagt om een nauwkeurige aanpak. Begin met een eindspurt om projecten af te ronden en maak je klaar voor een nieuwe fase. Herstructurering van je werkproces kan je helpen om effectiever te worden en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Financieel: De retrograde van Uranus nodigt je uit om je financiële doelen opnieuw te evalueren. Laat je niet verleiden tot drastische keuzes, maar focus op lange termijn stabiliteit en herzien je plannen waar nodig.

 

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Tweelingen, de zon in Maagd richt je aandacht op de fijnere dingen van het leven. Deze week is perfect om op de details te letten. Woensdag eindigt Mercurius retrograde, waardoor je standpunten duidelijker overkomen en je problemen kunt oplossen. Donderdag brengt Venus in Weegschaal een dosis charme in je interacties.

Liefde: Er kan een onverwachte kans op je pad komen die je liefdesleven een oppepper geeft. Ben je in een relatie? De energie van Venus vraagt je om een krachtige connectie te koesteren, maar vermijd oppervlakkigheid. Voor vrijgezellen is er ruimte voor spontane ontmoetingen.

Professioneel: Dit is een week van transformatie op het werk. Gebruik de energie van Mercurius om opnieuw te focussen op wat echt belangrijk is. Jupiter in Tweelingen biedt nieuwe ideeën en groei, maar pas op dat je niet te verstrooid raakt door te veel zijsporen te volgen.

Financieel: Houd je uitgaven in de gaten, vooral met de invloed van Uranus retrograde vanaf zondag. Reflecteer op je financiële gewoonten en wees bereid om veranderingen door te voeren die je langetermijnstabiliteit verbeteren.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Kreeft, deze week draait om het vinden van balans tussen je emoties en praktische verplichtingen. De zon in Maagd moedigt je aan om je aandacht te richten op routine en dagelijkse verantwoordelijkheden. Woensdag brengt het einde van de retrograde van Mercurius helderheid in je communicatie, terwijl Venus in Weegschaal vanaf donderdag harmonie in je relaties brengt.

Liefde: Je kunt te maken krijgen met ingewikkelde gevoelens en onzekerheid in je liefdesleven. Dit is het moment om los te laten wat niet meer werkt. Voor degenen die in een relatie zijn, kan het verfrissend zijn om de harmonie te herstellen door oude ruzies te begraven. Vrijgezel? Geniet van de laatste zomernachten met een nieuwe fling.

Professioneel: De zon in Maagd nodigt je uit om je werk te structureren en prioriteiten te stellen. Het is een goed moment om een einde te maken aan onafgemaakte projecten. Laat je niet afleiden door externe drama's, maar concentreer je op wat je moet afronden.

Financieel: Uranus retrograde in Stier vanaf zondag moedigt je aan om je financiën te herzien. Wees bewust van je uitgaven en focus op lange termijn stabiliteit in plaats van kortstondige pleziertjes.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Leeuw, met de zon nu in Maagd, verschuift je aandacht naar praktische zaken en organisatie. Dit is de tijd om jezelf opnieuw te kalibreren en details in je leven op orde te brengen. Het einde van Mercurius retrograde op woensdag geeft je de kans om duidelijke beslissingen te nemen en misverstanden recht te zetten.

Liefde: Spanning kan deze week opbouwen in je relatie, vooral als er verschillende verwachtingen zijn. Probeer niet alles te overdrijven. Voor singles kan Venus in Weegschaal een lichte flirt brengen, maar het is belangrijk om niet te veel te investeren in vluchtige connecties.

Professioneel: Deze week biedt een onverwachte kans om je talenten te laten zien. Wees voorbereid om een beslissende actie te ondernemen die je carrière naar een nieuw niveau kan tillen. Focus op de details en stel duidelijke doelen om te voorkomen dat je afgeleid raakt.

Financieel: Uranus retrograde vanaf zondag roept op tot reflectie over je financiële strategieën. Overweeg welke veranderingen nodig zijn om je lange termijn doelen te bereiken. Vermijd impulsieve beslissingen en richt je op duurzame groei.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Maagd, met de zon in jouw teken is dit jouw moment om te schitteren. De focus ligt op persoonlijke groei en het organiseren van je leven. Woensdag eindigt Mercurius retrograde in Maagd, wat je helpt om heldere beslissingen te nemen en misverstanden op te lossen. Vanaf donderdag brengt Venus in Weegschaal een vleugje charme in je relaties.

Liefde: Deze week draait om zelfliefde en het loslaten van zorgeloosheid. In een relatie? Wees niet bang om je grenzen aan te geven en te communiceren wat je nodig hebt. Voor de singles kan deze week een moment van zelfontdekking zijn. Wat heb je echt nodig in de liefde?

Professioneel: Gebruik de energie van het Maagdseizoen om je werk te organiseren en een grondige herfstvoorbereiding te treffen. Dit is de tijd om projecten af te ronden en klaar te zijn voor een nieuwe start. Laat je niet afleiden door kleine problemen; blijf gefocust op het grotere geheel.

Financieel: Uranus retrograde roept je op om je financiële strategieën te herzien. Denk na over hoe je je middelen kunt optimaliseren voor maximale stabiliteit. Dit is de perfecte tijd om je financiën opnieuw te ordenen en een stabiele toekomst te verzekeren.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De zon in Maagd richt je aandacht op de praktische kantjes van je leven. Het is tijd om wat zaken op orde te brengen. Woensdag, als Mercurius retrograde eindigt, zul je merken dat communicatie soepeler verloopt. Vanaf donderdag komt Venus in jouw teken, wat een sfeer van charme en romantiek creëert.

Liefde: Verleiding hangt in de lucht nu Venus je teken betreedt. Flirten zit in jouw natuur, maar zoek af en toe ook naar meer diepgang. In een relatie? Herontdek de vreugde van samenzijn door spontane momenten te koesteren. Vrijgezel? Deze week biedt de kans voor een krachtige connectie, maar blijf trouw aan jezelf.

Professioneel: Het einde van de Mercurius retrograde helpt je om eindelijk door te breken in een project dat vastzat. Gebruik de vernieuwde energie om een wilde avontuur te omarmen op je werk. Dit is ook een goed moment om na te denken over langetermijnstrategieën.

Financieel: Uranus retrograde in Stier moedigt je aan om je financiën te herstructureren. Vermijd impulsieve uitgaven en richt je op het opbouwen van een stabiele financiële basis.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Schorpioen, met de zon in Maagd richt je je op het verfijnen van je dagelijkse routine en het aanpakken van onafgemaakte zaken. Woensdag brengt het einde van Mercurius retrograde helderheid in je communicatie, terwijl Venus in Weegschaal vanaf donderdag een nieuwe dynamiek in je relaties introduceert.

Liefde: Onverwachte spanningen kunnen deze week naar boven komen, vooral als er onderhuidse issues zijn. Het is een goed moment om dieper te graven en los te laten wat niet langer werkt. Voor singles kan het begin van Venus in Weegschaal een nieuwe verbinding brengen die drama free en makkelijk voelt.

Professioneel: Je bent klaar voor een transformatie op het werk. Gebruik de energie van het Maagdseizoen om je taken te ordenen en een sterke strategie te ontwikkelen. Het is ook een goed moment om een einde te maken aan situaties die je niet langer dienen.

Financieel: Uranus retrograde in Stier roept je op om na te denken over je financiële keuzes. Overweeg of het tijd is voor een drastische verandering in je aanpak. Focus op langetermijnplannen en vermijd risicovolle investeringen.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Boogschutter, de zon in Maagd brengt een focus op organisatie en het aanpakken van kleine details. Deze week is perfect om je leven op orde te brengen en klaar te maken voor de komende maanden. Met Mercurius retrograde die eindigt op woensdag, heb je eindelijk het gevoel dat je de juiste beslissingen neemt.

Liefde: Deze week draait om het vinden van balans in je relaties. Of je nu een vaste partner hebt of niet, zelfliefde is de sleutel. Laat je niet meeslepen door drama; focus op wat echt belangrijk is. Vrijgezel? Gebruik de energie van Venus in Weegschaal om een charmante nieuwe connectie te maken.

Professioneel: De zon in Maagd helpt je om je werk opnieuw te organiseren. Gebruik deze tijd om een beslissende actie te ondernemen die je carrière vooruit kan helpen. Het is een uitstekende periode om je doelen te herzien en nieuwe projecten te starten.

Financieel: Uranus retrograde roept je op om je financiën opnieuw te beoordelen. Vermijd risicovolle investeringen en richt je op het opbouwen van een stabiele financiële toekomst. Dit is een goed moment om je uitgavenpatroon te herzien.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbok, de zon in Maagd moedigt je aan om praktische zaken aan te pakken en je leven te organiseren. Deze week draait om het verfijnen van je routine en het afwerken van onafgemaakte zaken. Met het einde van Mercurius retrograde op woensdag, kun je eindelijk duidelijke vooruitgang boeken.

Liefde: Je kunt te maken krijgen met een innerlijke strijd in je relatie. Het is tijd om los te laten wat je tegenhoudt en te streven naar diepere connecties. Voor singles kan Venus in Weegschaal je uitnodigen om nieuwe mensen te ontmoeten, maar blijf trouw aan je waarden.

Professioneel: Deze week draait om afronden en beginnen. Gebruik de energie van het Maagdseizoen om projecten af te ronden en ruimte te maken voor nieuwe kansen. Laat je niet afleiden door kleine problemen; focus op het grotere geheel.

Financieel: Uranus retrograde in Stier roept je op om je financiële strategieën te herzien. Overweeg of je huidige aanpak nog steeds werkt of dat er aanpassingen nodig zijn. Stabiliteit is deze week het sleutelwoord.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Waterman, de zon in Maagd richt je aandacht op de kleine details van het dagelijks leven. Het is tijd om je te concentreren op het organiseren van je leven en het afronden van onafgemaakte zaken. Woensdag brengt het einde van Mercurius retrograde meer helderheid, terwijl Venus in Weegschaal vanaf donderdag romantiek en charme brengt.

Liefde: Je kunt je deze week aangetrokken voelen tot iemand die je uitdaagt om anders te denken. Of je nu in een relatie zit of niet, een diepe heling is mogelijk als je openstaat voor nieuwe perspectieven. Voor singles is dit een goed moment om risico’s te nemen in de liefde.

Professioneel: Het Maagdseizoen vraagt je om praktisch te zijn en je werkproces te herzien. Een plotselinge verandering kan nieuwe energie brengen, dus wees flexibel en open voor nieuwe mogelijkheden.

Financieel: Uranus retrograde vraagt om een herziening van je financiële strategieën. Wees niet impulsief met uitgaven, maar richt je op langetermijnplannen die stabiliteit bieden.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Vissen, deze week brengt de zon in Maagd je focus op details en praktische zaken. Het is tijd om je leven op orde te brengen en klaar te maken voor de toekomst. Met het einde van Mercurius retrograde op woensdag, kun je eindelijk duidelijke vooruitgang boeken in je persoonlijke leven.

Liefde: Emotionele uitbarstingen kunnen deze week aan de oppervlakte komen. Gebruik deze energie om dieper te graven en oude wonden te helen. In een relatie? Het is tijd om alles uit te praten en een nieuw begin te maken. Vrijgezel? Focus op zelfliefde en herbron jezelf voordat je verder gaat.

Professioneel: Het Maagdseizoen moedigt je aan om je werk grondig te organiseren. Gebruik deze tijd om projecten af te ronden en nieuwe doelen te stellen. Een spannende uitdaging kan zich aandienen, dus wees klaar om deze met beide handen aan te pakken.

Financieel: Uranus retrograde in Stier roept op tot reflectie over je financiële situatie. Vermijd impulsaankopen en richt je op het creëren van financiële stabiliteit.