Doe mee en steun de strijd tegen borstkanker tijdens een speciale avond samen met Etam

Geüpdatet op 16 september 2024 door ELLE Partner
Doe mee en steun de strijd tegen borstkanker tijdens een speciale avond samen met Etam

Op 8 oktober slaan ELLE België en Etam de handen ineen voor een uitzonderlijk evenement in Antwerpen: de 'Let’s talk about this'-tour. De perfecte gelegenheid voor onze lezeressen om samen te komen, ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen over een onderwerp dat ons allemaal nauw aan het hart ligt: borstkanker. Op het programma staan authentieke discussies, inspirerende verhalen en nog veel meer. 

Een afspraak die je niet mag missen

Het evenement vindt plaats in de prachtige Etam-winkel in het hart van Antwerpen, op de Meir. Van 17 tot 20 u nodigen we je uit om een uniek moment te delen, op het ritme van indrukwekkende tussenkomsten, oprechte uitwisselingen en verrassingen, de hele avond lang. 

Programma

17 u: Warme verwelkoming en welkomstdrankje
17u30: Begin van het gesprek met onze sprekers
18u30: Q&A-sessie
20u/20u30: Einde van het evenement

Schrijf je nu in!

Inspirerende vrouwen over een cruciaal onderwerp

De 'Let’s talk about this'-tour plaatst ongelofelijke vrouwen op de voorgrond. Zij delen hun parcours en persoonlijke ervaringen met de strijd tegen borstkanker. Enkele van de sprekers die we met plezier verwelkomen zijn: 

  • Nathalie Raymakers, Algemeen Directeur bij Etam.
  • Kelly Gielis, senior partnership manager bij ELLE België, die vertelt over haar strijd tegen borstkanker.
  • Heidi Vansevenant, oprichtster van Think Pink, een organisatie die zich richt op het sensibiliseren en ondersteunen van vrouwen die geconfronteerd worden met borstkanker. 
  • Soade Helouaoui, schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd verpleegkundige in medische tepeltatoeages.
  • Een seksuoloog die tips zal geven om weer in contact te komen met jezelf.

Deze avond is ook een gelegenheid om meer te weten te komen over de samenwerking tussen Etam en Think Pink. Met de YES-collectie zet Etam zich in om te sensibiliseren en vrouwen die getroffen zijn door borstkanker te steunen. 

YES-collectie van Etam
YES-collectie van Etam
Op 11 en 12 oktober plaatst Etam in samenwerking met Think Pink een roze container op de Wapper (Meir) in Antwerpen. Dankzij Think Pink zal elke dag een in borstzorg gespecialiseerde verpleegkundige aanwezig zijn voor borstonderzoeken en vragen. Het doel van dit initiatief is om preventie aan te moedigen en het publiek te informeren over het belang van vroegtijdige opsporing van borstkanker.

Een moment van welzijn

Omdat voor jezelf zorgen essentieel is, biedt onze drankenpartner JusRé gedurende het hele evenement verse sappen en kombucha aan. Bovendien vertrekt elke deelneemster met een geschenk van Caudalie: een product uit de Resveratrol-Lift-collectie, om dit wellnessmomentje thuis nog wat te verlengen. 

We kijken ernaar uit jullie talrijk te mogen verwelkomen voor deze avond vol uitwisselingen, gedeelde ervaringen en steun. Schrijf je nu in en kom op 8 oktober ook naar Antwerpen voor een moment dat even verrijkend als inspirerend belooft te worden. 

Waar? ETAM Antwerpen, MEIR 99 - 2000 ANTWERPEN

Wanneer? 8 oktober van 17 tot 20 u

Schrijf je nu in!

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Etam.

LEES OOK:
Women Digital Festival: 4 dagen om de digitale wereld de baas te worden
Dit juwelenmerk laat zich inspireren door de mystiek van Maya's
Zo help je je ouders om ze langer thuis te laten wonen