Rihanna schittert als het nieuwe gezicht van Dior’s J’adore

Gepubliceerd op 1 september 2024 door Lore Ginneberge
Rihanna schittert als het nieuwe gezicht van Dior’s J’adore © Parfums Christian Dior

Rihanna, de iconische popster met ontelbare talenten, is het nieuwe gezicht van J’adore, het legendarische parfum van Dior. Deze samenwerking vormt een perfecte match tussen een gedurfde vrouw en een geur die al meer dan 25 jaar een blijvende indruk achterlaat. Na Charlize Theron, meer dan tien jaar het gezicht van J’adore, werd het tijd voor een nieuwe godin. En wie anders dan RiRi om deze fakkel over te nemen?

Rihanna is niet alleen een megaster in de muziekwereld, ze is ook een succesvolle zakenvrouw en een wereldwijde influencer. Met haar beautymerk Fenty Beauty heeft ze de standaard in de industrie veranderd door inclusiviteit en diversiteit te omarmen. En haar succes houdt daar niet op: haar lingeriecollectie Savage x Fenty breekt de traditionele regels door lichamen in alle vormen en maten te vieren. Rihanna staat bovendien bekend om haar inzet voor belangrijke maatschappelijke kwesties, van feminisme tot sociale rechtvaardigheid. Het is deze kracht en het vermogen om haar dromen waar te maken die Dior hebben overtuigd.

DIOR Rihanna
© Parfums Christian Dior

Een frisse wind voor J’adore

Charlize Theron heeft jarenlang J’adore vertegenwoordigd en die campagnes zijn inmiddels iconisch. Daarin belichaamde ze een krachtige, vrije en verfijnde vrouwelijkheid. Maar Dior wilde vernieuwen, en Rihanna past perfect in die nieuwe visie. Het modehuis zocht een unieke vrouw, zonder grenzen, die de norm overstijgt. Rihanna, met haar vermogen om conventies te doorbreken, is de perfecte belichaming van de moderne vrouwelijkheid die Dior wil vieren.

Een magische samenwerking onder leiding van Steven Klein

Voor deze nieuwe campagne heeft Dior opnieuw samengewerkt met de getalenteerde Steven Klein, een oude bekende van Rihanna. Onder de gouden pracht van Versailles transformeert Rihanna in een moderne koningin, volledig in lijn met de geest van J’adore. Ze schrijdt door de Spiegelzaal alsof het een catwalk is, met een blik en een aanwezigheid die je meteen in haar ban hebben.

© Parfums Christian Dior
© Parfums Christian Dior

Dior keert met Rihanna terug naar de oorsprong van een gouden droom die sinds 1999 aan vrouwen wordt geschonken. Het J’adore parfum, met zijn sensuele en bloemige noten, heeft altijd gedurfdheid en vrijheid belichaamd. En Rihanna, gehuld in een gouden jurk vol met lovertjes van de hand van Maria Grazia Chiuri, lijkt zo uit een droom te zijn gestapt.

© Parfums Christian Dior
© Parfums Christian Dior

Rihanna zegt over haar nieuwe rol: "Het is een eer en een missie om het nieuwe gezicht van J’adore te zijn. Deze geur, die ik al lang ken en waar ik van hou, betekent zoveel voor vrouwen. Ik ben enorm geraakt dat ik deel mag uitmaken van dit avontuur en mijn eigen universum, mijn verhaal, mijn roots, mijn creativiteit en mijn eigen vrouwelijkheid eraan mag toevoegen."