Women Digital Festival: 4 dagen om de digitale wereld de baas te worden

Geüpdatet op 6 september 2024 door ELLE Partner
Women Digital Festival: 4 dagen om de digitale wereld de baas te worden © Pexels

Dompel je van 4 tot 25 oktober onder in de wereld van digitale technologie en verken de mogelijkheden die deze technologie biedt aan alle bedrijven tijdens het Women Digital Festival. Tijdens deze vier dagen, ontdek je digitale marketing, e-commerce, codering of no-code, AI en Web 3, volledig gratis en à la carte en krijg je al het advies dat je nodig hebt van inspirerende vrouwelijke ondernemers in Brussel!

In zes edities is het Women Digital Festival uitgegroeid tot hét jaarlijkse event voor vrouwelijke tech-ondernemers in Brussel. In welke sector je ook actief bent, digitale technologie is een onmiskenbare troef voor je bedrijf: zoekmachineoptimalisatie, websiteoptimalisatie, zichtbaarheid van je producten/diensten op sociale netwerken... Voor techfanaten openen Web 3.0, code en AI de deur naar tal van mogelijkheden.

4 dagen om je digitale kennis bij te schaven

Het evenement is volledig gratis en voor iedereen toegankelijk. Het wordt georganiseerd volgens themadagen op elke vrijdag van oktober. De flexibele, 'à la carte' formule, is ontworpen om alle (toekomstige) vrouwelijke ondernemers in Brussel de kans te geven hun digitale vaardigheden te verbeteren en hen te ondersteunen bij het opzetten van innovatieve bedrijven.

  • 4 oktober: codering & no-code, leer hoe je een website of app maakt met of zonder code.
  • 11 oktober: E-commerce, ontdek hoe je gemakkelijk je producten online kunt verkopen.
  • 18 oktober: Artificiële intelligentie en Web3, maak kennis met een innovatieve en veelbelovende sector.
  • 25 oktober: Digitale marketing, verbeter de online zichtbaarheid van je bedrijf of jezelf via personal branding.

Elke dag bestaat uit een inspirerend ontbijt met een panel van vrouwelijke ondernemers uit Brussel, twee workshops om het thema van de dag te ontdekken en ermee te experimenteren, en een netwerklunch.

Achter dit initiatief staat Women in Business, de hub voor vrouwelijk ondernemerschap van hub.brussels - het Brussels Agentschap voor Ondernemerschap - die je begeleidt, informeert en ondersteunt in je ondernemersproject.

Wil je je eigen bedrijf starten in Brussel? Stel al je vragen aan hub.info, de infodienst van hub.brussels:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met hub.brussels.

Lees ook:
Dit juwelenmerk laat zich inspireren door de mystiek van Maya's
ELLE x Cameleon: een exclusief shoppingweekend
Daarom gaan zoveel koppels uit elkaar in september