Golden Girl Gigi Hadid is het gezicht van Rabanne Million Gold For Her

Gepubliceerd op 5 september 2024 door Lore Ginneberge
Golden Girl Gigi Hadid is het gezicht van Rabanne Million Gold For Her RABANNE

Rabanne presenteert haar nieuwste parfum met een knal, want niemand minder dan Gigi Hadid is het gezicht van Million Gold For Her.

Van de parfumeurs tot het gezicht van de campagne, Gigi Hadid, en de regisseur, fotograaf en muzikale artiest, deze lancering brengt alleen de beste talenten samen. Ontworpen voor een nieuwe generatie van gedurfde vrouwen, roept het parfum vrouwelijkheid en kracht, originaliteit en elegantie op. Het markeert een keerpunt in de 58-jarige geschiedenis van het huis.

RABANNE Gigi hadid parfum Million Gold for her
RABANNE

Een unieke samenstelling

Gecreëerd door een team van gerenommeerde parfumeurs, zoals Aliénor Massenet, Suzy Le Helley, Nathalie Benareau en Loc Dong, is dit het allereerste grote bloemige parfum van het huis. De geur opent met een exclusieve co-destillatie van lavendelolie en Tonkalactone®, wat een zeer elegante, romige start geeft. Dit mengsel wordt gecombineerd met met de hand geperste mandarijnolie uit Madagaskar en de biotech-molecule Pearadise®, die de diepere tonen in balans brengt.

In het hart van het parfum mengt de lavendel zich met een metallic roos, een innovatieve bloemige noot die een vleugje moderniteit toevoegt. Dit bloemige duo wordt versterkt door een mineraal en zout muskakkoord, wat een sensuele basis creëert. De finishing touch wordt geleverd door duurzaam geteelde Bourbon-vanille uit Madagaskar en het mineraal mosakkoord, die diepte toevoegen aan de geur. De vanille, speciaal geselecteerd vanwege zijn premium kwaliteit en inzet voor eerlijke praktijken, draagt bij aan een warme en omhullende noot. De geurige signatuur is radicaal maar ontzettend verslavend.

RABANNE Gigi hadid parfum Million Gold for her
RABANNE

Een iconische flacon

Alleen al voor het flesje van Million Gold For Her zou de geur willen. Geïnspireerd door Bretonse scheepskettingen, heeft het de kenmerkende XL Link-motief van Rabanne. Sinds de introductie in 2019 heeft het XL Link verschillende transformaties ondergaan, elk seizoen opnieuw geïnterpreteerd in verschillende kleuren, vormen en materialen, altijd vooroplopend in de trends. Met maar liefst 184 variaties tot nu toe, wordt dit iconische motief dit jaar opnieuw bezocht om de flacon van Million Gold For Her te versieren, een moderne ode aan het erfgoed van het huis.

Een gouden muze

Om deze nieuwe creatie mee vorm te geven werd voor niemand minder dan Gigi Hadid gekozen. Bekend om haar invloed (en die van haar beroemde familie) in de modewereld en haar sterke persoonlijkheid, vertegenwoordigt Gigi perfect de gedurfde geest van Rabanne. De campagne toont de ster gekleed in een prachtige gouden kristallen jurk, die vier dagen nodig had om samen te stellen. Op de achtergrond klinkt "Pure/Honey" van Beyoncé. Geregisseerd door Manu Cossu en gefotografeerd door Mert Alas, weerspiegelt deze explosieve campagne de innovatieve geest van Rabanne. Het viert diversiteit en inclusiviteit, geïnspireerd door de cultuur van ballroom en voguing.

Million Gold For Her eau de parfum, Rabanne
Million Gold For Her eau de parfum, Rabanne

Shop hier