Dit is de trending handtas waar TikTok en Bella Hadid dol op zijn – en hij kost je geen maandloon

Gepubliceerd op 29 augustus 2024 door Lore Ginneberge
Dit is de trending handtas waar TikTok en Bella Hadid dol op zijn – en hij kost je geen maandloon Coach

Als er één tas is die momenteel het straatbeeld en social media verovert, dan is het wel de Coach Brooklyn Bag.

Deze vintage-geïnspireerde tas, geliefd bij zowel celebs als TikTok-gebruikers, heeft zichzelf bewezen als een serieuze uitdager van de iconische Coach Tabby Bag. Met een mix van archiefstukken, vakmanschap en moderne esthetiek weet Coach opnieuw de modeharten te veroveren. Hier is waarom de Brooklyn Bag de must-have tas van het seizoen is.

Vintage vibe met een moderne twist

De Coach Brooklyn Bag ademt een verfijnde New Yorkse attitude, perfect voor zowel een casual wandeling in de stad als een chique diner. Geïnspireerd door de rijke archieven van het merk, heeft de Brooklyn Bag een vintage uitstraling die doet denken aan de multifunctionele ontwerpen van Coach’s oprichter Bonnie Cashin. Maar met zijn slouchy silhouette en praktische details zoals het magnetische bovenstuk en de interne zakken, voelt hij helemaal van nu. Deze tas speelt perfect in op de trend van oversized, minimalistische silhouetten die het straatbeeld domineren.

De favoriete handtas van Bella Hadid

Het is geen geheim dat als Bella Hadid iets draagt, de modewereld volgt. Het supermodel en street style queen werd de afgelopen maanden meermaals gespot met de Brooklyn Bag (zowel de bruine als zwarte variant), wat zorgde voor een social media explosie. Haar nonchalante manier van dragen, vaak gecombineerd met retro en Western-geïnspireerde looks, gaf de tas een instant it-bag status. Met meer dan 17 miljoen TikTok-posts over de tas, lijkt het erop dat Hadid’s goedkeuring genoeg was om de Brooklyn tot een must-have te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coach (@coach)

Twee formaten, eindeloze mogelijkheden

De Brooklyn Bag komt in twee maten: de Brooklyn 28, een perfecte day-to-night tas, en de grotere Brooklyn 39, die zelfs dienst kan doen als stijlvolle werktas of handbagage. Dankzij het ruime interieur kan de tas moeiteloos een laptop, tijdschriften en andere essentials herbergen. De combinatie van luxe leer en subtiele details zoals de lange schouderband zorgt ervoor dat de tas net zo praktisch als stijlvol is — een gouden combinatie voor elke fashionista.

Coach speelt in op de trend van aardse en neutrale kleuren die in 2024 de boventoon voeren. De Brooklyn Bag is beschikbaar in tinten zoals warm maple brown, zandbeige en mosgroen, kleuren die zowel in de zomer als de herfst goed tot hun recht komen. Deze rustige, tijdloze tinten zorgen ervoor dat de tas gemakkelijk te combineren is met elke outfit, van een casual jeans tot een nette blazer.

@bellagerard Trying on the new #coachbag I saw Bella Hadid loving: the Brooklyn 39! Thoughts?? #coach #coachleather #brooklyn39 #brooklynbag #shopping ♬ Originalton - SpotTV

Waarom de Coach Brooklyn Bag een slimme investering is

Met een prijs die begint bij €325 voor het kleinere model en €549 voor de grotere variant, biedt de Brooklyn Bag een toegankelijke luxe die perfect aansluit bij de behoefte aan tijdloze, veelzijdige accessoires. Coach heeft met deze tas een gouden formule gevonden door heritage en moderne modecodes samen te brengen. Het is een tas die niet alleen stijlvol, maar ook praktisch is — een combinatie die ervoor zorgt dat hij net zo gewild is bij jonge Gen Z’ers als bij meer gevestigde fashionista's,

Brooklyn Bag 28, Coach
Brooklyn Bag 28, Coach

Shop hier