Is dit de oplossing om injecties (nog even) uit te stellen?

Geüpdatet op 5 september 2024 door ELLE België
Is dit de oplossing om injecties (nog even) uit te stellen? Adobe Stock

We blijven waarschijnlijk altijd op zoek naar de eeuwige jeugd. Wie liever (nog) niet oog in oog komt te staan met een injectienaald, kan met enkele goede gewoonten én een dosis discipline het verschijnen van rimpels, ouderdomsvlekken en een verslapte huid vertragen.

Soms is het zo simpel als een-twee-drie: drie essentiële stappen om je huid langer jong te houden. Gebruik dagelijks zonnebescherming, reinig je huid elke avond en gebruik producten van goede kwaliteit om te hydrateren en bepaalde zichtbare tekenen van veroudering te corrigeren.

Focus op NCEF

Een van de nieuwste verzorgingsproducten tegen huidveroudering is de NCEF-lijn (New Cellular Encapsulated Factors) van Filorga, verrijkt met het iconische gepatenteerde NCEF-Revitalize complex. De producten bevatten een mix van krachtige actieve ingrediënten tegen veroudering, waaronder vitaminen, mineralen, aminozuren, co-enzymen en antioxidanten, die tot diep in de huid dringen.

Mooi resultaat

Het serum is het hart van de lijn. Dankzij de hoge concentratie NCEF brengt het de celstofwisseling weer op gang en verbetert het de doeltreffendheid van andere huidverzorgingsproducten.  De crème die de werking van het serum aanvult is verrijkt met vijf verschillende peptiden, die de collageenvezels optimaal in stand houden. Als je het serum en de crème combineert, ziet je huid er vanaf de eerste week gladder, stralender en egaler uit. Zo simpel kan het zijn…

Serum NCEF-Revitalize, Filorga
Serum NCEF-Revitalize, Filorga