10 nieuwe parfums om uit te kiezen voor het nieuwe seizoen

Geüpdatet op 3 september 2024 door Lore Ginneberge
10 nieuwe parfums om uit te kiezen voor het nieuwe seizoen Yves Saint Laurent

Zet de toon met een van deze nieuwe parfums die het najaar op gepaste wijze inluiden. Ga je voor bloemige creaties die de laatste zonnestralen vangen of een sensueel nieuw geurtje dat een instant zelfvertrouwen boost geeft? Kiezen is verliezen, dus dringend testen is de boodschap.

Met de komst van de koudere maanden, is het tijd om je parfumflesjes te wisselen. Dit seizoen draait om rijke, volle parfums die warmte en diepte brengen, perfect passend bij de knisperende lucht en vallende bladeren.

Denk aan gedurfde bloemige tonen, mysterieuze houtakkoorden en kruidige, sensuele basisnoten die je omhullen als een warme knuffel. Van Narciso Rodriguez’ All of Me Intense tot de verleidelijke complexiteit van Diptyque’s Bois Corsé, deze nieuwe geuren zijn gemaakt om de herfst te vieren en je zintuigen te verwarmen tijdens de koelere dagen. Ontdek het perfecte flesje om het seizoen heerlijk geurend te starten.

1. All of Me Intense

All of Me Eau de Parfum Intense van Narciso Rodriguez viert de kracht van zelfliefde met een gedurfde, bloemige interpretatie. Zwarte iris en jasmijn sambac zetten de toon met een rijke, verslavende opening, terwijl geranium en Franse roos in het hart een sensuele diepte creëren. Zoals kenmerkend voor Narciso Rodriguez-geuren vullen muskus, warm sandelhout en zachte vanille de compositie aan waardoor je urenlang lekker ruikt.

All of Me Intense nieuwe parfums Narciso Rodriguez
All of Me Intense eau de parfum, Narciso Rodriguez

2. Flora Gorgeous Orchid

Gucci Flora Gorgeous Orchid is een sprankelende geur die het beste van zoet en fris combineert. Met zachte vanille, stralende orchidee en een vleugje zeegeur is deze geur luchtig maar vol van karakter. Perfect voor wie houdt van een onverwachte twist en graag de magie van het alledaagse viert.

nieuwe geuren parfums gucci
Flora Gorgeous Orchid eau de parfum, Gucci

Shop hier

3. Crazy Basil

Stel je een geur voor die de levendige frisheid van basilicum vangt, gecombineerd met de diepe resonantie van cedarwood en amber. Crazy Basil brengt een kruidige uitbarsting die wordt verrijkt door heldere noten van bergamot en mandarijn, terwijl geranium en rozemarijn een aromatische twist toevoegen. Deze geur, met 90% natuurlijke ingrediënten, geeft je het gevoel van een weelderige, zonovergoten kruidentuin met een onverwachte, houtachtige diepte.

dries van noten nieuwe parfums geuren herfst
Crazy Basil eau de parfum, Dries Van Noten

Shop hier

4. L’Interdit Absolu

Givenchy's L’Interdit Absolu is een duistere en sensuele interpretatie van de iconische geur die al sinds 1957 bestaat. Met een spannende combinatie van witte bloemen, zoals oranjebloesem en jasmijn, in contrast met diepe, houtachtige noten, roept deze geur een gevoel van mysterie en verfijning op. De toevoeging van tabak en rum zorgt voor een onverwachte twist, waardoor een onmiskenbaar magnetische geur ontstaat die lang blijft hangen.

L'Interdit Absolu eau de parfum, Givenchy
L'Interdit Absolu eau de parfum, Givenchy

Shop hier

5. Rose Fumée

Marie-Stella-Maris pakt voor het eerst uit met 'eau naturelle' parfums vol natuurlijke ingrediënten. Rose Fumée is een van deze vier geuren, een verleidelijke dans tussen bloemige zachtheid en mysterieuze rooktonen. De geur opent met een frisse, bijna delicate rozennoot, maar het is de verrassende twist van gerookte houtsoorten zoals guaiac die de geur zijn diepte en sensualiteit geeft.

Marie-Stella-Maris nieuwe parfums geuren
Rose Fumée eau de parfum naturelle, Marie-Stella-Maris

Shop hier

6. Libre Flowers & Flames

Deze toevoeging aan de Libre-lijn brengt het iconische bloemenhart van het origineel parfum naar een nieuw, vurig niveau. De zonnige oranjebloesem wordt versterkt met de kruidige warmte van de woestijnlelie, terwijl romige noten van kokosnoot en ylang-ylang zorgen voor een zachte, sensuele twist. Een parfum dat barst van zonovergoten bloemen met een gedurfde, verleidelijke ondertoon.

Libre Flowers & Flames eau de parfum, Yves Saint Laurent
Libre Flowers & Flames eau de parfum, Yves Saint Laurent

7. Million Gold For Her

Als je van witte bloemen houdt, dan zal Million Gold van Rabanne je onmiddellijk intrigeren. Dit gloednieuwe parfum combineert delicate bloemen met sprankelende rozen en mineraalmuskus, voor een verrassend verfijnde en krachtige geurervaring. Een luxueuze compositie die je niet meer loslaat.

Million Gold For Her eau de parfum, Rabanne
Million Gold For Her eau de parfum, Rabanne

Shop hier

8. Bois Corsé

Bois Corsé uit de collectie Les Essences de Diptyque vangt de essentie van een wandeling door een dichtbegroeid woud. De robuuste mix van Australisch sandelhout en tonkaboon vermengt zich met een donkere, rokerige hint van zwarte koffie, wat de geur zijn dimensie en karakter geeft. Met een naam die de textuur en aardse schoonheid van ruwe natuur oproept, is Bois Corsé een geur doordrenkt met warme houttonen en een vleugje mysterie.

Bois Corsé eau de parfum, Diptyque
Bois Corsé eau de parfum, Diptyque

Shop hier

9. Perfect Elixir

Met Perfect Elixir presenteert Marc Jacobs een sappig en gesuikerd parfum dat je zintuigen prikkelt. De levendige mix van paarse rabarber, zoete vanilleboon en warme amberhout zorgt voor een intrigerende geur die uitnodigt tot avontuur. De speelse flacon, versierd met charms overgoten van een glanzend sausje, maakt het flesje een echt hebbeding.

Perfect Elixir eau de parfum, Marc Jacobs
Perfect Elixir eau de parfum, Marc Jacobs

10. Si Passione Intense

Laat je meeslepen door het vurige Giorgio Armani’s Sì Passione Intense, een geur die je hart sneller doet kloppen. Met een openingsakkoord van sappige peer, gevolgd door een stralende bloemige kern van jasmijn, voel je onmiddellijk de kracht van passie en zelfvertrouwen. De warme basis van vanille geeft deze geur een sensuele diepte.

armani si passione nieuwe parfums
Si Passione Intense eau de parfum, Armani

Shop hier