Epicurische ontsnapping: zomers chic in Brussel

Geüpdatet op 29 augustus 2024 door ELLE Partner
Epicurische ontsnapping: zomers chic in Brussel © Steigenberger Icon Wiltcher's

Het terras van het Steigenberger Icon Wiltcher's hotel, genesteld in het hart van de Louizalaan, is onze favoriete plek om de zomer te verlengen met een cocktail in de hand. 

Het Steigenberger Icon Wiltcher’s is een emblematisch vijfsterren superior adres in onze hoofdstad en biedt meer dan alleen luxueuze kamers en suites. Het hotel biedt een scala aan verfijnde activiteiten en evenementen ideaal voor de levensgenieters onder ons. Dit prestigieuze etablissement verbergt een geheim terras, een ware stedelijke oase in het hart van de Louizalaan.

Omgeven door groen is het terras van Wiltcher’s de ideale plek om te genieten van de zachte zomeravonden en het einde van het seizoen. Met zijn rustige sfeer en attente service is het de perfecte plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen in het hart van de hoofdstad. Vanaf het terras kan je de fascinerende werken bewonderen van de Belgisch-Libanese beeldend kunstenaar Jean Boghossian, gemaakt van oude Atomium-onderdelen en een combinatie van vuur, kleur en erfgoed.

Deze intieme plek verwelkomt zowel lokale bewoners als dagjesmensen en biedt een uitgelezen moment van ontspanning, of het nu is om bij te komen na het werken of om een dagje winkelen in stijl af te sluiten. Geniet van een van de heerlijke cocktails die worden bereid door de deskundige barmannen, of proef de culinaire klassiekers die een lokale twist krijgen van het team van Loui Cocktail Bar & Restaurant, gecreëerd door de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Kevin Lejeune. Of het nu gaat om een afterwork, een romantisch diner of een avondje uit met vrienden, het terras van Wiltcher’s belooft je een pittoresk moment, waar aan elk detail is gedacht om een ervaring van luxe en verfijning te bieden in een serene omgeving, versterkt door een service van topklasse.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Steigenberger Icon Wiltcher’s. 

Lees ook:

De Provence: waar de beste roséwijnen zich thuis voelen

Rémy Martin viert 300 jaar uitmuntendheid!

Alsjeblieft, de recepten van de 5 meest virale salades op TikTok